Spyweirdos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Έχω την παλιά apple cinema display http://www.luminous-landscape.com/images/22indexphoto106282000.jpg και σήμερα με το που άνοιξα τον υπολογιστή το brightness στην κάτω μεριά της είναι πολύ πεσμένο ενώ στο πάνω μέρος είναι οκ! επίσης αναβοσβήνει και το λαμπάκι μπροστά δεξιά (power) έχει κανείς καμία ιδέα?
charoui Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 με λίγο ψάξιμο στο google: πιθανό fix 1. κανε shutdown 2. αποσύνδεσε την οθόνη από το mac 3. περίμενε κάνα 20 λεπτό 4. επανασύνδεσε την οθόνη και πρέπει να είναι ok
Spyweirdos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 με λίγο ψάξιμο στο google: πιθανό fix 1. κανε shutdown 2. αποσύνδεσε την οθόνη από το mac 3. περίμενε κάνα 20 λεπτό 4. επανασύνδεσε την οθόνη και πρέπει να είναι ok δυστυχώς ευχαριστώ πάντως
darklordvader77 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 μαλλον χρειαζεσαι καινουργια λάμπα: The light on the front of the monitor is flashing amber. The power light flashes amber when an error has been detected. If you see a repeating sequence of three short flashes, the monitor is detecting input in the wrong video format. Check that you have the correct graphics card installed and that you've installed the correct monitor software. If you see a sequence of two short flashes and a long flash, the monitor is detecting a problem with a backlighting lamp. Contact an Apple-authorized dealer or service provider for additional information about resolving the problem. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 αν έχει εγγύηση έχει καλώς, αλλιώς κάτι μου λέει ότι θα του βγει φτηνότερα να πάρει καινούριο monitor
Spyweirdos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 δούλεψε στο ξεκούδουνο όλα οκ!!! τη συνέδεσα σε ένα άλλο υπολογιστή και έκανε τα ίδια και τώρα πάλι στον δικό μου και όλα οκ! ΝΤΑΝ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.