_eLpiS_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Γεια χαρα, θελω να φτιαξω ενα site, αλλα ειμαι τελειος αρχαριος. Θελω το site να ειναι .com , αλλα δεν θελω να πληρωσω πολλα σε hosting, επισης η δημιουργια του να ειναι οσο πιο απλη γινετε. Ευχαριστω!
barca10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Αν έκανες μία αναζήτηση θα έβρισκες πολλά μα πολλά παρόμοια θέματα. Για δες εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=210860&highlight=%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF Πάντως εγώ θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με joomla ανάλογα βέβαια με το τι ιστοσελίδα θες να φτιάξεις. Για όποια απορία εδώ είμαστε.
_eLpiS_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Το διαβασα αλλα δεν με βοηθησε και παρα πολυ. κατι ακομα, αν θελει να φτιαξει καποιος ενα site (π.χ. κατι τετοιο http://www.123win.gr/) πως μπορει να ειναι καποιος "νομικα" ενταξει? Επισης κατι παρομοιο με το joomla αλλα χωρις διαφημησεις υπαρχει?
xolloth Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 γιατι δεν ξεκινας απο ενα blog και μετα ενα διαστημα να φτιαξεις το δικο σου site;
antonl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Συγνώμη αν δεν απαντάω άμεσα στο ερώτημά σου αλλά έχε υπόψη πως για να φτιάξεις κάτι αξιόλογο χρειάζεται χρόνος και όρεξη για ψάξιμο (joomla χωρίς διαφημίσεις;). Επίσης μην έχεις στα άμεσα σχέδια κάποιο οικονομικό όφελος απ αυτό.
_eLpiS_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δεν εχω σκοπο να εχω καποιο οικονομικο οφελος. Eχω βρει το http://www.hosting-web.gr που εχει host και site builder. Συνοψιζοντας θελώ να βρω ενα host, με καποιο site builder, ωστε η δημιουργια να ειναι σχετικα απλη, και να υπαρχει και "διαφημιση" στις μηχανες αναζητησεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάντως προτείνω Wordpress. Απ' όσο γνωρίζω, όμως, και το Joomla είναι πολύ καλό. Βρες κανένα συγκριτικό (googlαρε wordpress vs joomla και βάλε πρόσφατη ημερομηνία) και διάλεξε ανάλογα με τις ανάγκες σου. Έτσι κι αλλιώς πάντως, το ψάξιμο θα το χρειαστείς και θα το θελήσεις μετά από λίγο (θα σε πιάσει το "για να δω πως μπαίνει κι αυτό, για να δοκιμάσω να βάλω εκείνο, όχι αυτό δεν είναι τέλειο" κτλ). Με blogάδικο site πάντως, ΚΑΙ θα έχεις γρήγορα αποτελέσματα, ΚΑΙ θα ψάχνεσαι σιγά σιγά και θα μαθαίνεις πράγματα. Τα site builder νομίζω πως δεν είναι καλά. Μακάρι να κάνω λάθος. Ας μας πει κάποιος που ξέρει περισσότερα.
xolloth Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 για αυτο του ειπα να αρχισει με blog,εγω εχω και στο blogger και στο wordpress εδω και 2 χρονια και απο του χρονου θα φτιαξω και ενα site.
barbarian21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση offtopic.Πως μπορώ να βάλω ένα link στο blog μου όπως αυτό : insomnia ? Μου το βγάζει έτσι [url_= www.insomnia.gr]insomnia[/_url] (χωρίς την κάθετο φυσικά). Δεν υποστηρίζει HTML κώδικα?
johnny21a Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Με οτι και να θες να ασχοληθεις (joomla, wordpress, κλπ) θεωρω απαραιτητες βασικες γνωσεις html, css, και ισως javascript, αλλιως δε θα μπορεις να καταλαβεις τι κανεις, δε θα το κανεις σωστα και δε θα εξελιχθεις καθολου. Το joomla και το wordpress ειναι φανταστικα εργαλεια αλλα στα χερια καποιου ερασιτεχνη που δεν ξερει βασικες εννοιες θα δωσουν και αυτα ερασιτεχνικη δουλεια...
xolloth Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση offtopic.Πως μπορώ να βάλω ένα link στο blog μου όπως αυτό : insomnia ? Μου το βγάζει έτσι [url_= www.insomnia.gr]insomnia[/_url] (χωρίς την κάθετο φυσικά). Δεν υποστηρίζει HTML κώδικα? εαν εισαι στα wordpress,blogger υποστηριζουν rss,html οποτε μπορεις να βαλεις οτι λινκ θελεις.
_eLpiS_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Θα ηθελα μια βοηθεια! Θελω να φτιαξω ενα site με forum και στην αρχικη σελιδα να μπορω να ανεβαζω καθημερινα καινουργια αρθρα, οπως η αρχικη τοy insomnia για παρδειγμα. Αλλα εχω μπευρδευτει λιγακι, για το forum χρησιμοποιησα phpbb.
sarakinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Αν δεν έχει επαφή με κώδικα δες για Joomla , και πολύ όμορφες σελίδες κάνεις , και μπορείς να προσθέσεις και forum μέσα από τα άπειρα compoments που είναι διαθέσημα... είναι πανέυκολο λίγο google για να το περάσεις και μετά καλή εξερεύνηση
johnkal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Αλλα εχω μπευρδευτει λιγακι, για το forum χρησιμοποιησα phpbb. Μπορείς να βρεις διαθέσιμες bridge για να "ενώσεις" το phpbb με κάποιο cms. Google it!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.