elven Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Σόρρυ αλλά το ενδεχόμενο να δέχτηκε επειδή όπως λες ήταν τύφλα και να μη σου ρθει ή να μη θέλει να μιλήσει για τα προσωπικά; Σε κάποια φάση νόμιζα ότι ήσουν απο την εκπομπή αγρότης μόνος ψάχνει "p
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει όπως θα το γράψω, but here it goes: Κατά τη γνώμη μου το σημαντικότερο είναι να της δείξεις ότι σε ενδιαφέρει το πρόβλημά της και η ίδια. Ότι δεν υπάρχει διάθεση - προδιάθεση για κρίση, αλλά για να μάθεις τους λόγους που κάνει ότι κάνει. Αυτό απαιτεί και μια ειλικρίνεια, που όπως σε κόβω, μάλλον την έχεις. Δεν ξέρω αν το λέω καλά. Οι άνθρωποι είναι αμυντικοί όταν νιώθουν πως βρίσκονται υπό κρίση. Είναι πιο ανοιχτοί και μιλάνε περισσότερο και πιο άνετα όταν νιώθουν πως αυτός που ακούει θα ψάξει να βρει τους λόγους και τα αίτια, θα ακούσει, θα ενδιαφερθεί, δε θα βγάλει ξερά συμπεράσματα κτλ. Αυτό δεν έχει να κάνει πιστεύω με τις ερωτήσεις που θα κάνεις, αλλά κυρίως με το ύφος, αλλά και την ροή που θα δώσεις στην κουβέντα. Πχ να μην φανεί ότι προσπαθείς να την πιέσεις να πει αρνητικά πράγματα για τον εαυτό της ή για κάποιον άλλον, να τη ρωτάς πράγματα πάνω στην ψυχολογία της και πάντα πάνω σε αυτά που σου αναφέρει, όχι σαν να έχεις έναν "χάρτη" και μια απόφαση και προσπαθείς να την βγάλεις από αυτήν. Ίσως δεν πρέπει να τυποποιήσεις τις ερωτήσεις (αν και μπορείς να έχεις σημειώσεις), αλλά να τις αφήσεις να προκύψουν μόνες τους και να την αφήσεις να πει την ιστορία της, όπως την καταλαβαίνει η ίδια. Γενικά καλό είναι να σε νιώσει σύμμαχό της. Εκεί δε θα διστάσει να αναγνωρίσει και τα προσωπικά της λάθη. Κάπως έτσι νομίζω θα το έβλεπα εγώ.
Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Σόρρυ αλλά το ενδεχόμενο να δέχτηκε επειδή όπως λες ήταν τύφλα και να μη σου ρθει ή να μη θέλει να μιλήσει για τα προσωπικά; Σε κάποια φάση νόμιζα ότι ήσουν απο την εκπομπή αγρότης μόνος ψάχνει "p Κάτι τέτοιο προσπαθώ να πω και εγώ και να επικαλεστώ το ανήθικο της όλης υπόθεσης, αλλά δεν πειράζει, να μην είμαστε οφτόπικ.
thaneyiovan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 χεχεχε όχι ευτυχώς δεν είμαι από αυτήν την εκπομπή. ένας φτωχός και μόνος φοιτητής είμαι ναι φυσικά και το έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να μην δεχτεί αλλά ελπίζω σε μια θετική απάντηση. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:59 ---------- Κάπως έτσι νομίζω θα το έβλεπα εγώ. @manuel σε ευχαριστώ,πολύτιμη η βοήθεια σου και νομίζω το βλέπεις πολύ σωστα Κάτι τέτοιο προσπαθώ να πω και εγώ και να επικαλεστώ το ανήθικο της όλης υπόθεσης, αλλά δεν πειράζει, να μην είμαστε οφτόπικ. @Lusifer σε παρακαλώ εξήγησε την ανηθικότητα του όλου εγχειρήματος γιατί αν έκανα κάτι ανήθικο και δεν το κατάλαβα θα ήθελα να το ξέρω. και συγγνώμη που σε παρεξήγησα αλλά δεν κατάλαβα ότι ήθελες να περάσεις τέτοιο μήνυμα μέσω του χιούμορ σου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:06 ---------- Σόρρυ αλλά το ενδεχόμενο να δέχτηκε επειδή όπως λες ήταν τύφλα και να μη σου ρθει ή να μη θέλει να μιλήσει για τα προσωπικά; μια διόρθωση να κάνω, δεν χρησιμοποίησα τη λέξη "τύφλα" αλλά "μεθυσμένη".
