Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν παιρνεις καμμια 4870 1GB h 4890 καλυτερα? εκτος και σε καιει το DX11...!!!!! μια χαρα θα εισαι και με αυτες.

ΟΧΙ δεν θα είναι μια χαρά :P

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Σκεφτόμουν να αγοράσω μόνο κάρτα γραφικών μέσα στο επόμενο μήνα.Αλλά απο τις απαντήσεις μάλλον θα δώσω "τζάμπα" λεφτά απο την στιγμή που θα υπάρχει bottleneck.H ερώτηση μου είναι η εξής αν αγοράσω την κάρτα που θέλω θα υπάρχει διαφορα σε σχέση με την υπάρχουσα? Αργότερα θα παίξει αναβάθμιση απο την στιγμή που το υπάρχον σύστημα προορίζεται για άλλη χρήση.

θα δεις μεγάλη διαφορά διότι η παλιά σου κάρτα η 3870 δεν εχει 512mb? οποτε με την 5870 που εχει 1 gb ddr5 στα 1300,θα είναι σα να έχεις μια 4870χ2 στις δυνατότητές.

Δημοσ.
οποτε με την 5870 που εχει 1 gb ddr5 στα 1300,θα είναι σα να έχεις μια 4870χ2 στις δυνατότητές.

Aυτο το σκεπτικο δεν ειναι σωστο...Απλα καμια σχεση

Δημοσ.

θα είναι σαν αγώνας σκυταλοδρομίας με τον bolton και έναν

παππου που έχει "αθριτικα". και η αλλα ομάδα θα είναι 2 μεσήλικες κοιλαράδες. ποιος θα κερδίσει αραγeς?

Δημοσ.
θα δεις μεγάλη διαφορά διότι η παλιά σου κάρτα η 3870 δεν εχει 512mb? οποτε με την 5870 που εχει 1 gb ddr5 στα 1300,θα είναι σα να έχεις μια 4870χ2 στις δυνατότητές.

καταρχην στην καρτα γραφικων δν εινια το πρωτο πραγμα που κοιταμε η ram.

Και οκ ναι 8α δει Τρελη διαφορα απο την μια καρτα στην αλλη.Αλλα 8α φαει και τρελλο botlleneck απο τον επεξεργαστη.

και ο συσχετισμος της 5870 με την 4870χ2 ειναι καπως ατοπος...

Δημοσ.

Τελευταία ερώτηση επι του θέματος άν "αύριο'' το πρωί αγοράσω την 5850 θα δώ διαφορά σε σχέση με αυτη που έχω???

Δημοσ.
Τελευταία ερώτηση επι του θέματος άν "αύριο'' το πρωί αγοράσω την 5850 θα δώ διαφορά σε σχέση με αυτη που έχω???

φυσικά και θα δεις διαφορά,αλλά το bottleneck δε το γλυτώνεις..για μένα καλύτερη επιλογή για το σύστημά σου 4890 πρώτα και 5770 άμα θες απο τις καινούργιες:-)

Δημοσ.
ΟΧΙ δεν θα είναι μια χαρά :P

εγω λεω οτι θα ειναι μια χαρα. εσυ εξηγησε γιατι δεν θα ειναι..!!

Δημοσ.

επειδη η προηγουμενη καρτα μου ηταν η 3870, ξερω απο πρωτο χερι τι διαφορες θα δει. εχω την 4850 τωρα και ηδη ειμαι ικανοποιημενος με τις επιδοσεις της σε ολα τα games. ορισμενα, ναι μεν χρειαζεται να κανεις παραχωρησεις σε φιλτρα, αλλα ειναι ΟΛΑ playable, και σε αναλυση 1920χ1080! αν λοιπον θεωρεις οτι με την 4870 1GB, δεν θα ειναι οκ, τοτε θα πω οτι ειναι αποψη σου και δεν θεωρω οτι στεκει.

οσον αφορα τη νεα γενια, θα σου πω οτι ναι οντως ειναι καλυτερη, αλλα και καμια 80-90αρια ευρω ακριβοτερη. αν αντεχει το μπατζετ, τοτε δικαιωμα του να παρει ακομα και 5870. αλλα θα μεινει ανεκμεταλλευτη με αυτο το συστημα!

Δημοσ.

τώρα θυμήθηκα και μια παροιμία που λέει,

"πολλές φορες το φθηνό το πληρώνουμε πιο ακριβά" :P

και όχι μονο από οικονομικής άποψης.

Kαταθέσεις και απόψεις είναι όλα.

και πάντα όλα φιλικά, σαν να πίνουμε καφεδάκι παραλιακά

και να συζητάμε (αχ, ποσο θα μου λείψει αυτό, τώρα το χειμώνα!)

Δημοσ.

Απο άποψη χρημάτων είμαι πιο ζεστός προς 5850 αρκεί να είναι επαρκέστατη για αναλύσεις 1920Χ1200.Θα υπάρξει δεύτερο σκέλος αναβάθμισης κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...