Προς το περιεχόμενο

a s t e r a k i a !!! χθες δεν ειχα...

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote LL_NEO:</font><hr> Παιδιά για να μην ανοίγω ξεχωριστούς κωδικούς για μα κάνω αυτό που θέλω, θα θελα όλοι σας να με βαθμολογήσετε με ένα αστεράκι. Όχι τίποτα άλλο να θέλει να με χαντακώσει ο κάθεένας και να μη μπορεί. Αν και είναι πιθανόν ο κλασικό ο μ@λ@κ@ς ο Έλληνας για να μου τη σπάσει να με βαθμολογεί με 5. <hr /></blockquote>

Εγω παντως αν μπορουσα θα σε ψηφιζα με το βραβειο της ανοιχτης παλαμης και των 5 δακτυλων γιατι με τη βλακεια που εκανες κατεστρεψες το thread! :mad:

Δημοσ.

Εγώ απο την άλλη ως τεμπέλης που είμαι θα σου δώσω απλώς ένα δάχτυλο υψωμένο ψηλά

...που θα δείχνει 7-8 ποστ πιο πάνω, το ποστ του μπακαλιάρου.

Κοίτα το σκέψου καλά τι μπορεί να έγινε και ξαναέλα. Κύριε ξερόλα πιστεύεις οτι

με 1100+ ποστς εδώ μέσα δε θα καταλάβαινα αν έχω κάνει κάτι στραβό και

έχω χαλάσει το layout της σελίδας.

Τέλοσπάντων κράτα τα δαχτυλά σου, κάντα οτι καταλαβαίνεις και αν δε βαριέσαι

δώσε μου το αστεράκι μου.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote KYRIAKOS_GKLEZAKOS:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote LL_NEO:</font><hr> Παιδιά για να μην ανοίγω ξεχωριστούς κωδικούς για μα κάνω αυτό που θέλω, θα θελα όλοι σας να με βαθμολογήσετε με ένα αστεράκι. Όχι τίποτα άλλο να θέλει να με χαντακώσει ο κάθεένας και να μη μπορεί. Αν και είναι πιθανόν ο κλασικό ο μ@λ@κ@ς ο Έλληνας για να μου τη σπάσει να με βαθμολογεί με 5. <hr /></blockquote>

Εγω παντως αν μπορουσα θα σε ψηφιζα με το βραβειο της ανοιχτης παλαμης και των 5 δακτυλων γιατι με τη βλακεια που εκανες κατεστρεψες το thread! :mad: <hr /></blockquote>

eppp pssssss paraferese !!! esto oti to eixe kanei o LL_NEO i o ka8e enas apo edo mesa , pisteueis oti einai i idaniki apantisi pou mporouses na doseis ?

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote LL_NEO:</font><hr> Εγώ απο την άλλη ως τεμπέλης που είμαι θα σου δώσω απλώς ένα δάχτυλο υψωμένο ψηλά

δώσε μου το αστεράκι μου. <hr /></blockquote>

Κοιτα δεν με ενδιαφερει στο ελαχιστο γιατι το εκανες αυτο που ξερω ειναι οτι το κατεστρεψες εν γνωσει σου το thread για να το παιξεις εξυπνακιας!

Οσο για τα ποστ σου και στο πνευμα της προηγουμενης απαντησης σου μπορεις να τα παρεις και να τα βαλεις εκει που ξερεις!(δεν χρειαζεται να δεις κανενα ποστ πιο πανω :P)

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote KYRIAKOS_GKLEZAKOS:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote LL_NEO:</font><hr> Εγώ απο την άλλη ως τεμπέλης που είμαι θα σου δώσω απλώς ένα δάχτυλο υψωμένο ψηλά

δώσε μου το αστεράκι μου. <hr /></blockquote>

Κοιτα δεν με ενδιαφερει στο ελαχιστο γιατι το εκανες αυτο που ξερω ειναι οτι το κατεστρεψες εν γνωσει σου το thread για να το παιξεις εξυπνακιας!

Οσο για τα ποστ σου και στο πνευμα της προηγουμενης απαντησης σου μπορεις να τα παρεις και να τα βαλεις εκει που ξερεις!(δεν χρειαζεται να δεις κανενα ποστ πιο πανω :P) <hr /></blockquote>

Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Τι είναι αυτό που νομίζεις ότι έκανε ο LL_NEO;

Δημοσ.
Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Τι είναι αυτό που νομίζεις ότι έκανε ο LL_NEO; <hr /></blockquote>

Σίγουρα θα είναι τόοοοοοσο άσχημο που ούτε να το ονομάσει δεν θα μπορεί!

Ακατανόμαστο θα ΄ναι!

HOHOHO!!!

Ρε παιδιά τί γέλιο έχω ρίξει, απίστευτο, με αυτά που λέτε!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

Το thread χάλασε απο τι στιγμή

που ο άλλος έβαλε τα πολλά αστεράκια.

Αυτό που έκανε ο Neo είναι λογικό

γιατί βαρέθηκε (και βαρέθηκα) να

βλέπει άτομα να προσπαθούν να

βοηθήσουν άλλους χρήστες και

να έχουν ένα αστεράκι ενώ άλλοι

έξυπνοι είναι εδώ μόλις μια

μέρα και έχουν 5 μούντζες.

Δημοσ.

Ξέρω κάτι λουκετάκια "Yale",μούρλια...

Παραφερθήκαμε πάλι(σαν γνήσιοι Ελληναράδες!),θα περιμένουμε αυτό που μας έταξε ο Hall(την απενεργοποίηση δηλ της βαθμολογίας σ αυτούς που δεν την θέλουν)και μετά κάτι άλλο θα βρούμε να τσακωθούμε πάλι...

Τι λέτε,να ζητήσουμε να το κλείσει ο mod;Μας βλέπουν κι άλλοι...

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να μείνει αυτό το τόπικ ως έχει εις ένδειξη τιμής και σεβασμού

στη βλάκεια που δέρνει μερικούς μερικούς. Κυριάκο Γκλεζάκο κάνε κωλοτούμπες

αγόρι μου και καλές γιορτές. Φέτος θα γράψω στον άγιο βασίλη να σου φέρει

λίγο μυαλό παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...