nrawert Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μηπως ξερει κανεις πως μπορει να γινει η μετατροπη των ID3 tag των mp3 στη συλλογη μας από ελληνικα σε greeklish και αντιστροφα. Χρησιμοποιω το m3tag για επεξεργασια των tag αλλα δεν εχω βρει plugin που να κανει αυτοματη μετατροπη των στοιχειων απο και σε ελληνικους χαρακτηρες. Μια λυση που εχω βρει ειναι το convert.vbs το οποιο κανει batch μετατροπή των ονοματων αρχειων απο και προς greeklish, αλλα θα ηθελα μια λυση που να κανει μετατροπη των tags των αρχειων. Ευχαριστω πολυ!
parsifal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιω το m3tag για επεξεργασια των tag αλλα δεν εχω βρει plugin που να κανει αυτοματη μετατροπη των στοιχειων απο και σε ελληνικους χαρακτηρες. Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου "plugin" που να κάνει τη δουλειά που θες. Τσέκαρε τα Actions (Convert > Actions) του Mp3tag. Θέλει μόνο λίγη υπομονή την πρώτη φορά, για να εισάγεις τις αντιστοιχίες χαρακτήρων βάσει των οποίων θα γίνεται το Replace. Μετά όμως, η διαδικασία θα γίνεται αυτόματα. edit: Άκυρο το από πάνω, υπάρχει πολύ πιο απλός τρόπος χωρίς να χρειάζεται να φας την ώρα σου φτιάχνοντας ένα action για κάθε δυνατό replace. 1. Βάζεις το Mp3tag να κάνει rename τα filenames των MP3 βάσει ενός tag pattern, χρησιμοποιώντας ενδιάμεσα κάποιον χαρακτήρα ως delimiter. Παραδοσιακά, γι' αυτόν το λόγο χρησιμοποιείται η παύλα (-) ή η τελεία (.) 2. Χρησιμοποιείς κάποιο από τα γνωστά προγράμματα που μετατρέπουν τα filenames από/προς Greeklish 3. Στο Mp3tag, κάνεις το ανάποδο του 1. Από filename -> tag Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2009 από parsifal
manos1321aek Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου "plugin" που να κάνει τη δουλειά που θες. Τσέκαρε τα Actions (Convert > Actions) του Mp3tag. Θέλει μόνο λίγη υπομονή την πρώτη φορά, για να εισάγεις τις αντιστοιχίες χαρακτήρων βάσει των οποίων θα γίνεται το Replace. Μετά όμως, η διαδικασία θα γίνεται αυτόματα. edit: Άκυρο το από πάνω, υπάρχει πολύ πιο απλός τρόπος χωρίς να χρειάζεται να φας την ώρα σου φτιάχνοντας ένα action για κάθε δυνατό replace. 1. Βάζεις το Mp3tag να κάνει rename τα filenames των MP3 βάσει ενός tag pattern, χρησιμοποιώντας ενδιάμεσα κάποιον χαρακτήρα ως delimiter. Παραδοσιακά, γι' αυτόν το λόγο χρησιμοποιείται η παύλα (-) ή η τελεία (.) 2. Χρησιμοποιείς κάποιο από τα γνωστά προγράμματα που μετατρέπουν τα filenames από/προς Greeklish 3. Στο Mp3tag, κάνεις το ανάποδο του 1. Από filename -> tag φιλε μου να σαι καλα καταρχας που με εστειλες εδω..γιατι ψαχνω ωρες...!μπορεις να βαλεις ενα link για να κατεβασω αυτο το m3tag????εισαι η τελευταια μου ελπιδα....το θελω βασικα για να διαβαζει ο virtual dj τα αρχεια των mp3 που ειναι στα ελληνικα...!να τα μετατρεψω δλδ στα αγγλικα..!
parsifal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Το πρώτο αποτέλεσμα αν βάλεις στο Google τον όρο mp3tag...
toshiba nb200 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα παιδια βρηκε κανεις λυση στο προβλημα αυτο και αν ναι παρακαλω απαντηστε μου!
CRTYR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πολύ ετεροχρονισμένα αλλά μπορεί να βοηθήσει κάποιους που το χρειάζονται Ένα πρόγραμματάκι που μπορεί να δώσει μερικώς λύση λέγετε Hellen και μετατρέπει τα ονόματα των mp3 από τα ελληνικά σε Greeglish.Το είχα βρεί πολύ παλιά το δοκίμασα καI σε win 10 64bit και δουλεύει άψογα .Διαλέγεις τον φάκελο με τα mp3 που είναι ονομασμένα στα Ελληνικά και στα μετατρέπει σε greeglish όταν η συσκευή αναπαραγωγής σου αρνείται να διαβάσει Ελληνικά . http://www.filedropper.com/hellenmp3 Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2016 από CRTYR
bratsakias Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 καλησπέρα φιλε μου δεν μπορώ να το κατεβάσω απο το Link που εδωσες
panoskatos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Ψάχνω κ εγώ κάτι τέτοιο. Να μου πει κάποιος με ποιόν τρόπο από ελληνικά θα γίνουν greeklish όχι το file name αλλά το id tag του κάθε τραγουδιού.
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Αυτά που έγραφε ο parsifal το 2009 δεν σου κάνουν δηλαδή; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα