passenger57 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Ενδιαφέρομαι για την αγορά ρουχισμού μέσω e-bay από Αμερική.Το έχει δοκιμάσει κανείς; Έχω βρεί κάποια καλά κομμάτια και θέλω να τα πάρω.Θα περάσουν τελωνείο - αν και είναι ρούχα; Από ποιά ποσά περνούν τα εμπορεύματα τελωνείο; Ευχαριστώ!
Critter Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Εφόσον στα στείλουν με USPS (United States Postal Service) και εφόσον τους πεις να δηλώσουν τιμή μέχρι 45$ (πολλες φορες και μεχρι 150$ να έχει δηλωθει δεν έχεις πρόβλημα) τοτε θα εισαι κομπλε. Επίσης και να περάσουν τελωνείο δεν θα έχεις την τεράστια επιβάρυνση που έχεις με τις εταιρίες courier που κατευθειαν ειναι 110€ έξοδα για εντολη εκτελωνισμου και εκτελωνιστη + ότι φόροι προκύψουν. Προσωπικα έχω φέρει αρκετα πράγματα είτε ακριβα είτε φτηνά και μέσω ταχυδρομείου έχω φορολογηθει μόνο μια φορά που τοτε βεβαια έφερα ένα MK2 20 κιλά το οποιο προφανως δεν πέρασε απαρατηρητο και πληρωσα 20% επιπλεον. Εδώ βέβαια κόστιζε 200% παραπάνω. Μικρα δέματα να ξερεις οτι πολλές φορές περνανε συνοπτικά απαρατήρητα. Μην φερεις δηλαδη καμμια κουτα 1χ1.
passenger57 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Βασικά κάτι cool t-shirts, και κάτι καλά jackets θελω να φέρω...αλλά με τον εκτελώνισμό τι γίνεται; Εάν το τσακώσουν στο τελωνείο παρολαυτά θα με ειδοποιήσει ποιος;
foufoutios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 μπορεις να ρωτησεις και εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=197291&page=276 Αν δεν ειναι κατι πολυ ακριβο (150 δολαρια+) η δεν το φερεις με courier τοτε δεν εχεις προβλημα με τελωνειο.. Αν παρ ολα αυτα πρεπει να πληρωσεις κατι, θα σου ερθει ειδοποιηση στο σπιτι να πας να το παραλαβεις απο το ταχυδρομειο και το ποσο που πρεπει να πληρωσεις
Ather Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Εφόσον στα στείλουν με USPS (United States Postal Service) και εφόσον τους πεις να δηλώσουν τιμή μέχρι 45$ (πολλες φορες και μεχρι 150$ να έχει δηλωθει δεν έχεις πρόβλημα) τοτε θα εισαι κομπλε. Επίσης και να περάσουν τελωνείο δεν θα έχεις την τεράστια επιβάρυνση που έχεις με τις εταιρίες courier που κατευθειαν ειναι 110€ έξοδα για εντολη εκτελωνισμου και εκτελωνιστη + ότι φόροι προκύψουν. Προσωπικα έχω φέρει αρκετα πράγματα είτε ακριβα είτε φτηνά και μέσω ταχυδρομείου έχω φορολογηθει μόνο μια φορά που τοτε βεβαια έφερα ένα MK2 20 κιλά το οποιο προφανως δεν πέρασε απαρατηρητο και πληρωσα 20% επιπλεον. Εδώ βέβαια κόστιζε 200% παραπάνω. Μικρα δέματα να ξερεις οτι πολλές φορές περνανε συνοπτικά απαρατήρητα. Μην φερεις δηλαδη καμμια κουτα 1χ1. Αν και δεν έχω ζητήσει ποτέ να μου γράψουν μικρότερο ποσό ποτέ δεν έχω πληρώσει κάτι έξτρα μέσω usps. Επίσης έχω δει στο ebay ότι δε δέχονται να γράψουν μικρότερο ποσό της αξίας εξαιτίας των νόμων στην Αμερική. Τώρα αν υπάρχει κανένας στην Αμερική που να το κάνει δε γνωρίζω. Ακόμη πράγματα από Hong-Kong έρχονται by default είτε ως δώρα είτε με μειωμένη τιμή. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήρθε κάτι με σωστά στοιχεία τελευταία φορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.