Προς το περιεχόμενο

Φθηνότερη προπληρωμένη κάρτα για αγορές από Νετ

E-SURFER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς κάτι;

Πχ η Eurobank από όσο γνωρίζω χρεώνει για την φόρτιση από (30-100ευρώ) ένα ευρώ, από (101-500ευρώ) δύο ευρώ,από (500-1000ευρώ) πέντε ευρώ. Επίσης, για την πρώτη φόρτιση τα αντίστοιχα ποσά είναι 2,4 και 10ευρώ.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Γνωρίζει κανείς κάτι;

Πχ η Eurobank από όσο γνωρίζω χρεώνει για την φόρτιση από (30-100ευρώ) ένα ευρώ, από (101-500ευρώ) δύο ευρώ,από (500-1000ευρώ) πέντε ευρώ. Επίσης, για την πρώτη φόρτιση τα αντίστοιχα ποσά είναι 2,4 και 10ευρώ.

Ευχαριστώ

Θα πας στην πειραιώς και θα ανοίξεις ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου και θα ζητήσεις και μια ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ (οχι πιστωτικη) κάρτα. ΠΑίζει παντού στο νετ και δεν εχει φορτίσεις και ξεφορτίσεις και χαζά έξοδα.

Τι είναι η χρεωστική; Έχει λεφτά ο λογαριασμός; Μπορείς να κάνεις ψώνια. Δεν έχει; Δεν μπορείς.

Δημοσ.
Θα πας στην πειραιώς και θα ανοίξεις ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου και θα ζητήσεις και μια ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ (οχι πιστωτικη) κάρτα. ΠΑίζει παντού στο νετ και δεν εχει φορτίσεις και ξεφορτίσεις και χαζά έξοδα.

Τι είναι η χρεωστική; Έχει λεφτά ο λογαριασμός; Μπορείς να κάνεις ψώνια. Δεν έχει; Δεν μπορείς.

γιατί συγκεκριμένα στην Πειραιώς; Οι χρεωστικές άλλων τραπεζών δεν κάνουν για αυτή την δουλειά; Αρκεί να γράφει πάνω Maestro ή Visa. Σωστά;

Δημοσ.
γιατί συγκεκριμένα στην Πειραιώς; Οι χρεωστικές άλλων τραπεζών δεν κάνουν για αυτή την δουλειά; Αρκεί να γράφει πάνω Maestrp ή Visa. Σωστά;

Γιατί δεν έχει συνδρομή.

Γιατί δεν έχει ελάχιστο όριο κατάθεσης.

Γιατί δεν έχει έξοδα κίνησης λογαριασμού ακόμα και αν έχεις 1 ευρω μέσα

Γιατί έχει web banking και μπορείς να κάνεις διάφορες μαλαγανιές

Γιατί έχει ΚΑΙ βιβλιάριο δωρεάν

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Σου φτάνουν αυτά;

Δεν εργάζομαι στην Πειραιώς, αλλά για το προϊόν που ζήτησες, θεωρώ ότι είναι η ιδανικότερη λύση. Άμα έχεις αμφιβολίες αντε να κάνεις έρευνα αγοράς.

Δημοσ.
Γιατί δεν έχει συνδρομή.

Γιατί δεν έχει ελάχιστο όριο κατάθεσης.

Γιατί δεν έχει έξοδα κίνησης λογαριασμού ακόμα και αν έχεις 1 ευρω μέσα

Γιατί έχει web banking και μπορείς να κάνεις διάφορες μαλαγανιές

Γιατί έχει ΚΑΙ βιβλιάριο δωρεάν

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Σου φτάνουν αυτά;

Δεν εργάζομαι στην Πειραιώς, αλλά για το προϊόν που ζήτησες, θεωρώ ότι είναι η ιδανικότερη λύση. Άμα έχεις αμφιβολίες αντε να κάνεις έρευνα αγοράς.

η χρεωστική γράφει maestro ή visa;

Δημοσ.

Και η χρεαωστική της Κύπρου μια χαρά κάνει τη δουλειά της.Έχω και τις 2.Και Κύπρου και Πειραιώς.Και από τις 2 είμαι ευχαριστημένος

Δημοσ.
Και η χρεαωστική της Κύπρου μια χαρά κάνει τη δουλειά της.Έχω και τις 2.Και Κύπρου και Πειραιώς.Και από τις 2 είμαι ευχαριστημένος

OK. :) Χρήσιμες οι πληροφορίες σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...