georgemvg Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Έχω ένα πρόβλημα και δεν έχω ιδέα πως να το κάνω. Η αδερφή μου αυτή τη στιγμή είναι σε μία εστία στο Στρασβούργο και κάθε φορά που θέλει να μπει στο ιντερνετ, βάζει το username και password στον browser. Eπίσης το συνδέεται μέσω ethernet από τον τοίχο. Για να μην κάθεται λοιπόν μόνιμα στο γραφείο, της έφερε το thomson Tg585v7 για να συνδέσω την ethernet στο router και να μπαίνει με το wireless. Δεν έχω ιδέα πως να το κάνω όμως. DCHP ρυθμίσεις στο thomson δεν βλέπω. Ανακεφαλαιώνω. Τοίχος > ethernet > thomson > wireless > laptop > internet!!!
macabre_sunsets Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Σε κάποιες εστίες (δεν γνωρίζω για αυτή της αδερφής σου) απαγορεύεται η χρήση router/wireless και επιτρέπεται μόνο η χρήση κάποιου hub. Για αυτό, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω πώς αυτό που θες να κάνεις δεν γίνεται. Έστω όμως ότι γίνεται, μάλλον το router θα πρέπει να παίξει τον ρόλο του repeater (ή κάτι τέτοιο) και να μην "φαίνεται" στο δίκτυο της εστίας αλλά να φαίνεται μόνο ο υπολογιστής. Ειδάλως, θα πρέπει κάπως να κάνεις login μέσω του router, ώστε να "ενεργοποιηθεί το internet" στην MAC Address του και μετά να μοιράζει internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.