Προς το περιεχόμενο

netbook "τούμπανο"

neXTgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι στη σκέψη (ιδέα ξαδέρφου μου είναι, μάλλον αν πορωθώ θα την προχωρήσουμε) να "φτιάξουμε" μέχρι €500-550 (με τίποτα παραπάνω) ένα netbook προσθέτοντάς του μνήμη (να την πάμε μέχρι τα 2gigz φαντάζομαι, παραπάνω δεν νομίζω πως παίρνει) και να του βάλουμε έναν hdd 500gb στις 7200rpm..

απλά λέμε όχι acer... και μάλον κάτι σε toshiba, msi ή asus (έχει το 1000h, τρόπος του λέγειν "έχει" ας είναι καλά τα πιτσιρίκια)

τί λέτε ? είδα το 1008ha σε διαφήμιση. μάλλον μου άρεσε. πιστεύω πως έχει αρκετά καλή αυτονομία...

έχει κάποιος κάνει το ίδιο πρόσφατα να μας προτείνει πεπατημένη (δηλ. ποιο μοντέλο ΠΟΙΕΣ συγκεκριμένες μνήμες και ποιον σκληρό?)

Δημοσ.

το netbook μας μπήκε σαν ιδέα (θα το έχουμε μαζί με τον ξάδερφό μου) λόγω φορητότητας (έχω και notebook και ετοιμάζομαι να το πουλήσω μάλλον για mac).

Δημοσ.

αν θες τουμπανο προτεινω να παρεις ενα msi wind που παιρνει απο την μαμα του oc και με την διαφορα απο τα 500 να παρεις οτι μνημη και δισκο θες (βαλε εναν ssd y not)

μονο τοτε θα δεις τουμπανο νετμπουκ,οσο τουμπανο μπορει να θεωρηθει.

αλλα για τις δουλειες που θα κανεις, θα δεις εκ των υστερων πως δεν αξιζε τα 500

Δημοσ.

ίσως η όποια κίνηση να πρέπει να γίνει μετά την (επίσημη) έλευση των 7 (ισχύει για κάθε αγορά υπολογιστή) λίγες μέρες έμειναν εξάλλου

Δημοσ.

Το netbook είναι για internet και office. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για να σπαταλήσετε τα χρήματα σας..

Δημοσ.

φίλε basilis5 ευχαριστώ για την πρότασή σου για το msi. όντως για €500 δεν αξίζει τη στιγμή που μπορείς να το φτιάξεις με πολύ λιγότερα τελικά χρήματα (όπως αποδεικνύεται, αρκεί να ψάξεις λίγο)

αγαπητέ sYn αν διαβάσεις, το θέμα από την αρχή θα αντιληφθείς πως ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρω για ποια χρήση θέλουμε το netbook! άρα προς τι τα περι "δικαιολογιών σπατάλης χρημάτων" ?

τελικά αγοράστηκε (καινούριο) το ASUS Eee PC 1008HA 160GB 10.1" LED 1008 HA 160G - BLACK με τιμή λίγο κάτω από £240 (μαζί με την parcelforce μας έφτασε σε € κοντά 290).... κάποια στιγμή που θα βρεθεί αντίστοιχη ευκαιρία στο ebay (.co.uk εφόσον η λίρα συνεχίσει να κατηφορίζει) θα τουμπανιαστεί πάραυτα! ευχαριστώ σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...