Προς το περιεχόμενο

Παίρνουν πτυχίο στο «καμάκι»

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δευτερον γτ πρεπει να εισα μουνοδουλος για να βγαλεις γκομενα; αμα εισαι τοτε εινια που δεν βγαζεις καμια. τουλαχιστον οχι της προκοπης

Αυτό έλειπε να θεωρούσε η κάθε κοπέλα τον δικό της μουνόδουλο.

Υπάρχουν άλλες λέξεις γι'αυτό... π.χ δεν είναι μουνόδουλος.... απλά τις κάνει όλα τα χατήρια και την αγαπάει ;)

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τούφα, το σχόλιο μου πήγαινε όχι στο αρχικό μήνυμα που το θεώρησα τόσο βλακώδες που δεν έχει κάτι να σχολιάσω, αλλά στην άνεση της evabb που πρότεινε τη λύση της πορνείας στην ανάγκη για φλερτ.

Και επιμένω σε αυτό που είπα.

Δημοσ.

Καλά, πάντως αν αυτό που παρουσιάζεις στον άλλο δεν το έχεις, αργα ή γρήγορα θα το καταλάβει και τότε απλα θα τον χάσεις. Αν μιλάμε βέβαια απλα για μια βραδιά για να περάσει η ώρα, τότε 1000 φορές να πας στις τάνες. Συμφέρει οικονομικά και βέβαια δεν θα προσπαθείς με τις ώρες να την ψησεις και στο τέλος να σου βγεί και κοπέλα των σχέσεων.

Απο εκει και πέρα, καλοκαιρακι, ρόδος, κως, κρήτη και τις ρίχνεις τις ξενόγλωσσες με 10€ (2 ποτάκια μπόμπες και καθάρισες :P).

Δημοσ.
Απο το wikipedia.

Με λίγα λόγια απο τότε που έγινε πλούσιος... ξαφνικά έγινε ωραίος και γόης :lol:

καπως ετσι ειναι και στις γυναικες.

γυναικα που βαφτηκε ξαφνικα εγινε μοντελο!

βλεπε τζουλια! την εχετε δει αβαφτη?

Δημοσ.

ελεος το καμακι ειναι ενστικτο οχι γνωσεις

ετσι λενε και για το σεχ! ειναι ομως?

Όχι, το σεξ είναι μια φιλοσοφική προσέγγιση που πρωτοεμφανίστηκε τον 17ο αιώνα στις Ευρωπαϊκές επικράτειες στις οποίες η Παπική Εκκλησία είχε αρχίσει να δέχεται τριγμούς αμφισβήτησης -κυρίως μετά την εκτόνωση του Λουθηρανισμού. Εκεί για πρώτη φορά ο Ιούλιος Σεκάρε (εξού και το σεξ) πρότεινε για πρώτη φορά τον καταμερισμό της γενετήσιας πράξης και αναπαραγωγής τόσο σε ενστικτώδεις βιολογικές διαδικασίες όσο και τυποποιημένους αλλά ευρέως ερμηνευόμενους λογικούς και φιλοσοφικούς όρους. Ως εκ τούτου, από εκείνο το σημείο, σταδιακά το ένστικτο έδωσε τη θέση του στη λογική διαδικασία που αποτελεί το σεξ σήμερα και την κολπική διείσδυση. Πριν από αυτό, οι γυναίκες γεννούσαν αυγά τα οποία σκέπαζαν με φύλλα χαλκού και άλλων θερμοαγώγιμων υλικών.

Δημοσ.
Όχι, το σεξ είναι μια φιλοσοφική προσέγγιση που πρωτοεμφανίστηκε τον 17ο αιώνα στις Ευρωπαϊκές επικράτειες στις οποίες η Παπική Εκκλησία είχε αρχίσει να δέχεται τριγμούς αμφισβήτησης -κυρίως μετά την εκτόνωση του Λουθηρανισμού. Εκεί για πρώτη φορά ο Ιούλιος Σεκάρε (εξού και το σεξ) πρότεινε για πρώτη φορά τον καταμερισμό της γενετήσιας πράξης και αναπαραγωγής τόσο σε ενστικτώδεις βιολογικές διαδικασίες όσο και τυποποιημένους αλλά ευρέως ερμηνευόμενους λογικούς και φιλοσοφικούς όρους. Ως εκ τούτου, από εκείνο το σημείο, σταδιακά το ένστικτο έδωσε τη θέση του στη λογική διαδικασία που αποτελεί το σεξ σήμερα και την κολπική διείσδυση. Πριν από αυτό, οι γυναίκες γεννούσαν αυγά τα οποία σκέπαζαν με φύλλα χαλκού και άλλων θερμοαγώγιμων υλικών.

