Jason13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Ξερει κανεις μερος κοντα στο ΅Ελληνικο,Αττικη που να κανουν μαθηματα αυτοαμυνας(δεν ξερω μπορει να θεωρειται και ταεκ βοντο) αλλα επειδη ειμαι μικρος και με κοροιδευουν στο σχολειο θα ηθελα να μαθω να αμυνομαι σε περιπτωση που με πειραξουν:devil:
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Γενικότερα δε νομίζω να σου χρειάζεται για άμυνα αυτή καθ' αυτή, αλλά κάτι μου λέει πως θα έκανε καλό η αυτοπεποίθηση που θα σου προσδώσει. Κατά τα άλλα, αν στην πέσουν πριν προλάβεις να μάθεις τίποτα, η πρώτη μπουνιά σου να είναι ανάμεσα στα μάτια, συνήθως δε χρειάζεται δεύτερη. Α ναι, δεν ξέρω καμία σχολή!
Jason13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 αυτο ειναι το θεμα..οτι το βραδυ σκεφτομαι πως δεν εδωσα μπουνια στο κ.λοπαιδο και μετανιωνω(για αποβολη δεν φοβαμαι στο school)!!!αναμεσα στα ματια δεν περνανε ολα τα νευρα??ή κατι τετοιο??
Höfdingadrapa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ''Παλαμιά'' στα ρουθούνια φίλε. Θα του βγουν τα κρεατάκια από τον εγκέφαλο.
Jason13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ρε μαν ειπα να παρω αποβολη αλλα οχι και να μου μειωσουν την διαγωγη μου και να αλλαξω σχολειο :) απλως να μαθω κολπακια να ξερω να τους αντιμετωπιζω διοτι στο school μου υπαρχουν πολλα.....κολ.παιδα!!
Tenshi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ''Παλαμιά'' στα ρουθούνια φίλε. Θα του βγουν τα κρεατάκια από τον εγκέφαλο. Και άν αστοχήσει ,ο άλλος θα φροντίσει να τον αφήσει χωρίς εγκέφαλο... Τραγικά επικίνδυνη κίνηση, ειδικά για να χρησιμοποιήσει ένας ανήλικος. Ξέχνα τις σχολές καράτε-βαράτε,ξέχνα της ταινίες,ξέχνα και τον Son-goku.Δεν υπάρχει περίπτωση να μάθεις αυτοάμυνα με μερικά μαθήματα και αν σκέφτεσαι να ακολουθήσεις αυτήν την πεπατημένη για να "μοιράζεις" επειδή κάποιος σε προσέβαλε...είσαι σε πολύ λάθος δρόμο. Μάθε πρώτα πως να αντιμετωπίζεις τους άλλους με την στάση σου και μετά με τα μπράτσα σου! Και για να μήν τα πολυλογώ,θα χρησιμοποιήσω (στο περίπου) τα λεγόμενα του τρισμέγιστου karate master Mr.Miyagi: "Walk on road. Walk right side, safe. Walk left side, safe. Walk middle, sooner or later get the squish, just like grape"
freedubus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 απλως να μαθω κολπακια να ξερω να τους αντιμετωπιζω διοτι στο school μου υπαρχουν πολλα.....κολ.παιδα!! Τι σου κάνουν δηλαδή;
StrEaMLiNe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μια είναι η λύση αυτοί στο χώμα και εσύ στο αναμορφωτήριο, μπορεί όμως και εκεί να σου πουλάνε τσαμπουκά οπότε μετά πάμε στα πιο δύσκολα που απαιτούν κατανάλωση ορμονών.
Jason13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 υπαρχουν στιγμες που με πιανουν και με ριχνουν κατω απο πισω και με τραβανε αλλα εγω μερικες φορες τους απανταω,αλλα το θεμα ειναι οτι φοβαμαι μην παθουν τιποτα, οπως ειπε και ο lucifer αυτοπεποιθηση, αλλες φορες παιρνουν το παππουτσι μου και τρεχουν και κοροιδευουν σε ολο το σχολειο(λιγο γελοιο αλλα μου ερχεται να τους σκοτωσε μεχρι και να τους καψω ζωντανους(κολ.παιδα ) και ειναι ενοχλητικη, εντομεταξυ βρισκουν εμενα(και καναν αλλον) επειδη δεν πολυ βαραω διοτι αν υπαρχει παιδι που ενοχλει βριζει ή βαραει το θεωρουν μαγκα ,τα κοριτσια θελουν να τα φτιαξουν με αυτον και διαφορες βλακειες...μεχρι και σε παιδια που εχουν μεινει στην ιδια ταξη επειδη το παιζουν μαγκες και ενοχλουν αλλους τα κοριτσια το θεωρουν cool!!! ετσι ειναι το γυμνασιο δυστυχως!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:36 ---------- Μια είναι η λύση αυτοί στο χώμα και εσύ στο αναμορφωτήριο, μπορεί όμως και εκεί να σου πουλάνε τσαμπουκά οπότε μετά πάμε στα πιο δύσκολα που απαιτούν κατανάλωση ορμονών. δεν ειμαι κανενα παιδι που δεν διαβαζει ουτε παιδι που σκοτωνεται στο διαβασμα ΄(18-19 βαθμο) δεν θελω να παω σε αναμορφωτηριο , άλλα παιδια δεν τους ενδιαφερουν
Tenshi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 διοτι αν υπαρχει παιδι που ενοχλει βριζει ή βαραει το θεωρουν μαγκα ,τα κοριτσια θελουν να τα φτιαξουν με αυτον και διαφορες βλακειες... επειδη το παιζουν μαγκες και ενοχλουν αλλους τα κοριτσια το θεωρουν cool!!! Πές το έτσι...
