Προς το περιεχόμενο

αυτοκόλητα λάπτοπ

scarface5323

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο δικός σου υπολογιστής τι σου έκανε και θες να τον κάνεις έτσι; Γιατί δεν βάζεις κάτι όπως το παρακάτω;

>
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.936513

Δημοσ.

Δε μπορώ να σε βοηθήσω αλλά ίσως να ταν καλύτερα να μετακινηθεί το θέμα σε μια πιο κατάλληλη/δημοφιλή κατηγορία. Δε νομίζω να ναι αποκλειστικά για laptops αυτά τα αυτοκόλλητα (παίζει να τα δεις και σε κανα φορτηγό :P).

Δημοσ.

να βρεις για να αγορασεις καπου εδω, πολυ χλωμο το κοβω...

αλλα μπορεις να βρεις απο το νετ τις εικονες που θες (πχ flickr logo high quality) κ να πας σε ενα μαγαζι που κανει ψηφιακες εκτυπωσεις κ να στα τυπωσει σε αυτοκολητο. Δεν θα σου κοστισει πανς απο 3-4 ευρω για μια σελιδα α3 με οτι σχεδια θελεις μεσα!

Δημοσ.
Ο δικός σου υπολογιστής τι σου έκανε και θες να τον κάνεις έτσι; Γιατί δεν βάζεις κάτι όπως το παρακάτω;

επειδή δεν θέλω να τα κολήσω εκεί αλλα δίπλα απο το mousepad...θέλω τα μικρά τα αυτοκόλητα

να βρεις για να αγορασεις καπου εδω, πολυ χλωμο το κοβω...

αλλα μπορεις να βρεις απο το νετ τις εικονες που θες (πχ flickr logo high quality) κ να πας σε ενα μαγαζι που κανει ψηφιακες εκτυπωσεις κ να στα τυπωσει σε αυτοκολητο. Δεν θα σου κοστισει πανς απο 3-4 ευρω για μια σελιδα α3 με οτι σχεδια θελεις μεσα!

αυτό δεν το είχα σκεφτεί...έχεις δίκαιο..ευχαριστώ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...