KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote LL_NEO:</font><hr> Παιδιά για να μην ανοίγω ξεχωριστούς κωδικούς για μα κάνω αυτό που θέλω, θα θελα όλοι σας να με βαθμολογήσετε με ένα αστεράκι. Όχι τίποτα άλλο να θέλει να με χαντακώσει ο κάθεένας και να μη μπορεί. Αν και είναι πιθανόν ο κλασικό ο μ@λ@κ@ς ο Έλληνας για να μου τη σπάσει να με βαθμολογεί με 5. <hr /></blockquote> Εγω παντως αν μπορουσα θα σε ψηφιζα με το βραβειο της ανοιχτης παλαμης και των 5 δακτυλων γιατι με τη βλακεια που εκανες κατεστρεψες το thread!
LL_NEO Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Εγώ απο την άλλη ως τεμπέλης που είμαι θα σου δώσω απλώς ένα δάχτυλο υψωμένο ψηλά ...που θα δείχνει 7-8 ποστ πιο πάνω, το ποστ του μπακαλιάρου. Κοίτα το σκέψου καλά τι μπορεί να έγινε και ξαναέλα. Κύριε ξερόλα πιστεύεις οτι με 1100+ ποστς εδώ μέσα δε θα καταλάβαινα αν έχω κάνει κάτι στραβό και έχω χαλάσει το layout της σελίδας. Τέλοσπάντων κράτα τα δαχτυλά σου, κάντα οτι καταλαβαίνεις και αν δε βαριέσαι δώσε μου το αστεράκι μου.
kom Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote KYRIAKOS_GKLEZAKOS:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote LL_NEO:</font><hr> Παιδιά για να μην ανοίγω ξεχωριστούς κωδικούς για μα κάνω αυτό που θέλω, θα θελα όλοι σας να με βαθμολογήσετε με ένα αστεράκι. Όχι τίποτα άλλο να θέλει να με χαντακώσει ο κάθεένας και να μη μπορεί. Αν και είναι πιθανόν ο κλασικό ο μ@λ@κ@ς ο Έλληνας για να μου τη σπάσει να με βαθμολογεί με 5. <hr /></blockquote> Εγω παντως αν μπορουσα θα σε ψηφιζα με το βραβειο της ανοιχτης παλαμης και των 5 δακτυλων γιατι με τη βλακεια που εκανες κατεστρεψες το thread! <hr /></blockquote> eppp pssssss paraferese !!! esto oti to eixe kanei o LL_NEO i o ka8e enas apo edo mesa , pisteueis oti einai i idaniki apantisi pou mporouses na doseis ?
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote LL_NEO:</font><hr> Εγώ απο την άλλη ως τεμπέλης που είμαι θα σου δώσω απλώς ένα δάχτυλο υψωμένο ψηλά ...που θα δείχνει 7-8 ποστ πιο πάνω, το ποστ του μπακαλιάρου. Κοίτα το σκέψου καλά τι μπορεί να έγινε και ξαναέλα. Κύριε ξερόλα πιστεύεις οτι με 1100+ ποστς εδώ μέσα δε θα καταλάβαινα αν έχω κάνει κάτι στραβό και έχω χαλάσει το layout της σελίδας. Τέλοσπάντων κράτα τα δαχτυλά σου, κάντα οτι καταλαβαίνεις και αν δε βαριέσαι δώσε μου το αστεράκι μου. <hr /></blockquote> Κοιτα δεν με ενδιαφερει στο ελαχιστο γιατι το εκανες αυτο που ξερω ειναι οτι το κατεστρεψες εν γνωσει σου το thread για να το παιξεις εξυπνακιας! Οσο για τα ποστ σου και στο πνευμα της προηγουμενης απαντησης σου μπορεις να τα παρεις και να τα βαλεις εκει που ξερεις!(δεν χρειαζεται να δεις κανενα ποστ πιο πανω )
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote KYRIAKOS_GKLEZAKOS:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote LL_NEO:</font><hr> Εγώ απο την άλλη ως τεμπέλης που είμαι θα σου δώσω απλώς ένα δάχτυλο υψωμένο ψηλά ...που θα δείχνει 7-8 ποστ πιο πάνω, το ποστ του μπακαλιάρου. Κοίτα το σκέψου καλά τι μπορεί να έγινε και ξαναέλα. Κύριε ξερόλα πιστεύεις οτι με 1100+ ποστς εδώ μέσα δε θα καταλάβαινα αν έχω κάνει κάτι στραβό και έχω χαλάσει το layout της σελίδας. Τέλοσπάντων κράτα τα δαχτυλά σου, κάντα οτι καταλαβαίνεις και αν δε βαριέσαι δώσε μου το αστεράκι μου. <hr /></blockquote> Κοιτα δεν με ενδιαφερει στο ελαχιστο γιατι το εκανες αυτο που ξερω ειναι οτι το κατεστρεψες εν γνωσει σου το thread για να το παιξεις εξυπνακιας! Οσο για τα ποστ σου και στο πνευμα της προηγουμενης απαντησης σου μπορεις να τα παρεις και να τα βαλεις εκει που ξερεις!(δεν χρειαζεται να δεις κανενα ποστ πιο πανω ) <hr /></blockquote> Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Τι είναι αυτό που νομίζεις ότι έκανε ο LL_NEO;
Cristina Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Τι είναι αυτό που νομίζεις ότι έκανε ο LL_NEO; <hr /></blockquote> Σίγουρα θα είναι τόοοοοοσο άσχημο που ούτε να το ονομάσει δεν θα μπορεί! Ακατανόμαστο θα ΄ναι! HOHOHO!!! Ρε παιδιά τί γέλιο έχω ρίξει, απίστευτο, με αυτά που λέτε! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
@_zerocool Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Το thread χάλασε απο τι στιγμή που ο άλλος έβαλε τα πολλά αστεράκια. Αυτό που έκανε ο Neo είναι λογικό γιατί βαρέθηκε (και βαρέθηκα) να βλέπει άτομα να προσπαθούν να βοηθήσουν άλλους χρήστες και να έχουν ένα αστεράκι ενώ άλλοι έξυπνοι είναι εδώ μόλις μια μέρα και έχουν 5 μούντζες.
marios1957 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Ξέρω κάτι λουκετάκια "Yale",μούρλια... Παραφερθήκαμε πάλι(σαν γνήσιοι Ελληναράδες!),θα περιμένουμε αυτό που μας έταξε ο Hall(την απενεργοποίηση δηλ της βαθμολογίας σ αυτούς που δεν την θέλουν)και μετά κάτι άλλο θα βρούμε να τσακωθούμε πάλι... Τι λέτε,να ζητήσουμε να το κλείσει ο mod;Μας βλέπουν κι άλλοι...
LL_NEO Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2002 Εγώ θα έλεγα να μείνει αυτό το τόπικ ως έχει εις ένδειξη τιμής και σεβασμού στη βλάκεια που δέρνει μερικούς μερικούς. Κυριάκο Γκλεζάκο κάνε κωλοτούμπες αγόρι μου και καλές γιορτές. Φέτος θα γράψω στον άγιο βασίλη να σου φέρει λίγο μυαλό παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.