freedubus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 υπαρχουν στιγμες που με πιανουν και με ριχνουν κατω απο πισω και με τραβανε αλλες φορες παιρνουν το παππουτσι μου και τρεχουν και κοροιδευουν σε ολο το σχολειο Οκ, ρίχτους. Οχι όλους μαζί, προς θεού. Εντόπισε έναν απ' αυτούς που νομίζεις οτι τον έχεις, και μολις τον πετύχεις μόνο του κάνε ντού και τουμπάνιασέ τον. Σφαλιάρες ρίχτου πιο πολύ, είναι εξευτελιστικές και δεν πρόκειται να πάθει και τίποτα. Μην ακούς τι σου λένε οι ουμαθέρμες εδώ πέρα για τα σούπερ κόμπο με παλαμιές που χύνουν μυαλά απο τ' αυτιά και γροθιές στο ηλιακό πλέγμα. Αυτοί έχουν λιώσει το πετσί τους σε κραβμάγκα και παγκράτια, έχουν σκοτώσει άπειρους με γυμνά χέρια σε καβγάδες, πολέμους και τέκεν, έχουν κάνει φυλακή και ξέρουν, χαμένα κορμιά, άστους αυτούς. Και προσπάθησε να σκίσεις καμιά μπλούζα, τσούζει αυτό. Αν είναι μαλλιάς ξεκόλλα του και καμιά τούφα (μπινέδικη τακτική αλλά πιάνει). Α, και φρόντισε να υπάρχουν μάρτυρες μπροστά για να το διαδώσουν και κανα κορίτσι επίσης.
Jason13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Οκ, ρίχτους. Οχι όλους μαζί, προς θεού. Εντόπισε έναν απ' αυτούς που νομίζεις οτι τον έχεις, και μολις τον πετύχεις μόνο του κάνε ντού και τουμπάνιασέ τον. Σφαλιάρες ρίχτου πιο πολύ, είναι εξευτελιστικές και δεν πρόκειται να πάθει και τίποτα. Μην ακούς τι σου λένε οι ουμαθέρμες εδώ πέρα για τα σούπερ κόμπο με παλαμιές που χύνουν μυαλά απο τ' αυτιά και γροθιές στο ηλιακό πλέγμα. Αυτοί έχουν λιώσει το πετσί τους σε κραβμάγκα και παγκράτια, έχουν σκοτώσει άπειρους με γυμνά χέρια σε καβγάδες, πολέμους και τέκεν, έχουν κάνει φυλακή και ξέρουν, χαμένα κορμιά, άστους αυτούς. Και προσπάθησε να σκίσεις καμιά μπλούζα, τσούζει αυτό. Αν είναι μαλλιάς ξεκόλλα του και καμιά τούφα (μπινέδικη τακτική αλλά πιάνει). Α, και φρόντισε να υπάρχουν μάρτυρες μπροστά για να το διαδώσουν και κανα κορίτσι επίσης. λολ,σημερα για παραδειγμα τρια ατομα κανανε βλακιες και τον πιο αδυναμο (1.65 εγω 148 ο αλλος)τον εριξα κατω.μαλλον εχε σπασει κοκαλο!!! ωραια βοηθεια μου δινεται !!!το μαυρο(bold) πολυ εξυπνο χιχιχι!!
