ennia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ενας φιλος μου δεν θυμαται τον κωδικο του στο hotmail, οποτε δεν μπορει να μπει στο e-mail του και ουτε στο msn. προσπαθησα να κανω επαναφορα κωδικου αλλα δεν θυμαται την ερωτηση ασφαλειας.... και ουτε εχει εναλλακτηκη διευθυνση e-mail για να του στειλουν νεο κωδικο. πως μπορω να βρω το κωδικο του???? υπαρχει αλλος τροπος????
cosmos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ....άμα δεν θυμάται το ένα....άμα δεν θυμάται το άλλο.....δύσκολα έως απίθανα τα πράγματα.... πως μπορω να βρω το κωδικο του???? υπαρχει αλλος τροπος???? Μπας κ αυτός τον θυμάται μια χαρά τον κωδικό του....κ εσύ δεν μπορείς να τον ψαρέψεις??:whistle:
isay Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Αν προσπαθείς να βρεις τον κωδικό του φίλου σου, ψάξε αλλού για λύσεις. Αν τώρα ισχύει το σενάριο, το πάθημα θα του γίνει μάθημα. Οι ερωτήσεις ασφαλείας και το δεύτερο email υπάρχει για να μας βοηθήσει, όχι για να τα προσπερνάμε επειδή βαριόμαστε
Mika Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 μου αρεσει σε αυτες τις περιπτωσεις που ποτε δεν ρωταει στο insomnia o "παθών" αλλά παντα ο φίλος του
ennia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 δεν ενδιαφερομαι να παρω τον κωδικο κανενος...... αυτος τυχαινει να ειναι ο σπιτονοικοκυρης μου ο οποιος δεν εχει καμια σχεδον επαφη με το αντικειμενο. και το παλουκι θα πεσει επανω μου. το μεσημερι παλευα 2 ωρες να βρω μια ακρη.
activex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέραν του συμβατικού. πρέπει να έχει κάποιο από τα στοιχεία που ζητά στην ανάκτηση.
javavall Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχει ένας τρόπος άμα στείλεις email στο support του hotmail και τους εξηγήσεις το προβλημά σου, δεν είναι σίγουρο όμως. Θα ζητήσουν πολλά προσωπικά στοιχεία...
ennia Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 εδω δεν θυμαται τον κωδικο του που τον ειχε πανω απο 2 χρονια...... και θα θυμαται τα αλλα προσωπικα στοιχεια του ? λιγο δυσκλο μου φαινεται. καταλαβα..... εγω θα την πληρωσω τη νυφη παλι.!!!!!!!!!!!!!!! ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας.
ale3is Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Αν μπορουσες να κανεις κατι αλλο, θα ηθελες να χρησιμοποιεις το Hotmail???Ολα δικα μας τα θελουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.