Προς το περιεχόμενο

Nokia N95 8G

DarkyRuby

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Μόλις μου χάρισαν αυτό το κινητό και ομολογώ ότι έχω πάρει τα νεύρα μου σε σακκούλα...Υποτίθεται, ότι αυτό το τηλέφωνο έχει εσωτερική μνήμη 8G για multimedia γι' αυτό και δεν έχει υποδοχή κάρτας μνήμης, αλλά όταν πάω να βάλω κάποιο αρχείο μέσα σε κάποιον φάκελο είτε ήχου είτε εικόνας, μου λέει ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος...Στις ιδιότητες δείχνει ότι έχει περίπου 500 Kb ελεύθερα...

Μήπως κάπως την ενεργοποιώ αυτή τη μνήμη;

Διαβάζω διάφορα γι αυτό το τηλέφωνο εδώ και ώρα αλλά πραγματικά τίποτα δεν αναφέρει το πρόβλημά μου.Αντιθέτως παντού βλέπω καλές κριτικές...

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; :fear:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

εχει ελευθερα 500κβ απο ποσα? αν εχει ελευθερα 500κβ απο τα 8gb τοτε δεν υπαρχει προβλημα απλα πρεπει να σβυσεις αρχεια ή να κανεις μια επαναφορα του κινητου..

• Moderators
Δημοσ.
Γεια σας!

Μόλις μου χάρισαν αυτό το κινητό και ομολογώ ότι έχω πάρει τα νεύρα μου σε σακκούλα...Υποτίθεται, ότι αυτό το τηλέφωνο έχει εσωτερική μνήμη 8G για multimedia γι' αυτό και δεν έχει υποδοχή κάρτας μνήμης, αλλά όταν πάω να βάλω κάποιο αρχείο μέσα σε κάποιον φάκελο είτε ήχου είτε εικόνας, μου λέει ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος...Στις ιδιότητες δείχνει ότι έχει περίπου 500 Kb ελεύθερα...

Διαβάζω διάφορα γι αυτό το τηλέφωνο εδώ και ώρα αλλά πραγματικά τίποτα δεν αναφέρει το πρόβλημά μου.Αντιθέτως παντού βλέπω καλές κριτικές...

Εισαι σιγουρος πως το βαζεις στην μνημη flash και οχι στην internal? Φανταζομαι εχεις κανει Διαμορφωση της μνημης ε?

Δημοσ.
Γεια σας!

φιλε μου σιγουρα ειναι το αυθεντικο nokia n95...?ή αυτο http://asia.cnet.com/crave/2008/03/26/beware-nokia-s-n95-8gb-now-has-a-chinese-clone/

το ειχα πριν λιγο καιρο...και δεν χωραγε τπτ στην μνημη του...τωρα παλι αν ειναι το αυθεντικο πρεπει να σβησεις αρχεια....αν και 8γιγα λιγο δυσκολο να εχουν γεμισει.....τσεκαρε το συνδεοντας το στο pc....an to αναγνωρισει σαν mt6227 και οχι σαν nokia n95....τοτε δωστο πισω σε αυτον που στο χαρισε:devil:!!!!

Δημοσ.
/offtopic on

εμενα γιατι δεν μου χαριζουν τετοια πραγματα ???

/offtopic off

Χα χα χα!!

Μάλλον το κινέζικο είναι....Δεν υπάρχει ούτε ένα αρχείο μέσα...

Ευχαριστώ παιδιά...Το έχω ήδη επιστρέψει και έμεινα με το Sony Ericsson...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...