Krokodilos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μια είναι η λύση αυτοί στο χώμα και εσύ στο αναμορφωτήριο, μπορεί όμως και εκεί να σου πουλάνε τσαμπουκά οπότε μετά πάμε στα πιο δύσκολα που απαιτούν κατανάλωση ορμονών. What the hell? Πας καλα? Ξερει κανεις μερος κοντα στο ΅Ελληνικο,Αττικη που να κανουν μαθηματα αυτοαμυνας(δεν ξερω μπορει να θεωρειται και ταεκ βοντο) αλλα επειδη ειμαι μικρος και με κοροιδευουν στο σχολειο θα ηθελα να μαθω να αμυνομαι σε περιπτωση που με πειραξουν:devil: Γιατι σε κοροιδευουν? Επισης λες οτι εισαι μικρος και για αυτο σε κοροιδευουν. Δηλαδη αυτοι που σε κοροιδευουν ειναι μεγαλυτερης ταξης απο εσενα ή σε κοροιδευουν και ιδιας ταξης με εσενα? Και αν ισχυει το πρωτο(να σε κοροιδευουν μεγαλυτεροι σου) τοτε κοροιδευουν μονο εσενα ή και μαθητες της ταξης σου? Και επισης καθε πότε σε κοροιδευουν? Επισης τι ακριβως κανουν? Περιεγραψε ολες τις πιθανες μορφες των πραγματων που σου κανουν και επισης περιεγραψε και τις αντιδρασεις σου για καθε πιθανη μορφη δρασης που εξασκουν πανω σου. Επισης περιεγραψε και την συμπεριφορα σου γενικοτερα καθως και την συμπεριφορα σου οταν σε πλησιαζουν και σου μιλανε και καταλαβαινεις οτι θα αρχισουν να σε κοροιδευουν ή να σε ριχνουν κατω κλπ. υπαρχουν στιγμες που με πιανουν και με ριχνουν κατω απο πισω και με τραβανε αλλα εγω μερικες φορες τους απανταω,αλλα το θεμα ειναι οτι φοβαμαι μην παθουν τιποτα, οπως ειπε και ο lucifer αυτοπεποιθηση, αλλες φορες παιρνουν το παππουτσι μου και τρεχουν και κοροιδευουν σε ολο το σχολειο(λιγο γελοιο αλλα μου ερχεται να τους σκοτωσε μεχρι και να τους καψω ζωντανους(κολ.παιδα ) και ειναι ενοχλητικη, εντομεταξυ βρισκουν εμενα(και καναν αλλον) επειδη δεν πολυ βαραω διοτι αν υπαρχει παιδι που ενοχλει βριζει ή βαραει το θεωρουν μαγκα ,τα κοριτσια θελουν να τα φτιαξουν με αυτον και διαφορες βλακειες...μεχρι και σε παιδια που εχουν μεινει στην ιδια ταξη επειδη το παιζουν μαγκες και ενοχλουν αλλους τα κοριτσια το θεωρουν cool!!! ετσι ειναι το γυμνασιο δυστυχως!!! Πιθανοτατα εισαι 13 χρονων αρα και 2α γυμνασιου σωστα? 1ον αυτα συμβαινουν παντου και παντα δεν εισαι ο μονος. Ξερεις τι φτιαει? Ενα και μονο ενα πραγμα. Οτι ΔΕΙΧΝΕΙΣ (και ΣΙΓΟΥΡΑ το κάνεις) μια αδυναμη προσωπικοτητα. Σε ψαρεψαν οτι δεν αντιδρας και τελειωσε! Σε πηραν στο ψιλο και ετσι θα σε αντιμετωπιζουν απο εδω και πλεον. Στο χερι σου ειναι να διορθωσεις την κατασταση. 2 ειναι οι πιθανες οδοι που μπορεις να ακολουθησεις. Η μονη σιγουρη οδος και λυση πλεον ειναι η βια. Αρχισε ασκησεις ενδυναμωσης των μυων σου με καθημερινη γυμναστικη στους μυς των χεριων και ομων κυριως καθως και γενικοτερα καθως και ασκησεις του να δινεις δυνατες γροθιες. Και οταν σε ξανακοροιδεψουν παιρνοντας σου προσωπικα αντικειμενα ή τιποτα τετοια δωστους μια δυνατη. Αν ξαναγινει, τοτε ξανα γροθια. Ε θα υποχωρησουν δεν γινεται. Οταν πηγαινα σχολειο και εγω 2α γυμνασιου υπηρχε ενας τετοιος οπου κοροιδευε και εκανε τη ζωη δυσκολη σχεδον σε ολους. Εγω τον ανεχτηκα αρκετα με την 2η λυση(που θα δωσω παρακατω) αλλά ηταν τοσο βλακας που συνεχισε να με πειραζει οπως και αλλους και με εκνευριζε και αυτο(με εκνευριζε οχι οτι μας πειραζε, αλλά το γεγονος οτι εκανε το δικο του και