Προς το περιεχόμενο

μαθηματα αυτοαμυνας

Jason13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
What the hell?:rolleyes: Πας καλα?

Γιατι σε κοροιδευουν?

Επισης λες οτι εισαι μικρος και για αυτο σε κοροιδευουν. Δηλαδη αυτοι που σε κοροιδευουν ειναι μεγαλυτερης ταξης απο εσενα ή σε κοροιδευουν και ιδιας ταξης με εσενα? Και αν ισχυει το πρωτο(να σε κοροιδευουν μεγαλυτεροι σου) τοτε κοροιδευουν μονο εσενα ή και μαθητες της ταξης σου?

Και επισης καθε πότε σε κοροιδευουν? Επισης τι ακριβως κανουν? Περιεγραψε ολες τις πιθανες μορφες των πραγματων που σου κανουν και επισης περιεγραψε και τις αντιδρασεις σου για καθε πιθανη μορφη δρασης που εξασκουν πανω σου.

Πιθανοτατα εισαι 13 χρονων αρα και 2α γυμνασιου σωστα?

1ον αυτα συμβαινουν παντου και παντα δεν εισαι ο μονος.

Ξερεις τι φτιαει? Ενα και μονο ενα πραγμα. Οτι ΔΕΙΧΝΕΙΣ (και ΣΙΓΟΥΡΑ το κάνεις) μια αδυναμη προσωπικοτητα. Σε ψαρεψαν οτι δεν αντιδρας και τελειωσε! Σε πηραν στο ψιλο και ετσι θα σε αντιμετωπιζουν απο εδω και πλεον.

Στο χερι σου ειναι να διορθωσεις την κατασταση. 2 ειναι οι πιθανες οδοι που μπορεις να καολουθησεις.

Η μονη σιγουρη οδος και λυση πλεον ειναι η βια. Αρχισε ασκησεις ενδυναμωσης των μυων σου με καθημερινη γυμναστικη στους μυς των χεριων και ομων κυριως καθως και γενικοτερα καθως και ασκησεις του να δινεις δυνατες γροθιες. Και οταν σε ξανακοροιδεψουν παιρνοντας σου προσωπικα αντικειμενα ή τιποτα τετοια δωστους μια δυνατη. Αν ξαναγινει, τοτε ξανα γροθια. Ε θα υποχωρησουν δεν γινεται.

Οταν πηγαινα σχολειο και εγω 2α γυμνασιου υπηρχε ενας τετοιος οπου κοροιδευε και εκανε τη ζωη δυσκολη σχεδον σε ολους. Εγω τον ανεχτηκα αρκετα με την 2η λυση(που θα δωσω παρακατω) αλλά ηταν τοσο βλακας που συνεχισε να με πειραζει οπως και αλλους και με εκνευριζε και αυτο(με εκνευριζε οχι οτι μας πειραζε, αλλά το γεγονος οτι εκανε το δικο του και εκανε ο,τι ηθελε και εγω δνε ηθελα να κανει ο,τι ηθελε, επειδη ηταν ηλιθιος, οποτε εκνευριζομουν).

Ε μια μερα οταν πηγε να με πειραξει αποφασισα να δωσω την παρουσα λυση της βιας και του εδωσα μια στο ματι τοσο δυνατη που του εμεινε μελανια για κανα μηνα και φυσικα επεσε κατω με αιματα κλπ και πονωντας φοβερα. Δεν εμεινα εκει και την ωρα που πονουσε τον προειδοποιησα οτι αν ξανακανει βλακεια θα του κανω χειροτερα και απο οτι θυμαμαι του εδωσα και μια ψιλη. Δεν εμεινα ουτε εκει και οταν εγινε καλα(δεν πονουσε) λιγες μερες αργοτερα οπου ξαναηρθε σχολειο, τον εσπρωξα αιφνιδιαστικα (για αυτον) απειλοντας τον οτι θα τον σκισω αν ξανακανει βλακεια πανω μου.

Ε απο τοτε ουτε καν μου ξαναμιλησε και περιορισε(δεν σταματησε) και τα πειραγματα στους αλλους.

Εφαγα καποιες μεγαλες επιπληξεις απο τον διευθυντη και φωναξαν τους γονεις μου για το περιστατικο αλλα σκασιλα μου.

Η 2η λυση/οδος ειναι η αποστασιοποιηση. Αν σου παιρνει το παπουτσι μην τρεχεις να τους κυνηγας. Μην δειχνεις οτι σε πειραζει. Κανε οτι βαριεσαι με το γεγονος και οτι δεν σε απασχολει. Ισως βαρεθουν και στο δωσουν πισω βλεποντας οτι δεν αντιδρας.

Αν δεν στο δωσουν κανε τον αδιαφορο και πηγαινε στο μαθημα χωρις παπουτσι και κανε το εμφανες στους αλλους οτι δεν εχεις παπουτσι. Και οταν σε ρωτησει κανενας καθηγητης τι εγινε πες ακριβως τι εγινε με ηρεμια.;) Να εισαι σιγουρος οτι θα την φανε.

Αν πχ σε ριχνουν κατω και σε τραβανε μην κανεις τον ενοχλημενο (και βασικα μην ενοχλεισαι κιολας(να θυμασε παντα το ρητο του Γκαντι οτι "Κανείς δεν μπορει να σε βλαψει χωρις την αδεια σου"-αυτο σημαινει οτι ο,τι και να σου κανει καποιος δεν χρειαζεται να νευριασεις γιατι εισαι καλα, δεν μπορει να σε βλαψει. Μονο η δικια σου σκεψη μπορει.). Μην αντιδρας λοιπον και κανε τον ωριμο να τους δειξεις οτι αυτα που κανουν δεν εχουν νοημα και ειναι παιδιαρισματα. Καποτε θα βαρεθουν δεν γινεται.

Αν δεν βαρεθουν τοτε βια. Μην τους σκοτωσεις κιολας αλλά να νιωσουν λιγο πονο. Καλο θα τους κανει.

αυτο σε bold θα απαντησω...αν σου πω οτι ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ απλως τους λεω ''καποια στιγμη φερ'το μου''περιμενω να το ευχαριστηθουν να γελασουν και να κοροιδεψουν ,ποτε δεν τους κυνηγαω απλως καθομαι στο παγκακι και περιμενω να βαρεθουν..αδυναμος δεν ειμαι:-D βαραω και γω που και που δεν ειμαι κανα ξενερωτο ή καποιος που δεν μιλαει , το θεμα ειναι οτι πρεπει να φαει καποιος μια χαστουκα και μετα να κλ@σει μεντες (γι'αυτο θελω να μαθω και καμια κινηση καρατε!!! Απο την ταξη μου,αλλα και καποιες φορες καποια αλητακια(για την ακριβεια αλβανοι οι οποιο οπως κανουν σε ολους βριζουν και κοροιδευουν)...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:36 ----------

ΌΛΑ αυτά εγώ; :lol:

Πλάκα κάνω ρε.

Φίλε μια είναι η λύση σε αυτή τη περίπτωση και όχι δε στο λέει κανένας καράτε κιντ, γκαμώ και ντέρνω, απλά σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει τουλάχιστον να αμυνθείς για το τομαράκι σου, δε σου 'πα να το γκάνεις σόνικο στο ξύλο.

3ος νόμος του Νεύτωνα από εμένα. Δράση-αντίδραση. Μπορεί και να τις φας αγρίως, αλλά τουλάχιστον θα λες στον εαυτό σου ''έφαγα και 'γω αλλά τον τήλωσα και αυτόν μερικές''. Απλά τα πράγματα νομίζω. Τώρα άμα λες και ευχαριστώ, μη μπεριμένεις βοήθεια από το φόρουμ...

αυτο σκεφτομαι και γω,διοτι το να με βαρεσει καποιος και να παρει αποβολη αυτος χ.στηκε και εγω καθομαι και τον βλεπω σαν μ@λ@κ@ς

• Moderators
Δημοσ.

