Προς το περιεχόμενο

iphone 3gs usa

pettakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως ναι, αλλά σε τιμή ακριβότερη απ' ότι θα την αγόραζες από Ελλάδα και επιπλέον η συσκευή θα εξακολουθεί να είναι κλειδωμένη στο δίκτυο της AT&T.

Δημοσ.

Η κοπέλα μου είναι στο Καναδά. Δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσεις iphone χωρίς συμβόλαιο.Εκτός βέβαια αν έχεις γνωστούς και είναι απο μέσα.

Δημοσ.

και στην Ελλαδα γιατι γινεται?

Εχω 1 φιλο μου που εσκασε 560€ και αγορασε iphone...

και συνεχιζει να εχει καρτοκινητο

( iphone + καρτοκινητο = τραγικο )

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί στην Ελλάδα (όπως και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης - πχ Ιταλία, Γαλλία) δεν επιτρέπεται, από τη νομοθεσία περί ανταγωνισμού, η διάθεση μίας συσκευής "δεμένης" με συγκεκριμένο πάροχο, όπως στις ΗΠΑ. Πρέπει να παρέχεται στον καταναλωτή η δυνατότητα να επιλέξει παρόχο και υπηρεσίες που αυτός θέλει.

Γι'αυτό. :-)

Δημοσ.

Δε καταλαβα δηλ. εμεις που ειμαστε φτωχομπινεδες ειμαστε bus-class??

Tι να κανουμε δεν εχουμε λεφτα για συμβολαιο και ψαχνουμε ολη την ωρα προσφορες που παιζουν, προχωραμε ομως ενα βημα παραπερα και κανουμε πραξη:

Δωρεαν κλησεις απο κινητο.

Eιμαι φτωχομπινες τι να κανουμε..

Δημοσ.

βασικα δε μπορω να διαβασω τωρα ολο αυτο το μπερδεμα που μου εστειλες .. :Ρ

αλλα νομιζω οτι με 25€ τον μηνα παγιο και 1 what'up σε δευτερη συσκευη δε με λες και καπιταλα :Ρ

• Moderators
Δημοσ.
βασικα δε μπορω να διαβασω τωρα ολο αυτο το μπερδεμα που μου εστειλες .. :Ρ

αλλα νομιζω οτι με 25€ τον μηνα παγιο και 1 what'up σε δευτερη συσκευη δε με λες και καπιταλα :Ρ

Εγω παλι την βγαζω με μια καρτουλα των 11/μηνα πια και το free to go δουλευει μια χαρουλα.

Καπιταλα δεν θα σε ελεγα αλλα σιγουρα δεν θα λεγα τραγικο το καρτοκινητο+iphone.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...