Προς το περιεχόμενο

Site απο αρχαριο

_eLpiS_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω καποιες επεκτάσεις για joobla 1.5.14

1. για να ανεβαζω αρθρα στη home page μου, ωστε να ειναι πιο ομορφο και λειτοθργικο απο το default

2. να μπορουν να κανουν εγγραφη και log in στο site

3. να φτιαξω forum

4. να μπορω να κανω poll

Επισης αν ειναι ευκολο να μου πειτε απο που τα κατεβαζω και πως τα κανω install.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Όλα αυτά υπάρχουν με αναλυτικούς οδηγούς στο ελληνικό forum του joomla... είναι πολύ κατατοπιστικοί , και εγώ από εκεί τα είδα όλα όσα ξέρω...υπάρχει και πολύ καλό support από τα παιδιά εκει.

Δημοσ.

Πρώτα απ'όλα πρέπει να εγκαταστήσεις ένα local server pack στο pc σου με apache,mysql,php . Το xamp-wamp για windows , lamp για linux mamp για mac.Μετά κατεβάζεις το τελευταίο joomla από το site του και περνάς πάνω σ'αυτό.

Δημοσ.

Ο host μου εχει cpanel και απο εκει εχω φτιαξει database.

Και μερικες αποριες που εχω με το zoobla. Αν μπορει καποιος να βοηθησει.

1. Υπαρχει καποιος καλυτερος τροπος να ανεβαζω θεματα καθημερινα απο οτι ο default (προσθηκη νεου αρθρου) μιας και ειναι πολυ απλος και οχι οτι καλυτερο σε εμφανιση.

2. Μπορω να βαζω σε κατηγοριες τα αρθρα που ανεβαζω (π.χ. κοινωνικα πολτικα) και οταν καποιος ανοιξει το κοινωνικα απο το main menu να ανοιγουν ολα τα κοινωνικα που εχω ανεβασει;

3.θα ηθελα μεσα στα αρθρα μου να μπορω να εχω ενα "κουμπι" ΚΛΙΚ ΕΔΩ και να μεταφερει αυτοματα τους επισκεπτες στο site που εχω ορισει.

4.Πως μπορω να δω ποσοι επισκεπτες εχουν δει το site μου, και ποσα κλικ εχουν κανει;

5. Υπαρχει τροπος ωστε να μπορω να βαλω διαφημησεις απο google add; (κυριως για να μην φαινετε αδειο το σιτε)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Θελω καποιες επεκτάσεις για joobla 1.5.14

1. για να ανεβαζω αρθρα στη home page μου, ωστε να ειναι πιο ομορφο και λειτοθργικο απο το default

2. να μπορουν να κανουν εγγραφη και log in στο site

3. να φτιαξω forum

4. να μπορω να κανω poll

Επισης αν ειναι ευκολο να μου πειτε απο που τα κατεβαζω και πως τα κανω install.

Ευχαριστω!

Γίνε λίγο πιο προσεκτίκος το τελευταίο που ζητάς μάλιστα είναι default στο Joomla

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...