Για μενα μην μπεις καν σε διαδικασια βιαιης αντιδρασης. Καλα ολα αυτα περι ταβερνοξυλου, αλλα ειναι αρκετα επικινδυνη η κατασταση, ιδιαιτερα αν δεν ξερεις τι κανεις.

Συμμαθητης μου back then χτυπησε το κεφαλι του επειδη πλακωθηκε και ο αλλος τον εσπρωξε και χτυπησε σε γωνια πεφτοντας. Εκτος αν κανεις ολοκληρο σχεδιαγραμμα πριν ορμηξεις ΛΟΛ.

Μαθε να χειριζεσαι την γλωσσα και χρησιμοποιησε αποτομες εκφρασεις (ειναι 13χρονα [οπως κ εσυ βεβαια οποτε ισως εχει εναν βαθμο δυσκολιας αυτο που λεω] και κομπλαρουν σε τετοιον χειρισμο που εχουν συνηθισει/συνδεσει σε ενηλικες) και μετα συνεχισε γελοιοποιοντας τους λεκτικα (αν δεν το καταλαβουν οι ιδιοι αλλα το "κοινο" ακομα καλυτερα), και απομακρυνσου γελωντας. Φερσου αψυχολογητα. Θα εκπλαγεις απο το αποτελεσμα :)

Και οπως ειπε ο φιλος παραπανω, βελτιωσε την σταση του σωματος σου αν μπορεις, κοινως βγαλε εναν αερα επιθετικο που ομως συγκρατειται (μαλλον δεν βγαζει νοημα αυτο που λεω, ετσι οπως το λεω).

Και πριν πεσει κανεις να με φαει, εννοειται πως αν σε χτυπησουν αμυνεσαι, αλλα αμυνεσαι, δεν επιτιθεσαι.

Δημοσ.

Jason13, μη σε παίρνει από κάτω, θα γυρίσει ο τροχός.

Όταν μεγαλώσεις, θα γίνεις μπάτσος και θα πάρεις το αίμα σου πίσω!

:P

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά, τι "έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του σε γωνία" και είχε λακούβα με οξύ πίσω και τον πάτησε περαστική νταλίκα. Εσείς δεν έχετε απλώσει χέρι δλδ σε τέτοιες ηλικίες; Γενικά εγώ δεν υπήρξα ποτέ ο νέρντουλας σκατόφλωρος, αλλά ήμουν ειρηνικό και low key παιδάκι και μου την είχανε πέσει αρκετές φορές, όλες στην πρώτη γυμνασίου. Ε αρχικά η αντιμετώπιση ήταν αυτό που λέει ο κροκόδειλας, σνομπισμός και αδιαφορία κτλ. Μέχρι που μια μέρα έριξα έναν κάτω, του έλουσα και ένα θρανίο από πάνω και μετά ξεμούδιαζα τα πόδια μου μέχρι να έρθουν να με μαζέψουν. Ούτε ανάπηρος έμεινε, ούτε τίποτα. Εντάξει, δεν είπαμε να γίνουμε Αποικίες να αδειάζουμε όπλα σε όποιον μας κορόιδεψε, αλλά μια μπουνίτσα δεν έβλαψε κανέναν -εκτός αν την έριξε ο Λεκτικός.

Δημοσ.

Η λύση του να πας καράτε και σε 2 εβδομάδες να γίνεις ο μασκοφόρος εκδικητής του σχολείου δεν παίζει, χρειάζεται αρκετός καιρός για να τελειοποιήσεις τεχνικές. Άσε που η φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών δεν είναι η πρόκληση πόνου και το νταηλίκι.

Τώρα κάτι άλλα που λέτε κάποιοι για ήρεμη αντιμετώπιση και κουλτούρα δε ξέρω κατά πόσο θα περάσουν. Σιγά μη τους προτείνει να πιούνε τσάι μαζί ή να πάιξουν κρίκετ. Εφόσον οι γονείς δε φρόντισαν για αυτά τα παιδιά κάποιος πρέπει να τους βάλει μυαλό.

