thaneyiovan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 γεια χαρά! θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες συμβουλές-οδηγίες για ένα πορτραίτο-συνέντευξη που θέλω να πάρω από μία άγνωστη γυναίκα. πως να την κάνω να νιώσει άνετα μαζί μου, το ύφος των ερωτήσεων μου, πως θα γίνει να μου πει όσο περισσότερα γίνεται για τη ζωή της χωρίς να τη φέρω σε δύσκολη θέση κ.τ.λ. ευχαριστώ
arxaggelos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Με ένα μπουκάλι μπέρμπον θα της λυθεί η γλώσσα.... Πέρα απότη πλάκα τώρα, δεν είμαι ειδικός αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να το "στενέψεις" λίγο ακόμη για να πάρεις ακριβείς συμβουλές. Πχ, Όταν λες άγνωστη, εννοείς άγνωστη σε εσένα ή στο πανελλήνιο? Ζορίστηκες να την πείσει ςνα μιλήσει ή όχι? Η δική σου η ιδιότητα ποιά είναι? Γιατί αλλες ερωτήσεις θα περιμένει από δημισογράφο του Βημαγκαζίνο και άλλες από μέλος του 15μελούς για τη σχολική εφημερίδα. Η ιδιότητά της ποιά είναι, δηλαδή ως τί θα της πάρεις συνέντευξη? Αν είναι για τη δουλειά της, θα σταθείς εκεί, αν είναι για τα γκομενικά της, ξέρω μια καλή κάβα για εκείνο το μπέρμπον ποιυ λέγαμε.
thaneyiovan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Με ένα μπουκάλι μπέρμπον θα της λυθεί η γλώσσα.... Πέρα απότη πλάκα τώρα, δεν είμαι ειδικός αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να το "στενέψεις" λίγο ακόμη για να πάρεις ακριβείς συμβουλές. Πχ, Όταν λες άγνωστη, εννοείς άγνωστη σε εσένα ή στο πανελλήνιο? Ζορίστηκες να την πείσει ςνα μιλήσει ή όχι? Η δική σου η ιδιότητα ποιά είναι? Γιατί αλλες ερωτήσεις θα περιμένει από δημισογράφο του Βημαγκαζίνο και άλλες από μέλος του 15μελούς για τη σχολική εφημερίδα. Η ιδιότητά της ποιά είναι, δηλαδή ως τί θα της πάρεις συνέντευξη? Αν είναι για τη δουλειά της, θα σταθείς εκεί, αν είναι για τα γκομενικά της, ξέρω μια καλή κάβα για εκείνο το μπέρμπον ποιυ λέγαμε. πέρα από τη πλάκα για το αλκοόλ έχεις σίγουρα δίκιο με λίγα λόγια η ιστορία έχει ως εξής: τη γνώρισα στο τραίνο, έχει πρόβλημα αλκοολισμού (και πολλά ακόμα προβλήματα), καταφέραμε και είπαμε 2 κουβέντες και δέχτηκε αμέσως για τη συνέντευξη. καταλαβαίνετε ότι η περίπτωση είναι λίγο ιδιαίτερη. δεν έχω να μιλήσω και με το ποιο έυκολο άνθρωπο. ποτέ δεν ξέρεις πως θα τους τη "βαρέσει" μαι ερώτηση και τι θα κάνουν. οπότε θα ήθελα να μάθω κάποια ψυχολογικά κόλπα. για παράδειγμα 4-5 χαζές ερωτήσεις για να ξεχαστεί και ΜΠΑΜ η καλή ερώτηση. ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. και επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω βιβλία και από ψυχολογία δεν ξερω τίποτα παρακαλώ όποιος έχει κάτι να προσθέσει να το κάνει γιατί θα με βοηθήσει πολύ. Α! το βίντεο θα είναι εργασία για τη σχολή μου. αυτα!
parsifal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας; Μπορείς να της γνωστοποιήσεις προκαταβολικά τις ερωτήσεις που έχεις σκοπό να κάνεις (ακόμη και να το συζητήσετε εν είδει pre-interview), ώστε και να μην αιφνιδιαστεί και να είναι λίγο προετοιμασμένη στο τί θα πει όταν γράφει η κάμερα.