εκανε ο,τι ηθελε και εγω δνε ηθελα να κανει ο,τι ηθελε, επειδη ηταν ηλιθιος, οποτε εκνευριζομουν). Ε μια μερα οταν πηγε να με πειραξει αποφασισα να δωσω την παρουσα λυση της βιας και του εδωσα μια στο ματι τοσο δυνατη που του εμεινε μελανια για κανα μηνα και φυσικα επεσε κατω με αιματα κλπ και πονωντας φοβερα. Δεν εμεινα εκει και την ωρα που πονουσε τον προειδοποιησα οτι αν ξανακανει βλακεια θα του κανω χειροτερα και απο οτι θυμαμαι του εδωσα και μια ψιλη. Δεν εμεινα ουτε εκει και οταν εγινε καλα(δεν πονουσε) λιγες μερες αργοτερα οπου ξαναηρθε σχολειο, τον εσπρωξα αιφνιδιαστικα (για αυτον) απειλοντας τον οτι θα τον σκισω αν ξανακανει βλακεια πανω μου. Ε απο τοτε ουτε καν μου ξαναμιλησε και περιορισε(δεν σταματησε) και τα πειραγματα στους αλλους. Εφαγα καποιες μεγαλες επιπληξεις απο τον διευθυντη και φωναξαν τους γονεις μου για το περιστατικο αλλα σκασιλα μου. Η 2η λυση/οδος ειναι η αποστασιοποιηση. Αν σου παιρνει το παπουτσι μην τρεχεις να τους κυνηγας. Μην δειχνεις οτι σε πειραζει. Κανε οτι βαριεσαι με το γεγονος και οτι δεν σε απασχολει. Ισως βαρεθουν και στο δωσουν πισω βλεποντας οτι δεν αντιδρας. Αν δεν στο δωσουν κανε τον αδιαφορο και πηγαινε στο μαθημα χωρις παπουτσι και κανε το εμφανες στους αλλους οτι δεν εχεις παπουτσι. Και οταν σε ρωτησει κανενας καθηγητης τι εγινε πες ακριβως τι εγινε με ηρεμια. Να εισαι σιγουρος οτι θα την φανε. Αν πχ σε ριχνουν κατω και σε τραβανε μην κανεις τον ενοχλημενο (και βασικα μην ενοχλεισαι κιολας(να θυμασε παντα το ρητο του Γκαντι οτι "Κανείς δεν μπορει να σε βλαψει χωρις την αδεια σου"-αυτο σημαινει οτι ο,τι και να σου κανει καποιος δεν χρειαζεται να νευριασεις γιατι εισαι καλα, δεν μπορει να σε βλαψει. Μονο η δικια σου σκεψη μπορει.). Μην αντιδρας λοιπον και κανε τον ωριμο να τους δειξεις οτι αυτα που κανουν δεν εχουν νοημα και ειναι παιδιαρισματα. Καποτε θα βαρεθουν δεν γινεται. Αν δεν βαρεθουν τοτε βια. Μην τους σκοτωσεις κιολας αλλά να νιωσουν λιγο πονο. Καλο θα τους κανει.
Höfdingadrapa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ...μην ακούς τι σου λένε οι ουμαθέρμες εδώ πέρα για τα σούπερ κόμπο με παλαμιές που χύνουν μυαλά απο τ' αυτιά και γροθιές στο ηλιακό πλέγμα. Αυτοί έχουν λιώσει το πετσί τους σε κραβμάγκα και παγκράτια, έχουν σκοτώσει άπειρους με γυμνά χέρια σε καβγάδες, πολέμους και τέκεν, έχουν κάνει φυλακή και ξέρουν, χαμένα κορμιά, άστους αυτούς... ΌΛΑ αυτά εγώ; Πλάκα κάνω ρε. λολ,σημερα για παραδειγμα τρια ατομα κανανε βλακιες και τον πιο αδυναμο (1.65 εγω 148 ο αλλος)τον εριξα κατω.μαλλον εχε σπασει κοκαλο!!! ωραια βοηθεια μου δινεται !!!το μαυρο(bold) πολυ εξυπνο χιχιχι!! Φίλε μια είναι η λύση σε αυτή τη περίπτωση και όχι δε στο λέει κανένας καράτε κιντ, γκαμώ και ντέρνω, απλά σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει τουλάχιστον να αμυνθείς για το τομαράκι σου, δε σου 'πα να το γκάνεις σόνικο στο ξύλο. 3ος νόμος του Νεύτωνα από εμένα. Δράση-αντίδραση. Μπορεί και να τις φας αγρίως, αλλά τουλάχιστον θα λες στον εαυτό σου ''έφαγα και 'γω αλλά τον τήλωσα και αυτόν μερικές''. Απλά τα πράγματα νομίζω. Τώρα άμα λες και ευχαριστώ, μη μπεριμένεις βοήθεια από το φόρουμ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.