Τώρα το πώς θα επιλέξεις να τους αντιμετωπίσεις εξαρτάται από εσένα. Μπορείς να επιλέξεις το δρόμο της διπλωματίας και της πένας ή το δρόμο της φωτιάς και να γίνεις ένας Street Fighter!!!! .....2!!!!!!!

• Moderators
Δημοσ.
Καλά ρε παιδιά, τι "έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του σε γωνία" και είχε λακούβα με οξύ πίσω και τον πάτησε περαστική νταλίκα. Εσείς δεν έχετε απλώσει χέρι δλδ σε τέτοιες ηλικίες; Γενικά εγώ δεν υπήρξα ποτέ ο νέρντουλας σκατόφλωρος, αλλά ήμουν ειρηνικό και low key παιδάκι και μου την είχανε πέσει αρκετές φορές, όλες στην πρώτη γυμνασίου. Ε αρχικά η αντιμετώπιση ήταν αυτό που λέει ο κροκόδειλας, σνομπισμός και αδιαφορία κτλ. Μέχρι που μια μέρα έριξα έναν κάτω, του έλουσα και ένα θρανίο από πάνω και μετά ξεμούδιαζα τα πόδια μου μέχρι να έρθουν να με μαζέψουν. Ούτε ανάπηρος έμεινε, ούτε τίποτα. Εντάξει, δεν είπαμε να γίνουμε Αποικίες να αδειάζουμε όπλα σε όποιον μας κορόιδεψε, αλλά μια μπουνίτσα δεν έβλαψε κανέναν -εκτός αν την έριξε ο Λεκτικός.

Oxι δεν λεω αυτο, απλα ειμαι της γνωμης πως ειναι επικινδυνο το ταβερνοξυλο ετσι απλα. Εγω ας πουμε ημουν 1.90 αρκετα γεροδεμενος, low profile αλλα δεν επαιρνε τους μαγκες του σχολειου να ασχοληθουν πολυ μαζι μου λογω αυτης της εμφανισης, οποτε δεν ειχα προβληματα. Μια φορα που εγινε κατι χοντρο περασα το κεφαλι του στο καλαθι των σκουπιδιων αφου πρωτα τον προειδοποιουσα να σταματησει να λεει τα κλασικα για μελη της οικογενειας (που συνηθιζονται σε αυτες τις ηλικιες) λολ

Αυτο που λεω ειναι πως τωρα μαλλον θα το χειριζομουν διαφορετικα :) Και δεν ημουν και σε κανενα κολεγιο, Γκραβα πηγαινα ;)

Και ουτε ειπα να το παιζει λορδος το παλικαρι, απλα ας εχει την γνωση που λογω ηλικιας ειναι λογικο να μην εχει.

Btw το παιδι που χτυπησε το κεφαλι του δεν πεθανε κιολας, αλλα το κρινω το περιστατικο με την τωρινη μου λογικη, τοτε δεν μου ειχε φανει τοσο τραγικο.

Δημοσ.

Η σωματοδομή παίζει κι αυτή το ρόλο της, συνήθως αν έχεις ένα άλφα ύψος δε σου κολλάει κανένας γιατί δεν τον παίρνει, πόσο μάλλον όταν έχεις ένα άλφα ύψος και ένα βήτα μπράτσο. Άλλα τα νεύρα μπορούν να λειτουργήσουν ως μαγικός ζωμός. Έχω δει άτομο που του έριχνα 1,5 κεφάλι να κάνει πουτάνα έναν που μου έριχνε 1+ κεφάλι (είμαι ~1,85). Κανείς δεν είπε ότι πρέπει να πλακώνεσαι για ψύλλου πήδημα εκτός κι αν είσαι κάνας ανισόρροπος που γουστάρει συνεχώς να δέρνεται. Απλά δε γίνεται να το παίζεις συνέχεια υπεράνω και να τις τρως. Ας μην αναλύσουμε αυτό που είπε ο liopyr ε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...