skiabox Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Paidia o media player 9 pou exei to cd toy ram einai teliki ekdosi?Eyxaristo.
marios1957 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 βeta είναι..πέτα το,θα σου κάνει το μηχάνημα μαντάρα!!! Ένας παθών. Υ.Γ.Περίμενε την τελική.
skiabox Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Gi ayto de grafei pouthena sto sxetiko arthro pia version einai?Re tous apateones.....btw pote vgenei i teliki?
DeCoN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Mallon argei... An krinw apo to poso skoupidi einai to beta pou paizei twra Alla Microsoft einai afth, kai avrio na bgei de 8a einai prwth fora pou o Basilakhs 8a plasarei agouro frouto...
ex_tep Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 beta .exei vgei kai ena final candidate..alla den to exo dokimasei
Marcos_Aurilius Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Είναι η επίσημη beta της Microsoft, και όχι κάποια leaked από site. Επειδή έχω δοκιμάσει πολλές από τις leaked καθώς και την RC (Release Candidate), και επείδη δεν μου αρέσει το να δυσφημούν καλές προσπάθειες (ανεξαρτητου εταιρίας), θα παραθέσω τα εξης: Τα περισσότερα προβλήματα, αν όχι όλα, των leaked εκδόσεων(που ήταν πολλά και εκνευριστικά) έχουν λυθει στην RC. Μαλιστα, ο MP9 εισάγει πολλά χρήσιμα πραγματάκια που λείπαν από τις προηγούμενες εκδόσεις (όπως τα automatic playlists, τα fades και άλλα που εύκολα τα αντιλαμβάνεσαι αν τον χρησιμοποιήσεις). Αν ακούγομαι προπαγανδιστής, συγχωρήστε με. Απλα νομίζω ότι οι απόψεις που ακούστηκαν ("θα σου κάνει το μηχάνημα μαντάρα!!!", "poso skoupidi einai to beta pou paizei twra") δεν αντιπροσωπεύουν την αλήθεια. Και σε κάθε περίπτωση, για την αποφυγη της μαντάρας, beta πραγμα εγκαθιστάτε κάντε και ένα restore point.
picos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Symfwnw kai egw me ton marco auriulio to exw egatasthsei sto mhxanhma kai den mou xei parousiasei kapoio provlhma ,to exw katevasei apo to site ths microsoft
drm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Marco Aurilio. Το πρόγραμμα είναι RC1 το οποίο σημαίνει οτι μπορεί να είναι το τελικό προϊον. Όσον αφορά την σταθερότητά του είναι αρκετά καλό και πολύ βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμε να betas που έχω δοκιμάσει. Και καλό είναι αφού ακόμα το προίον είναι στο σταδίο των δοκιμων να προσέχουμε και να ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.