SpY Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι ανάγκη να προσπαθείς να πάρεις τα δικαιώματα με υπογραφές του τυπου Fake virus by με απλό googlαρισμα http://www.wikihow.com/Create-a-Fake-and-Harmless-Virus μέχρι και videακια στο youtube με λήμμα "Make Fake Virus"
knackrack Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 μπορει καποιος να μου απαντησει για το που ειναι το task manager και το wscript πάτα control alt delete και τα τρία συγχρόνους
thomasG4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 καλα που του απαντησες...Ενα χρονο τωρα τον ειχε φαει η περιεργεια...
ca6mio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Το μονο που με τρομαξε ειναι πως αναφερεσαι στον "κωδικα" ως "κωδικο". καλα που του απαντησες...Ενα χρονο τωρα τον ειχε φαει η περιεργεια... Χαχαχα Από τα καλύτερα σχόλια που έχω διαβάσει σε φόρουμ...
injen Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Χαχαχα Από τα καλύτερα σχόλια που έχω διαβάσει σε φόρουμ... +1 Sent from my iPhone using Insomnia
filip123go Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 :lol::lol::lol: +1 και από εμένα..! Καλά που πήγε κ το ξέθαψε θέμα ενός χρόνου..
popeye68 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 μπορει καποιος να μου απαντησει για το που ειναι το task manager και το wscript Δεν ξέρεις τον Τάσκο τον Μανατζέρη; βρε; Θα σε χαστουκίσω.............
marduc812 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ένα καλό ακόμα κόλπο είναι να γράψετε σε ένα σημειωματάριο το παρακάτω και να το αποθηκεύσετε ως οτιθελετε.vbs Aυτό θα κάνει τα λαμπάκια από το Caps Lock και το Num Lock να αναβοσβήνουν. Και το κλείνετε με τον task manager όπως οποιοδήποτε script. (WSCRIPT.EXE) >Set wshShell =wscript.CreateObject("WScript.Shell") do wscript.sleep 100 wshshell.sendkeys "{CAPSLOCK}" wshshell.sendkeys "{NUMLOCK}" wshshell.sendkeys "{SCROLLLOCK}" loop
devilfish Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα το VIRUS 7(DELETTING FILES) πως ακριβως το σταματαμε χωρις reboot??? στο taskmanager δεν το βρισκω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.