Προς το περιεχόμενο

Κάμερες στο χώρο μέσω Η/Υ

Waldo_Vrs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
" Κάμερες στο χώρο μέσω Η/Υ", νομιζω πως με καλυπτει το

θεμα για να κανω μια ερωτηση:

Για φιλικο μου ζευγαρι, θελει να παρακολουθει το δωματιο του

μωρου που ερχεται σε λιγες μερες...

Διαθετει συνδεση adsl, desktop και laptop.

Καμια ιδεα;

Web κάμερες USB, και αγορά καλωδίου USB με 5 μέτρα καλώδιο (ή και περισσότερα από 1 καλώδια με USB hub ενδιάμεσα για ενίσχυση σήματος) και σύνδεση σε υπολογιστή στο δωμάτιο τους.

Έχω χρησιμοποιήσει κάποιες κάμερες της Trust με motion sensoring software με αρκετά καλά αποτελέσματα. Υπάρχουν από πολλούς κατασκευαστές.

Αυτά βέβαια μετά τους πρώτους 8 μήνες, αφού μέχρι τότε δε νομίζω ότι υπάρχει γονιός που αφήνει το μωρό του να κοιμάται σε άλλο δωμάτιο χωρίς να το έχει δίπλα του (ή και πάνω του - στο ίδιο κρεβάτι που κοιμούνται οι γονείς.

Δεν προτείνω wifi κάμερες , αν και γλυτώνεις το καλωδιομάνι, γιατί οι περισσότεροι σύγχρονοι γονείς έχουν μια περίεργη απέχθεια για οτιδήποτε ασύρματο μέσα στο σπίτι όταν υπάρχει μωρό, ενώ μόλις γίνει 5 χρονών του παίρνουν το πρώτο του κινητό, για να καρβουνιάσει το μυαλό του από μικρό, αλλά όχι από βρέφος :confused:

Το γεγονός ότι το wifi έχει την ίδια ακτινοβολία με ένα ραδιόφωνο , και πολύ λιγότερη από ένα κινητό ή dect που βρίσκεται στην ίδια απόσταση τους είναι αδιάφορο..

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση.

Μαλλον σε απλες web με μακρυ καλωδιο θα καταληξουν,

ωστοσο αν εχεις να προτεινεις καποιες wifi θα σου

ημουν ευγνωμων:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...