GBar Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας! Σκέφτομαι να πάρω καινούριο laptop και με τον ντόρο και τις αδιαμφησβήτες επιδόσεις και ποιότητα των προιόντων της apple έχω μπει σε δειλειμα να αγορασω ενα macbook. Η αναστολή μου ειναι στο οτι για τη δουλειά μου δεν εχω βρει (περαν του CAD Λογισμικού) κάτι επιπλέον για στατικά που ειναι και ο κυριως φορτος εργασίας. Προτάσεις ή να παω στην πεπατημένη λύση PC ? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalisss Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας!Σκέφτομαι να πάρω καινούριο laptop και με τον ντόρο και τις αδιαμφησβήτες επιδόσεις και ποιότητα των προιόντων της apple έχω μπει σε δειλειμα να αγορασω ενα macbook. Η αναστολή μου ειναι στο οτι για τη δουλειά μου δεν εχω βρει (περαν του CAD Λογισμικού) κάτι επιπλέον για στατικά που ειναι και ο κυριως φορτος εργασίας. Προτάσεις ή να παω στην πεπατημένη λύση PC ? ευχαριστώ Λοιπον συναδελφε ακου πως εχει το πραμα...εχω MBP εδω και 3 χρονια και μολις πηρα και εναν IMAC 24 στο γραφειο,η μονη λυση για τα προγραματα που δουλευουμε ειναι macos και Fusion ή Parallers,μην αγχωνεσε ομως εγω δουλευω ετσι πολυ καιρο και δεν εχω κανενα προβλημα...προχωρα αφοβα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Γενικά για ελαφριά προγράμματα και μικροδουλειές, η καλύτερη λύση είναι να τρέχεις παράλληλα τα Windows. ΟΚ, δε θα τρέξεις AutoCAD, αλλά βολεύουν γιατί μέσα στην ποικιλία προγραμμάτων των Windows έχεις καλές πιθανότητες να σου κάτσει ένα ακριβώς όπως το θέλεις. Επίσης, η ελληνική πραγματικότητα είναι μόνο Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalisss Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Παιδια τρεχω Autocad 2009 και ολη τη σειρα της Autodesk και δεν εχω κανενα προβλημα απολητως τσεκαρισμενα παιδια!Ακομα και οταν ανοιγεις μεγαλα σχεδια με tiff απο πισω.Οπως σου ειπα θα κανεις μια χαρα δουλεια και απο οτι ξερω βγενει και η αναβαθμηση για το fusion στο τελος του μηνα που θα ειναι ακομα καλυτερο στο snow! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBar Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 κατ αρχήν ευχαριστώ για την βοήθειά σας!!! Παιδια τρεχω Autocad 2009 και ολη τη σειρα της Autodesk και δεν εχω κανενα προβλημα απολητως τσεκαρισμενα παιδια!Ακομα και οταν ανοιγεις μεγαλα σχεδια με tiff απο πισω.Οπως σου ειπα θα κανεις μια χαρα δουλεια και απο οτι ξερω βγενει και η αναβαθμηση για το fusion στο τελος του μηνα που θα ειναι ακομα καλυτερο στο snow! εχω φίλο που πηρε iMac 24 εχει μείνει απολυτα ικανοποιημένος με το μηχανήμα και οπως ψαξαμε στο ιντερνετ θα βγει και AutoCAD version για Mac OS X σύντομα εδώ και εδώ δεν ξερω ποσο αξιοπιστα ειναι αυτά που γραφονται πάντως Γενικά για ελαφριά προγράμματα και μικροδουλειές, η καλύτερη λύση είναι να τρέχεις παράλληλα τα Windows. ΟΚ, δε θα τρέξεις AutoCAD, αλλά βολεύουν γιατί μέσα στην ποικιλία προγραμμάτων των Windows έχεις καλές πιθανότητες να σου κάτσει ένα ακριβώς όπως το θέλεις. Επίσης, η ελληνική πραγματικότητα είναι μόνο Windows. τελικά ετσι πιστευω και εγω βλέποντας και το macbook του αδερφου που με το paraller (windows emulator) κανει τη δουλεια του σε απλες δουλειές και ενα βαρύ προγραμμα προσομοίωσης