Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θρυλικό παιχνίδι αγώνων ταχύτητας κάνει εντυπωσιακό ντεμπούτο στο PSP με όλο το στυλ, την ταχύτητα και τα υπέρ-αυτοκίνητα που θα μπορούσατε να ζητήσετε!

Συνηθισμένο να σπάει τα ρεκόρ από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις του στα PlayStation, PlayStation 2 και PlayStation 3, το θρυλικό παιχνίδι αγώνων ταχύτητας Gran Turismo κάνει το ντεμπούτο του στο PSP με όλο το στυλ, την ταχύτητα και τα υπέρ-αυτοκίνητα που θα μπορούσατε να ζητήσετε –και πολλά, πολλά ακόμα.

Δέστε τις ζώνες σας και πάρτε μια βαθιά ανάσα καθώς ξεκινάτε να σβήσετε τον ανταγωνισμό σε καταπληκτικές διαδρομές σε όλο τον πλανήτη. Θα μπορείτε να επιλέξετε μέσα από ονειρικά αυτοκίνητα που κόβουν την ανάσα, όλα υπέροχα μεταφερμένα στο παιχνίδι για να «βρυχηθούν» ακριβώς όπως στην πραγματικότητα. Η τέλεια φυσική και οι έξυπνοι αντίπαλοι δημιουργούν την εξόχως ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης, μια εμπειρία που θα μπορείτε να απολαύσετε παντού και πάντα.

• Περισσότερα από 800 μοντέλα αυτοκινήτων και 35 διαδρομές
  • Τύποι παιχνιδιού Mission και Arcade
  • Τύποι παιχνιδιών Ad-hoc για πολλούς παίκτες και ανταλλαγές αυτοκινήτων από παίκτη σε παίκτη

Source.png Πηγή: gr.PlayStation.com

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Επεξ/σία από dimitris2006
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τα σπαει κιριολεκτηκα το Gran Turismo αλλα στα περησοτερα Gran Turismo ειχες καμποσα αμαξια, και επεζες αγονες γεια να ξεκληδονες και τα υποληπα στο psp ομος ξεκηνας με ενα αμαξη μονο και τα αλλα τα αγοραζεις και υπαρχουν αμαξια που κοστιζουν πανω απο ενα εκατομιριο εγω το παιζω 7-8 βφομαδες και δεν εχω καταφερει να μαζεψω 700.000 το θεμα ειναι οτι υπαρχουν 800 αμαξια και θα ειναι υπερβολικα δησκολο να αγορασεις μονο τα 100....ενα αλλο θεμα που με ενοχλει εναι οτι καθε φορα που πεζεις δεν σου εχει να αγορασεις οποιο αμαξη απο οποια μαρκα θελεις αλλα σου βαζει 5-6 μαρκες στον επομενο αγονα αλλες 5-6 μαρκες και παει λεγοντας

Δημοσ.
[...]εγω το παιζω 7-8 βφομαδες και δεν εχω καταφερει να μαζεψω 700.000 [...]

Μήπως δεν κάνεις κάτι καλά? Έχεις κάνει τα licence? "Κυνηγάς" το χρυσό? Τα Cr μαζεύονται αρκετά εύκολα.

Είναι κάπως ανούσιο πάντως το παιχνίδι μιας και δεν έχει challenges ούτε "φτιάχνεις" το αμάξι (ή τουλάχιστον δεν το έχω ανακαλύψει ακόμα αν υπάρχει).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε κανενα Gran Turismo δεν μπορουσες να φτιαξεις το αμαξη σου ουτε καν στο Gran Turismo το 5 του ps3..και ουτε σε αυτο του psp μαλον δεν μπορεις. μονο να αλαξεις χρομα στο αμαξι πρην το αγορασεις μετα δεν μπορεις, ενο στα παλιοτερα γηνοτανε να αλαξεις τα χρωματα και αφου τα ειχες κερδησει τα αμαξια....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:44 ----------

και κατι αλλο τι ειναι τα licence?

Επεξ/σία από mixos-gate-7-
Δημοσ.

Τα Driving Challenge.

Εγώ γιατί θυμάμαι ότι αγόραζες αναβαθμίσεις (turbo και τα σχετικά), τουλάχιστον στο GT2 που έχω παίξει λίγο?

Δημοσ.

Θυμήθηκα όταν είχα πα΄ρει το gran turismo 1 ιαπωνικό στο psx και είχα λιώσει το χειριστήριο και είχα κάπου στα 1,000,000 σε αγώνες των 3,000 κ 5,000 μέχρι που βγήκε το ευρωπαικό και είδα τα licence...xaxaxa

Όντως είχε τούρμπο,φρένα κτλ....

Δημοσ.
σε κανενα Gran Turismo δεν μπορουσες να φτιαξεις το αμαξη σου

Είσαι σίγουρος ότι έχεις παίξει ποτέ σου Gran Turismo?

Δημοσ.
σε κανενα Gran Turismo δεν μπορουσες να φτιαξεις το αμαξη σου ουτε καν στο Gran Turismo το 5 του ps3..και ουτε σε αυτο του psp μαλον δεν μπορεις. μονο να αλαξεις χρομα στο αμαξι πρην το αγορασεις μετα δεν μπορεις, ενο στα παλιοτερα γηνοτανε να αλαξεις τα χρωματα και αφου τα ειχες κερδησει τα αμαξια....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:44 ----------

χαχαχα μην σου πω οτι ειναι το μονο παιχνιδι που οταν φτιαξεις το αμαξι ειναι τοσο αληθινο ;)

μαλλον εννοουσες εξωτερικα

εγω μονο το 1 και το 4 εχω παιξει και στο 4 εβαλες ζαντες και αεροτομη :o

• Moderators
Δημοσ.

Και τι δε θα δινα για να μπορουσα να παιξω παιχνιδια σαν τα GT...

Αλλα αποφασισαν οτι δεν "ειναι αυτα" για εμας τους PCάκηδες...

Δημοσ.
Και τι δε θα δινα για να μπορουσα να παιξω παιχνιδια σαν τα GT...

Αλλα αποφασισαν οτι δεν "ειναι αυτα" για εμας τους PCάκηδες...

+1000:mad:

Δημοσ.

ρε παιδια οταν μου ειπε να φτιαξει τα αμαξια νομιζα εξωτερικα bodykits και τετια ...τωρα ναι οντος το φτιαχνεις το αμαξη ......και οσο για το αν εχω παιξει Gran Turismo τα εχω παιξει ολα εκτος απο το 5 του ps3 γιατι δεν εχω ps3

Δημοσ.

οντος σε αυτο το Gran Turismo μου την σπαει το οτι παιζω μονο με 4 αντιπαλους μεγαλη πατατα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:16 ----------

στο psp αυτη ειναι η βλακια οτι τα umd εχουν μηκρη χορητικοτητα και περιοριζοντε λιγο τα παιχνιδια σε ορισμενα πραγματα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λιγο ασχετο αλλα ειμαι μπερδεμενος.Εχω ενα psp slim oficial firmware 6.20(Το αναβαθμησα απο το παιχνιδι Formoula 1 2009).Θελω να του βαλω custom firmware αλλα δεν εχω pandora battery.Τι μπορω να κανω;;;Ευχαριστω για οποιαδηποτε απαντηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...