mazda Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 ουτε ενα σημερα, το πρωι ειχα 5, (μια ψηφος)και τωρα εχω 3 !!!!! (δυο ψηφοι) Θα ηθελα το ονομα αυτου που μου εβαλε 5 και το ονομα αυτου που μου εβγαλε 2...ετσι απο περιεργεια...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Υπόθεσή μου είναι ότι κάποιος σου έβαλε 5 και κάποιος 1. Έτσι με μέσω όρο 2.5 και το μισό υπέρ του μαθητή, έχεις 3.
pyro Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 pare 5 naxeis p.s. kapoios den me 0elei (toxo janapei!)
ex_tep Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 mazda poli aksia dineis se mlkies..Egw tin po pou exo 1..Tha eprepe na koinigao auto pou mou to evale me kanena tsekouri?LOL
bakaliaros2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 ***********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Μόλις χάλασες το thread bakaliaros2002... Φυσικά δεν χωράει όλο αυτό το πράγμα στη οθόνη...
Gabriel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Eγώ πάντως θα ήθελα να μπορούμε να τα απενεργοποιήσουμε.
Johnnie Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> Μόλις χάλασες το thread bakaliaros2002... Φυσικά δεν χωράει όλο αυτό το πράγμα στη οθόνη... <hr /></blockquote> Γι'αυτό έλεγα αν γίνεται να υπάρχει η δυνατότητα για word wrap... :cool:
Cristina Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 χοχοχοχο!!! Καλό ήταν, γελάσαμε! :p Κάνε και ένα edit τώρα, όμως! Για να μην πω διαγραφή και γίνω κακιά! χιχιχι!
marios1957 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Ρε mods,απενεργοποιήστε ρε gmt (σ'αυτούς που ΔΕΝ θέλουν)τη δυνατότητα βαθμολόγησης. Ό,τι είναι ο καθένας μας εδώ μέσα,το ξέρουν πολύ καλά αυτοί που πρέπει!Καταντάει mlkia να ψαχνόμαστε κάθε φορά(...σαν το χρηματιστήριο-lol),ανάλογα με την διάθεση ο π ο ι ο υ δ ή π ο τ ε!! Είναι επιεικώς γελοίο,άτομα με ελάχιστη παρουσία(αλλά με 2 η 3 nick) να φαίνονται "κάπως"... Ας βρεθεί άλλο σύστημα αξιολόγησης(αφού ντε και καλά πρέπει να υπάρχει τέτοιο πράγμα), ανεξάρτητο από την δυνατότητα των μελών του forum.Εκτός αν κάνω λάθος (και τότε διορθώστε με) και έχουμε "Δημοκρατικές διαδικασίες",οπότε μπορώ να αναφωνήσω:"Ψηφιστε με"!!!
Cristina Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Μάριε, δεν είναι αρμοδιότητα των mods. Είναι δυνατότητα και επιλογή του ίδιου του forum. Από την στιγμή που δεν μπορείς μόνος σου, σημαίνει πως δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. ʼλλωστε έχει γίνει ένα άλλο topic που θίγεται το ίδιο θέμα κι εκεί και έχει απαντήσει ο Hal9000. Νομίζω πως μας καλύπτει η απάντησή του. Αυτά.
-nick- Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 kala, an theleis to apenergopoieis kanontas edit sta .php to forum.. tespa.. asteria kai malakies...
LL_NEO Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Παιδιά για να μην ανοίγω ξεχωριστούς κωδικούς για μα κάνω αυτό που θέλω, θα θελα όλοι σας να με βαθμολογήσετε με ένα αστεράκι. Όχι τίποτα άλλο να θέλει να με χαντακώσει ο κάθεένας και να μη μπορεί. Αν και είναι πιθανόν ο κλασικό ο μ@λ@κ@ς ο Έλληνας για να μου τη σπάσει να με βαθμολογεί με 5.
cinefreak66 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Πάντως η ιστορία με τα αστεράκια μπορεί να έχει δύο όψεις..ναι συμφωνώ ότι είναι βλακεία να κρίνεις τη συνεισφορά του άλλου με αστεράκια...ναι, σίγουρα κάποιος μπορεί να βγάζει τα απωθημένα του,αλλά από την άλλη θα μπορούσε να γίνει και ένας τρόπος αυτοκριτικής..δηλαδή θα ήταν καλό ο καθένας που βαθμολογεί έναν άλλο να του στέλνει πχ ένα pm και να του λέει..εγώ σου έβαλα ένα, γιατί είπες την τάδε βλακεία..που και πάλι μπορεί να μην είναι τεκμηριωμένος ο λόγος, αλλά τουλάχιστον μπορεί όντως να σε κάνει να αναγνωρίσεις το λάθος σου.. Ή για να μη γίνει μπουμεραγκ και πάλι αρχίσουμε τη λογική...έτσι μου είσαι,μου έβαλε ο τάδε 1,θα του βάλω 1, θα ήταν ενδιαφέρον αν βαθμολογούνταν τα επιμέρους ποστ, όπως πχ γίνεται για τα θέματα.Έτσι τότε ίσως να μπορούσαμε καμιά φορά να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και το όλο θέμα να γίνει ένα είδος αυτοκριτικής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.