ειρηνη23 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια ρυθμισει που δεν τιν ξερω ωστε να κανω περιστροφη τα βιντεακια μου απο το κινητο μου μου βγαινουν οριζοντια και θελω να τα κανω καθετα πως μπορω??
nick#18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 1. κανε πιο περιγαρφικο τον τιτλο σου γιατι θα κλειδωθει το θεμα 2. τι κινητο εχεις?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 1. Σε παρακαλώ να χρησιμοποιείς πιο περιγραφικούς τίτλους στα θέματα που ανοίγεις. Επίσης, αν θέλεις να λάβεις μια γρήγορη και σωστή απάντηση, καλό είναι να περιγράφεις όσο πιο αναλυτικά γίνεται το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και να παραθέτεις όλα τα στοιχεία που θα βοηθήσουν τα υπόλοιπα μέλη να σου δώσουν την απάντηση που ψάχνεις. 2. Αν είχες προσέξει την κατηγορία στην οποία δημοσίευσες το παρόν θέμα, ασχολείται με "ό,τι σχετικό για τη δημιουργία DivX, XviD, DVD, MP3 κ.ά. audio/video formats. Συζητήστε μεθόδους και προγράμματα δημιουργίας, επεξεργασίας και αναπαραγωγής ψηφιακού video, ήχου και υποτίτλων σε PC". Όχι με video σε κινητά. Η κατάλληλη κατηγορία για το ερώτημά σου (έτσι τουλάχιστον όπως το καταλαβαίνω) είναι αυτή της κινητής τηλεφωνίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.