λολ!

μη τα λες σε μενα αυτα.

στις γυναικες να τα πεις που την εχουν δει αλλιως και τα μετρανε ολα! :P

Δημοσ.

Για αυτό πληρώνεις την Τζούλια κατευθείαν και με υποσημείωση, ΜΟΝΟ βαμμένη.

ΡΕ aledje, ειλικρινά αναρωτιέμαι σε τι θέμα απαντάς.

Δημοσ.

ΡΕ aledje, ειλικρινά αναρωτιέμαι σε τι θέμα απαντάς.

στο "ξαφνικα"

Με λίγα λόγια απο τότε που έγινε πλούσιος... ξαφνικά έγινε ωραίος και γόης :lol:

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτός ο τύπος που αναφέρεται στο αρχικό ποστ και γι' αυτό δε θα αναφερθώ σ' αυτόν, αλλά στο κόνσεπτ. Ο τύπος στο αρχικό ποστ μπορεί να είναι απλά απατεώνας. Δεν έχω ιδέα. Επίσης, έχω πλήρη επίγνωση ότι θα μετανιώσω που κάθομαι καν να γράψω. Ως συνήθως. Anyway.

Θα συμφωνήσω με τη λογική του Τούφα. Δεν είναι τόσο τραγικό το να κάτσει κάποιος να προσπαθήσει "να γίνει pick up artist". Εντάξει, τραβηγμένο ίσως ως έκφραση, αλλά να μάθει κάποια βασικά πράγματα, δεν είναι κακό.

Η σύγχυση φαντάζομαι προκαλείται από την εντύπωση ότι όλοι αυτοί οι "βρωμεροί τύποι" πάνε και μαθαίνουν μια λέξη-φράση κλειδί (AFU442TIFDF ξέρω γω) που κάνει όλες τις γυναίκες σε ακτίνα 10 μέτρων να έρχονται σε οργασμό. Ασφαλώς δεν υπάρχει τέτοια λέξη-κλειδί. (Εκτός από τη λέξη "Στάλιν".)

Αυτό που θα μάθει ο άλλος εκεί πέρα είναι, όπως ειπώθηκε, να έχει πηγαία αυτοεκτίμηση (όχι δηλαδή τέτοια που να στηρίζεται στο περιβάλλον του), να εκμεταλλεύεται την περιστασιακή αυτοεκτίμηση που του δίνει ένα περιβάλλον στο οποίο ο ίδιος έχει στάτους ξέρω γω, να μάθει να διαβάζει ίσως γλώσσα του σώματος, διαχείριση των συναισθημάτων του, κλπ. Δε θα μάθει πώς να είναι ***νόδουλος, ή κάποιο υποκατάστατο αυτού. Το ακριβώς αντίθετο. Άρα, το impact στην κοινωνία είναι μάλλον θετικό κατά τη γνώμη μου.

Είναι πράγματα που, καλώς ή κακώς, κακώς κατ' εμέ, κάποιοι δεν τα έχουν. Αν το κίνητρο είναι το κάτω κεφάλι, so be it (I guess), αλλά το να κατακρίνεις τον άλλο επειδή θα πάει να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και άνεση με τον εαυτό του, απλά επειδή αργότερα αυτό μπορεί να τα χρησιμοποιήσει μεταξύ άλλων και για να ρίξει και μια γκόμενα ξέρω γω, ε, δεν είναι λογικό. Έτσι κι αλλιώς, ρε κοπελιά (δεν απευθύνομαι στην Εύα επειδή είπε κάτι, γενικά το εκφράζω), όποιος κι αν σε ρίξει, μ' αυτό θα σε ρίξει. Τι σε πειράζει αν το απέκτησε αργότερα απ' ό,τι αυτός που θα σε έριχνε σε διαφορετική περίπτωση; Κατά πάσα πιθανότητα, δε θα σε πειράξει στην πράξη. Έτσι κι αλλιώς, ρε άνετε άντρα, κι εσύ έτσι θα τη ρίξεις τη γκόμενα, κι ας μην το καταλαβαίνεις. Άσε να το "μάθει" και κάποιος άλλος - στη χειρότερη περίπτωση, απλά θα μειωθούν οι μπάτσοι.

Τώρα, αυτό με τα 5100 ευρώ μου προκαλεί μερικά τραβήγματα στο στομάχι. Αλλά ο καθένας ό,τι νομίζει.

Υ.Γ.: Αποδείξτε μου ότι κάνω λάθος που έχω ήδη αρχίσει να μετανιώνω που έγραψα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...