apoxa2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Καλημερα παιδια...Εχω προβλημα στο pc..Χθες μου το εκανε πρωτη φορα και σημερα ξανα..Οταν παταω το κουμπι να ανοιξει ο υπολογιστης σε windows 7 παει να μπει και κολλαει εκει που φορτωνουν τα windows,κατα restart και μετα μου βγαζει windows error recovery και λεει failed to start και λεει να κανω launch startup repair..Παταω και αρχιζει να κανει αυτοματο repair...Τελειωνει και λεει δεν μπορεσε να επιδιορθωθει αυτοματα και βγαζει ενα παραθυρο για να στειλω αναφορα στην microsof.Εγω παταω cancel και επειτα μπαινει κανονικα...Τι κουλο ειναι αυτο...??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:56 ---------- Καμια βοηθεια για το τι μπορει να ειναι..?
ClockOrange Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 όταν στο ξανακάνει προσπάθησε να μπεις safe mode και πες μας αν μπαίνει ή αν στο φόρτωμα αρχείων κολλάει σε κάποιο συγκεκριμένο.Κάτι παρόμοιο είχα και εγώ σε ένα lap top μόνο που δεν έμπαινε με τπτ.
apoxa2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Τωρα που ανοιξα παλι τον υπολογιστη κολλησε εκει που φορτωνει τα windows και κανει restart μονο του παταω να μπει χωρις repair και μπαινει κανονικα(δεν μου δινει επιλογη safe mode)...Μου εμφανισε απλα ενα παραθυρο μολις ανοιξαν τα windows με το προβλημα: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7137.2.0.0.256.1 Locale ID: 1032 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 00000000 BCP2: 868904DC BCP3: 00000000 BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7137 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\101409-31293-01.dmp C:\Users\Emmanuel\AppData\Local\Temp\WER-41808-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt Τι ειναι ρε παιδια..??:mad: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:33 ---------- Λετε να ειναι προβλημα ram(επειδη λεει bluescreen)?Nα τρεξω κανενα memtest(πριν 2βδομαδες το ετρεξα και δεν ειχε προβλημα)..?ή δεν εχει σχεση?
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δεν έχεις τίποτα να χάσεις, εκτός από χρόνο ίσως (πρέπει και να τ' αφήσεις αρκετή ώρα), οπότε δοκίμασέ το.
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Ανεβασε τα minidumps καπου να τα δω(καντα rar).Ισως να βοηθησουν.Και αν μπορεις επελεξε τα kernel dumps σε περιπτωση bluescreen,περιεχουν περισσοτερες πληροφοριες που μπορει να βοηθησουν σε επομενο bluescreen.
apoxa2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Καταρχην σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση..Επισυναπτω τα minidump..Οταν λες kernel dumps που ακριβως ειναι(δεν εχω ιδιεα τι ειναι)?
apoxa2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Τωρα ανεβηκε σωστα λογικα... Minidump.zip
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Windows xp?Λογικα ναι μια και τα 7/vista εχουν ενεργοποιημενα τα kernel dumps απο default. Μy computer-->right click-->properties-->Advanced-->Startup and recovery-->settings-->write debugging information-->Kernel Dump. (Πες μου τι windows εχεις,για να δω για τι μηχανημα θα πρεπει να γινει το debugging) Edit:Η αυπνια πειραζει..Μια χαρα αναφερεις στο πρωτο post οτι εχεις 7.
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Windows 7 εχω..Το δοκιμαζω να δω Aν εχεις 7,τοτε στο c:\windows\ πρεπει να υπαρχει ενα αρχειο memory.dmp αρκετων πιθανον mb.Αν μπορεις καντο και αυτο rar και ανεβασε το στο rapid. 32 ή 64 bit?
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 32bit..Bασικα το ψαχνω και δεν το βρισκω.. Ξεπερναει το οριο και δεν θα σε αφησει. Μια γρηγορη αναλυση του minidump(ακομα δεν ειδα τι παιζει με drivers που εχεις)δινει το παρακατω bug code WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR. οπου: The WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR bug check has a value of 0x00000124. This bug check indicates that a fatal hardware error has occurred. To παραπανω δεν σημαινει απαραιτητα πως υπαρχει καποιο hardware προβλημα,μπορει καλλιστα να προκαλειται απο corruption της ram απο καποιο κακογραμμενο driver. Οπως και σε καθε bluescreen,για να εχει νοημα η αναλυση των dumps,θα πρεπει να ειμαστε σιγουροι πως το hardware κομματι του υπολογιστη λειτουργει απροβληματιστα.Οποτε ελεγχος στις μνημες,σκληρους,τυχον overcloking,τασεις κλπ ειναι προτινομενο.
apoxa2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δεν αναιβαινει στο site το ανεβαζω στο rapidshare οπως μου ειπες σαν zip.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:41 ---------- Σε 5 λεπτα θα ανεβει..Το μονο που ειχα κανει δεν ξερω αμα βοηθαει ειναι στο bios στις μνημες ram τις εβαλα 1600mhz και timing 8-8-8-28 και ταση 1,6V(ετσι τις δινει ο κατασκευαστης) ενω παλια ηταν στο auto και επαιζαν στο 1333mhz,μονο αυτο εκανα..Τωρα που θυμαμαι προχθες εβαλα τα drivers τα νεα για το chipset και για την καρτα γραφικων(δεν ξερω αμα εχει σχεση)
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Σίγουρα παίζουν με αυτές τις ρυθμίσεις μόνο με 1.6V. Μπορείς να ανατρέξεις στο tab SPD του cpu-z και να δεις πόση αναφέρει;
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δεν αναιβαινει στο site το ανεβαζω στο rapidshare οπως μου ειπες σαν zip.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:41 ---------- Σε 5 λεπτα θα ανεβει..Το μονο που ειχα κανει δεν ξερω αμα βοηθαει ειναι στο bios στις μνημες ram τις εβαλα 1600mhz και timing 8-8-8-28 και ταση 1,6V(ετσι τις δινει ο κατασκευαστης) ενω παλια ηταν στο auto και επαιζαν στο 1333mhz,μονο αυτο εκανα.. Αν το προβλημα ξεκινησε παραλληλα μ αυτη την αλλαγη,υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ναι αυτο το προβλημα.Οπως και να χει πρεπει δοκιμασε ειτε να τις βαλεις οπως τις ειχες πριν,ειτε να κανεις για αρχη ενα memtest. Mια και ξεκινησες να ανεβαζεις το dump,postare το λινκ οταν τελειωσει.Κανε τα τεστ που σου ειπα και αν τελικα δεν εχεις προβλημα στο hardware,μεχρι αυριο πιστευω θα το εχω ελεγξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.