gf030 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 μια διόρθωση να κάνω, δεν χρησιμοποίησα τη λέξη "τύφλα" αλλά "μεθυσμένη". Ε ενταξει, δεν μπουσουλαει με τα τεσσερα, τρικλιζει ορθια.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 @manuel σε ευχαριστώ,πολύτιμη η βοήθεια σου και νομίζω το βλέπεις πολύ σωστα Πρακτικά αυτό που δεν πρέπει να κάνεις, είναι αυτό που σου κάνουν ορισμένοι εδώ μέσα που έχουν βγάλει ήδη τα συμπεράσματά τους και τις κρίσεις τους, αν και υπάρχει ελλιπής πληροφόρηση. Να συμπληρώσω κάτι: εγώ όποτε πέφτω σε τέτοιες ιστορίες, πάντα βρίσκω βαθύτερες αιτίες οι οποίες δεν είναι προφανής και όταν τις μάθεις αρχίζεις να συμπονάς τον άλλο. Μάλιστα αν τύχει να τις μάθεις από άλλη πηγή και ενώ έχεις ήδη φερθεί "άσχημα", μπορεί να δυσκολευτείς να συγχωρέσεις τον εαυτό σου (ανάλογα με τον χαρακτήρα σου) για την γρήγορη κρίση σου.
slipknot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Χωρίς να έχει σχέση η περίπτωση για την οποία δημιουργήθηκε το topic, δεν είναι όλοι οι αλκοολικοί άγιοι. Πολλές φορές το να κρύβεσαι πίσω απ' το δάχτυλο σου και να εθελοτυφλείς εκμεταλλευόμενος μια συγκεκριμένη κατάσταση δε σε κάνει αυτομάτως πιο ταλαιπωρημένο και άξιο συμπόνοιας.
Höfdingadrapa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Κοίτα υπάρχει πιθανότητα με το ποτό να πεις κουβέντες που υπό άλλες συνθήκες δε θα το έκανες. Να σου φέρω ένα παράδειγμα. Είμαι εγώ ο κολλητός μου και ένας κοινός μας φίλος σε ένα πάρτυ. Ψιλο αλοιφή. Σε μια φάση μου λέει ο κοινός μας φίλος, να πάμε με το αμάξι να πάρουμε τη κοπέλα του από ένα club να τη φέρουμε στο πάρτυ. Στο δρόμο άρχισε να μου λέει ότι ο κολλητός μου είχε ζητήσει από αυτόν 800 ευρώ δανεικά και από εμένα το είχε κρύψει. Η μαλακία όμως συνεχίζεται. ''Και 'γω είμαι φίλος του να πούμε, και πήγα στο θείο μου και του 'πα για να μη σου γα τη πα...δώσε μου λεφτά''...τα πήρε και τα έδωσε στο κολλητό λοιπόν. Ο κολλητός εμένα δε θεώρησε σκόπιμο να μου το πει, ούτε μπήκα στη διαδικασία να του το συζητήσω, anyway και να μου ζήταγε θα το γκοροϊδευα. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι όταν είσαι μεθυσμένος μπορείς να πεις πράγματα που οκ δε λέγονται ρε παιδί μου. Φαντάσου να μου λέγε κάτι πιο βαρύ. Ε τέτοια φάση, με νιώθεις. Οπότε καλύτερα νηφάλια, εκτός και αν θέλει να την εκμεταλευτεί σεξουαλικά. +1 από εμένα. =ρ
V for Vagelis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Εκτός κι αν η συνέντευξη έχει θέμα τον αλκοολισμό και πρόκειται για αλκοολικιά. Άλλη περίπτωση είναι να θέλει μια συνέντευξη με κωμικό χαρακτήρα. Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. thaneyiovan άμα έδινες παραπάνω στοιχεία, ίσως κάποιος να μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο.
thaneyiovan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 να πω ότι ο όρος "συνέντευξη" που χρησιμοποίησα δεν είναι και ο πιο σωστός. είναι ένα βίντεο-πορτραίτο που σημαίνει ότι το θέμα είναι η γυναίκα και η ζωή της. την γυναίκα αυτή δεν την θεωρώ ούτε άγια, ούτε άξια συμπόνιας, ούτε τίποτα. την σέβομαι απόλυτα. κάποιοι δεν έχουν την τύχη να μεγαλώνουν σε μια οικογένεια όπως η δική μου. με ενδιαφέρει πολύ και η άλλη πλευρά του νομίσματος. δεν θα το παίξω ούτε κριτής, ούτε θα προσπαθήσω να λύσω τα προβλήματα της. θα είμαι ένας απλός ακροατής-παρατηρητής και θα θέτω κάποια καίρια ερωτήματα τη σωστή χρονική στιγμή για τη καλύτερη έκβαση της συζήτησης. ίσως τη βοηθήσει αυτή η κουβέντα, ίσως όχι. εμένα πάντως θα με βοηθήσει σίγουρα. πιο συγκεκριμένος δεν μπορώ να γίνω. ό,τι είχα να πω το είπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.