juliahna12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα. Αυριο - μεθαύριο θέλω να ξεκινήσω σιγά σιγά σε μια σχολή και εγω για να πάρω κάποιο πιστοποιητικό πληροφορικής. Συζήτησα με εναν δάσκαλο και μου έθεσε αυτες τις επιλογές και έχω αρχήσει το ψάξιμο λοιπόν... Η τιμή της εκπαίδευσης ειναι ίδια αλλά σαν εξετάσεις ίσως μου πάει λιγότερο το Cambridge για τις εξετάσεις. Επίσης κάπου διάβασμα οτι δεν εχει χρονο λήξης και δεν χρειάζεται ανανέωση. Αυτό που σκέφτομαι όμως ειναι οτι απο θέμα ύλης και δυσκολίας τι να προτιμήσω? Σκεφτομαι να πάω για κατι πιο ψηλά απο το επίπεδο των 3 βασικων ενοτήτων. Κάθε βοηθεια δεκτή παιδιά. Ευχαριστώ πολυ. ΥΓ. Ασχολούμαι καμια 10ρια χρονια με υπολογιστές (Απλά δηλαδή εχω ιδέα απο τι παίζει) ΥΓ2. Συγνώμη αν έχω ποστάρει σε λάθος σημείο!!
snowPrincess Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα. Αυριο - μεθαύριο θέλω να ξεκινήσω σιγά σιγά σε μια σχολή και εγω για να πάρω κάποιο πιστοποιητικό πληροφορικής. Συζήτησα με εναν δάσκαλο και μου έθεσε αυτες τις επιλογές και έχω αρχήσει το ψάξιμο λοιπόν... Η τιμή της εκπαίδευσης ειναι ίδια αλλά σαν εξετάσεις ίσως μου πάει λιγότερο το Cambridge για τις εξετάσεις. Επίσης κάπου διάβασμα οτι δεν εχει χρονο λήξης και δεν χρειάζεται ανανέωση. Αυτό που σκέφτομαι όμως ειναι οτι απο θέμα ύλης και δυσκολίας τι να προτιμήσω? Σκεφτομαι να πάω για κατι πιο ψηλά απο το επίπεδο των 3 βασικων ενοτήτων. Κάθε βοηθεια δεκτή παιδιά. Ευχαριστώ πολυ. ΥΓ. Ασχολούμαι καμια 10ρια χρονια με υπολογιστές (Απλά δηλαδή εχω ιδέα απο τι παίζει) ΥΓ2. Συγνώμη αν έχω ποστάρει σε λάθος σημείο!! Γεια σου. Εγώ δε θα σου πρότεινα κανένα από τα δυο... Τσάμπα λεφτά.
juliahna12 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Παίδες δεν εχει ασχοληθεί κανεις με αυτά να μου πει μια γνώμη? Μήπως ρωτάω σε λάθος κατηγορία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.