petros_samurai Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα μαγκες μου Εχω ασυρματο ρουτερακι(asus φολα λεμε) και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμματακι να βλεπω ποιοι παιρνουν απο το δικτυο μου και που μπαινουν,εαν υπαρχει τετιο πραγμα βεβαια.Επισης οτι αλλη δυνατοτητα μπορω εχω σχετικη με αυτο που ρωταω,δεν με απασχολει αν ειναι δωρεαν η οχι.Περιμενω απαντησεις ελπιζω να μην ρωταω βλακειες:X:X
isay Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Ποιο ακριβώς ρουτερακι έχεις; Μοντέλο Προγραμματάκι δε χρειάζεσαι. Θα μπεις στο μενου του router απο τον browser σου βάζοντας την κατάλληλη διεύθυνση και απο εκεί θα δεις πόσοι συνδέονται ασύρματα και ενσύρματα στο ρουτερ σου.
JACK20AF Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Εχω ασύρματο ιντερνετ της cosmote, αν ξέρει κάποιος να μου πει αν γίνεται κάποιος ξένος να συνδέεται με τον λογαριασμό μου και εφόσον γίνεται αν είναι δυνατό στο ιστορικό μου να εμφανίζονται οι σελίδες τις οποίες έχει ανοίξει;
isay Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Εχω ασύρματο ιντερνετ της cosmote, αν ξέρει κάποιος να μου πει αν γίνεται κάποιος ξένος να συνδέεται με τον λογαριασμό μου και εφόσον γίνεται αν είναι δυνατό στο ιστορικό μου να εμφανίζονται οι σελίδες τις οποίες έχει ανοίξει; Γιατί spamαρεις; Έχεις ήδη ανοίξει ξεχωριστό topic και έχεις και απαντήσεις http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=338853
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.