thaneyiovan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 δυνατότητα ηλεκρονικής επικοινωνίας δεν υπαρχει και γενικά κατάλαβε ότι θα πρέπει να μιλήσει για προσωπικά ζητήματα και δέχτηκε. αλλά επειδή όταν μιλούσαμε ήταν μεθυσμένη και μάλλον θα ξαναείναι μεθυσμένη την ώρα της συνέντευξης το να ξέρει τις ερωτήσεις από πρίν μπορεί να είναι και λίγο ανούσιο. εξάλλου νομίζω ότι σε μια τέτοια συνέντευξη όπου το θέμα έιναι λίγο αόριστο οι ερωτήσεις προκύπτουν στη πορεία. το σημαντικό για μένα είναι να είμαι εγώ έντάξει. το τι θα προκύψει δεν μπορείς να το ξέρεις. θέλω να ελαχιστοποιήσω τις πιθανότητες να κάνω κάτι εγώ λαθος.
thaneyiovan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Με έχει πιάσει νευρικό με το αποπάνω ποστ συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 κατάλαβε ότι θα πρέπει να μιλήσει για προσωπικά ζητήματα και δέχτηκε. όταν μιλούσαμε ήταν μεθυσμένη μάλλον θα ξαναείναι μεθυσμένη την ώρα της συνέντευξης το σημαντικό για μένα είναι να είμαι εγώ έντάξει. Είναι κάπως σαφέστερο τώρα;
thaneyiovan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 όχι σαφέστερο δεν είναι και επειδή είσαι offtopic καλά θα κάνεις να σταματήσεις να γράφεις σε αυτό το νήμα. ότι θέλεις μπορείς να μου το στείλεις σε pm
BaLsAmoMenos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Να' μαι και εγω εκει? Πρεπει να ετοιμασω portfolio για το Πανεπιστημιο και δεν εχω σκεφτει κατι καλο. Θα λεει μια συνεντευξη αλκοολικου.
Höfdingadrapa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Πειράζει που δε γκατάλαβα τίποτα; Θες να πάρεις συνέντευξη από μια άσχετη για ποιό λόγο;
thaneyiovan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Πειράζει που δε γκατάλαβα τίποτα;Θες να πάρεις συνέντευξη από μια άσχετη για ποιό λόγο; και ο λόγος... Α! το βίντεο θα είναι εργασία για τη σχολή μου. αυτα!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Εργασια για την σχολη του ειναι. Καλα ρε δεν διαβαζεις αυτα που γραφει?
Höfdingadrapa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 A ok. Σόρυ ρε τώρα ξύπνησα στο 2ο καφέ είμαι. =ρ Ηρέμησε...μου φαίνεσαι λίγο επιθετικός. Ο lucifer χαβαλέ κάνει. Τέλοσπα όπως και να 'χει μου φαίνεται πως ότι και να τη ρωτήσεις απλά θα πρέπει να της το πεις ευθέως και να ζητήσεις τη συγκατάθεση της για να σου ''ξεδιπλωθεί''. Όχι να τη ψαρέψεις δηλαδή. Αν δε θέλει πάνε αλλού.
thaneyiovan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 παιδιά μια χαρά ήρεμος είμαι. χαβαλέ μπορούμε να κάνουμε όσο θέλουμε αλλά σε άλλο topic.εγώ το μόνο που ήθελα είναι να πάρω καποιες σοβαρές απαντήσεις σχετικά με το θέμα μου. πραγματικά συγγνώμη αν "ακούγομαι" επιθετικός, δεν επιδιώκω κάτι τέτοιο. πολλές φορές παρεξηγείται ο γραπτός λόγος. στο θέμα μας: εγώ πάλι πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθήσω μια στρατηγική. σίγουρα θα την ρωτήσω ευθέως αυτό που θέλω αλλά με 'πλάγιο" τρόπο. η σημαντική ερώτηση θα είναι η συνέχεια 4- 5 "lite" ερωτήσεων και δεν θα ακουστεί τόσο βαριά. θα ξεκινήσω από τα παιδικά της χρόνια και σιγα σιγά θα προχωρήσει το θέμα. φυσικά θα είμαι φιλικότατος και θα κάνω τα πάντα για να νιώθει σαν το σπίτι της. αυτά μέχρι τώρα από μενα παρακαλώ όποιος έχει κάτι σημαντικό να προσθέσει να το κάνει. θα μου ήταν πολύτιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.