Wickerman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ηι ανοιξα το χβοχ να παιξω κανα παιχνιδι και γυρω απο το κουμπι για να ξεκινιση το χβοχ γινετε κοκκινο τρομαξα το εκανα restart (το εκλεισα και το ξανα ανοιξα) και δεν τον ξαναεβγαλε εγω τωρα πρεπει να ανυσηχω? να το παω με την εγγυηση να τον φτιαξουν ???
mavlamemos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μπορει να ηταν λογο ξαφνικης πτωσης τασης.αν δεν στο ξαναεμφανισει να μην ανησυχεις.
Wickerman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 και κατι ακομα απο τοτε που το εβγαλε μολις μπενω δεν με βγαλει το profile μου κανω restart και το βγαζει παλι υπαρχει περιπτωση το profile Μου να σβηστι?
mavlamemos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 δεν νομιζω.κανε απλα χειροκινητο log in στο προφιλ σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.