και 3D modelling χημικών ενώσεων αρχιζει και βραζει το μηχανάκι. επίσης οσο το σκέφτομαι θεωρώ "ασκοπο" (όχι οτι δεν μου αρεσουν τα mac) να παρω mac και να του βάλω πάνω windows όπου θα ειναι καιτο μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς! τωρα να βαλω bootcamp Και να κανω συνέχει reboot πιστευω μετα απο 1 βδομαδα θα με εχει κουράσει ήδη ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Αν χρησιμοποιείς κυρίως AutoCAD, μάλλον η μόνη σου επιλογή είναι τα PC. Ή να περιμένεις να κυκλοφορήσει για Mac, άγνωστο πότε θα συμβεί αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Αν χρησιμοποιείς κυρίως AutoCAD, μάλλον η μόνη σου επιλογή είναι τα PC. Ή να περιμένεις να κυκλοφορήσει για Mac, άγνωστο πότε θα συμβεί αυτό. μαλλον αυτό θα κάνω και το μελλον ειναι μπροστά θα δείξει ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δηλαδή το bootcamp σας χαλά τόσο πολύ ρε παίδες; Πάντως εγώ στο mac έχω φχαριστηθεί windows! Πάνε σφαίρα σε αντίθεση με το pc μου που όλο βγάζουν προβλήματα! Και δεν κάνω πλάκα... εννοώ ό,τι λέω! Αφού ώρες ώρες λέω ρε μπας και τα windows δεν είναι και τόσο χάλια και φταίνε πιο πολύ τα διάφορα hardware conflicts στα custom pcs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δηλαδή το bootcamp σας χαλά τόσο πολύ ρε παίδες; Πάντως εγώ στο mac έχω φχαριστηθεί windows! Πάνε σφαίρα σε αντίθεση με το pc μου που όλο βγάζουν προβλήματα! Και δεν κάνω πλάκα... εννοώ ό,τι λέω! Αφού ώρες ώρες λέω ρε μπας και τα windows δεν είναι και τόσο χάλια και φταίνε πιο πολύ τα διάφορα hardware conflicts στα custom pcs? Κάτσε βρε ixthy δλδ να πληρώσει το φορο της apple για να τρέχει windows όλη μέρα στο γραφείο του... δλδ... αυτό εσένα σου φάινεται σοβαρό.... Δε θα μπαίνει που και που σε windows αλλά που και που θα μπαίνει σε Mac OS X..... έλα τώρα.... Με λιγότερα λεφτά .. θα πάρει ένα πιο ποιοτικό πισι (ναι πιο ποιοτικό) απείρως δυνατότερο ... μιλάμε για Ι7 και απίστευτες κάρτες γραφικών, με ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ και θα κάνει τη δουλειά ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ. Ειπαμε... και εγώ mac έχω αλλά όχι έτσι... Φίλε GBAR αν θες AutoCAD το πισι και τα windows ειναι μονοδρομος... όλα τα άλλα είναι είτε μεσοβέζικες λύσεις είτε πιο ακριβές για το τίποτα.... (και στην τελική πάρε hardware συμβατό με mac os x και με δική σου ευθύνη κάνε retail εγκατάσταση του mac os... είναι έυκολο....ώστε και τη δουλειά σου να κάνεις και να παίξεις μαζί του) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 δεν έχει καμία λογική να πάρεις mac για να τρέχεις windows.... άλλο είναι πχ να έχεις bootcamp για να παίζεις κάποια παιχνίδια... αλλά αν ας πούμε δουλεύεις το autocad και θες να ακούς μουσική... που θα έχεις τα τραγούδια κλπ.... απλά δεν ξέρω αν μέσω parallels τρέχει αξιοπρεπώς το autocad για να κάνεις τη δουλειά σου χρησιμοποιώντας τα υπόλοιπα προγράμματα του mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Εδώ εγώ σκέφτομαι να δώσω 400€ να πάρω ένα laptop να παίζω παιχνίδια για να μην κάνω επανεκκίνηση. Αλλά μετά θυμήθηκα ότι δεν είμαι πλούσιος. Damn it! ΥΓ. Όχι, δεν μπορώ τις κονσόλες. Χρειάζομαι πληκτρολόγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.