drioraen Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Προσπαθω να κανω recovery σε μια καρτα micro sd που ηταν μεσα σε κιν motorola για να βγαλω καποιες φοτογραφιες που εχω διαγραψει δηλ. η καρτα μνημης δεν εχει ουτε φορματ ουτε τπτ αλλο απλως διεγραψα καποιες φωτογραφιες παλιοτερα και τωρα θελω να τις επαναφερω. Δοκιμασα διαφορα προγραμματα αλλα δεν εβγαλα ακρη συγκεκριμενα: Data Doctor Recovery Memory Card cardrecovery photorec4 και διαφορα αλλα, αλλα χωρις αποτελεσμα μερικα ενω η καρτα εχει ας πουμε πχ μεσα 40 φοτογραφιες (οχι διεγραμμενες) μου κανει recovery ολα ολα τα αποτελεσματα ειναι 31 απο τις 40 ηδη υπαρχοντες.Αλλα βγαζουν αρκετα αποτελεσματα αλλα μπορεις να κανεις previw μονο σε 4 και για να αποθηκευσεις τις υπολοιπες θελει να το αγορασεις. Α,δοκιμασα και το PC Inspector Smart Recovery αλλα αυτο μολις το εγκατασησεις σου βγαζει runtime error 429!!! Σχετικος δεν ειμαι για την ακριβεια ειμαι ασχετος σχετικα με το θεμα. Θελω ενα πανισχυρο προγραμμα να μου κανει αυτο που θελω και ας το πληρωσω αρκει να μην το πληρωσω τζαμπα. Thanks.
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 απλως διεγραψα καποιες φωτογραφιες παλιοτερα και τωρα θελω να τις επαναφερω. ...αν συνέχιζες να γράφεις στην κάρτα, χλωμιάζει το ζήτημα (όσο λιγότερο free space έχει πλέον η κάρτα, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις να βρεις αυτές που είχες "απλά διαγράψει"). Το ότι δεν έκανες φορμάτ λοιπόν δε σημαίνει κι ότι θα βρεις αυτές που ψάχνεις. ..."Καλό και free" δεν υφίσταται. Με την εξαίρεση ίσως του Test Disk, που εμπεριέχει στον φάκελο win το photorec (version 6.9 βλέπω σ' αυτό που έχω). Είναι - δεν είναι το ίδιο πρόγραμμα με αυτό που δοκίμασες, κάνε μια προσπάθεια με αυτό. Αν δεν υπάρχει επιτυχία, δοκίμασε κάποιο από τα Active File Recovery, File Scavenger, Partition Recovery (της Disk Internals) Tο πρώτο είναι "για τα πάντα" (δίσκους, φλασάκια, κάρτες), και το προτιμώ. Τα υπολοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει σε κάρτες, αλλά φαντάζομαι τις αναγνωρίζουν. Γενικά τα προγράμματα για recovery σου δίνουν την ευκαιρία να φτάσεις μέχρι το σημείο που αν βρεθούν αρχεία να τα δεις - αλλά από 'κει και πέρα για να τ' ανακτήσουν θέλουν να βάλεις το χέρι στην τσέπη,,,,η να "παρανομήσεις". Οπότε απλά δοκίμαζε, και αν είσαι διατεθημένος γι' αγορά, ΑΦΟΥ δεις αυτά που σ' ενδιαφέρουν, προχωράς. (το τελευταίο μάλιστα, έχει player για video, viewer για εικόνες, και βλέπεις καθαρά τί ακριβώς θ' ανακτήσεις, αν είναι κατεστραμμένο ή όχι, κτλ...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.