pettakos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Ειναι δυνατον να αγορασει καποιος αυθεντικη συσκευη μονο iphone 3gs απο ΗΠΑ χωρις συνδεση (συμβολαιο)?
georgeadams Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω πως ναι, αλλά σε τιμή ακριβότερη απ' ότι θα την αγόραζες από Ελλάδα και επιπλέον η συσκευή θα εξακολουθεί να είναι κλειδωμένη στο δίκτυο της AT&T.
pantsos13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Η κοπέλα μου είναι στο Καναδά. Δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσεις iphone χωρίς συμβόλαιο.Εκτός βέβαια αν έχεις γνωστούς και είναι απο μέσα.
koulouri Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 και στην Ελλαδα γιατι γινεται? Εχω 1 φιλο μου που εσκασε 560€ και αγορασε iphone... και συνεχιζει να εχει καρτοκινητο ( iphone + καρτοκινητο = τραγικο )
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 και στην Ελλαδα γιατι γινεται?Εχω 1 φιλο μου που εσκασε 560€ και αγορασε iphone... και συνεχιζει να εχει καρτοκινητο ( iphone + καρτοκινητο = τραγικο ) Γιατί στην Ελλάδα (όπως και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης - πχ Ιταλία, Γαλλία) δεν επιτρέπεται, από τη νομοθεσία περί ανταγωνισμού, η διάθεση μίας συσκευής "δεμένης" με συγκεκριμένο πάροχο, όπως στις ΗΠΑ. Πρέπει να παρέχεται στον καταναλωτή η δυνατότητα να επιλέξει παρόχο και υπηρεσίες που αυτός θέλει. Γι'αυτό.
eski Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 και στην Ελλαδα γιατι γινεται?Εχω 1 φιλο μου που εσκασε 560€ και αγορασε iphone... και συνεχιζει να εχει καρτοκινητο ( iphone + καρτοκινητο = τραγικο ) Δε καταλαβα δηλ. εμεις που ειμαστε φτωχομπινεδες ειμαστε bus-class?? Tι να κανουμε δεν εχουμε λεφτα για συμβολαιο και ψαχνουμε ολη την ωρα προσφορες που παιζουν, προχωραμε ομως ενα βημα παραπερα και κανουμε πραξη: Δωρεαν κλησεις απο κινητο. Eιμαι φτωχομπινες τι να κανουμε..
koulouri Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 βασικα δε μπορω να διαβασω τωρα ολο αυτο το μπερδεμα που μου εστειλες .. :Ρ αλλα νομιζω οτι με 25€ τον μηνα παγιο και 1 what'up σε δευτερη συσκευη δε με λες και καπιταλα :Ρ
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 βασικα δε μπορω να διαβασω τωρα ολο αυτο το μπερδεμα που μου εστειλες .. :Ραλλα νομιζω οτι με 25€ τον μηνα παγιο και 1 what'up σε δευτερη συσκευη δε με λες και καπιταλα :Ρ Εγω παλι την βγαζω με μια καρτουλα των 11/μηνα πια και το free to go δουλευει μια χαρουλα. Καπιταλα δεν θα σε ελεγα αλλα σιγουρα δεν θα λεγα τραγικο το καρτοκινητο+iphone.
michael92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Εγώ παλιά ξόδευα 50 ευρώ το μήνα σε κάρτες, τώρα 40 ευρώ πάγιο και έχω 100' 250 sms και 1GB net + πήρα το iphone σχεδόν τζάμπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.