FarCry Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 εντοπισα το παρακατω αρθρο και μου φανηκε ενδιαφερον....ξερει κανενας κατι παραπανω η ακομα και ασχοληθει??? τι γνωμη εχετε για ολα αυτα? ειμαι περιεργος Ειδικοί διδάσκουν σε επίδοξους εραστές τα μυστικά της αποπλάνησης, ενώ οι «σπουδαστές» βαθμολογούνται καθώς επιχειρούν να «ρίξουν» μια γυναίκα στον δρόμο, σε κλαμπ, ακόμη και σε καμπαρέ Είναι οι μοναδικοί μαθητές που δεν βλέπουν την ώρα να πάνε «σχολείο». Λατρεύουν τους καθηγητές τους και ακολουθούν ευλαβικά τις οδηγίες τους. Δεν χάνουν λεπτό από την παράδοση και πληρώνουν αδρά για κάθε μάθημα. Οι απόφοιτοι της σχολής «Ρ.U.Α. Τraining» έχουν μόνο ένα στόχο: να γίνουν ακαταμάχητοι. Προκειμένου να το πετύχουν αυτό, σπεύδουν να γραφτούν σε ένα από τα σεμινάρια της σχολής P.U.A. με έδρα το Λονδίνο και παραρτήματα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ιταλία, που υπόσχεται να τους μετατρέψει εύκολα και κυρίως γρήγορα σε «pick-up artists», εν ολίγοις σε αυθεντίες στην τέχνη της αποπλάνησης. Στα μαθήματα οι «ειδικοί» διδάσκουν στους επίδοξους εραστές πώς να χρησιμοποιούν τη γλώσσα του σώματος, πώς να ντύνονται, πώς να κοιτούν, τι αστεία να λένε, τι να κάνουν και τι να αποφεύγουν, ώστε οι γυναίκες να μη μπορούν να τους αντισταθούν. Δεν περιορίζονται όμως στη θεωρία. Οι μαθητές περνούν από το στάδιο της εξάσκησης σε «πραγματικό περιβάλλον». Δοκιμάζουν αυτά που έμαθαν με εκπαιδεύτριες που υποδύονται το αντικείμενο του πόθου, ενώ στη συνέχεια προχωρούν στα πιο δύσκολα, επιχειρώντας να ρίξουν άγνωστες γυναίκες στον δρόμο, σε καφετέριες, σε κλαμπ, ακόμη και στριπτιζάδικα. Οι προσπάθειές τους βαθμολογούνται και τα λάθη τους διορθώνονται, ενώ ως «διδακτικό υλικό» χρησιμοποιούνται και βιντεοσκοπημένες απόπειρες αποπλάνησης. «Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς να πλησιάζεις με αυτοπεποίθηση και να ξελογιάζεις γυναίκες που θεωρείς ότι δεν είναι για τα κυβικά σου; Πιστεύεις ότι είναι δύσκολο να σου δώσουν 20 αριθμούς τηλεφώνου μέσα σε μία μέρα; Θα σου δείξουμε πώς να το κάνεις» γράφει στην ιστοσελίδα της η P.U.A. υιοθετώντας μια γλώσσα που συχνά θυμίζει διαφημίσεις «θαυματουργών» προϊόντων αδυνατίσματος. Η υπόσχεση «Αν μου δώσεις μόνο δυο μέρες, σου υπόσχομαι ότι θα μπορείς χωρίς κόπο να πλησιάσεις, να γοητεύσεις και να ρίξεις τις πανέμορφες γυναίκες που πάντα ήθελες... όσο άχρηστος κι αν είσαι τώρα στις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο» γράφει στην ιστοσελίδα ο ιθύνων νους και ιδρυτής της P.U.A Training, ο Βρετανός Ρίτσαρντ Λα Ρουίνα, γνωστός και με το παρατσούκλι «Τhe Gambler» δηλαδή «ο τζογαδόρος». Το κόστος μιας μονοήμερης προσωπικής εκπαίδευσης, κατά την οποία ο μαθητής βρίσκεται τετ-α-τετ με τον δάσκαλο Λα Ρουίνα, παρότι πλασάρεται ως «εκπληκτικά χαμηλό», ανέρχεται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5100 ευρώ, ενώ δυο μέρες εντατικών μαθημάτων στο bootcamp της σχολής κοστίζουν 622 ευρώ συν ΦΠΑ. Πιο οικονομική λύση είναι το πακέτο οπτικοακουστικού υλικού για κατ οίκον εκπαίδευση στην τιμή των 60 ευρώ. 5.100 ΕΥΡΩ κοστίζουν τα ιδιαίτερα μαθήματα που προσφέρει ο δάσκαλος του φλερτ Ρίτσαρντ Λα Ρουίνα σε επίδοξους Καζανόβες Η κοινότητα των «pick up artists» Η κοινότητα των αυτοαποκαλούμενων «ειδικών» στην τέχνη της αποπλάνησης (pick-up artists) είναι μια ομάδα ανδρών που μάχονται για να ανεβάσουν τις επιδόσεις τους στην προσέγγιση των γυναικών και τη σαγήνη, ξεχνώντας τα κλισέ και το ατού της εξωτερικής εμφάνισης, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και τις γνώσεις τους περί κοινωνικής και γυναικείας ψυχολογίας. Η εν λόγω κοινότητα έγινε ευρύτερα γνωστή το 2005 μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του δημοσιογράφου Νιλ Στράους, με τίτλο «Τhe Game: Penetrating the secret society of pick-up Αrtists» (Το παιχνίδι: διεισδύοντας στη μυστική εταιρεία των pick-up artists). Οι επικριτές της κοινότητας κάνουν λόγο για ένα παιδαριώδες «δόγμα» σεξουαλικής κατάκτησης με αξιοθρήνητες τακτικές. Ο ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ Το ντροπαλό παιδί που έγινε... Καζανόβας Για όσους αναρωτιούνται αν υπάρχουν άνθρωποι τόσο πρόθυμοι ή τόσο απελπισμένοι ώστε να ξοδέψουν εκατοντάδες ή χιλιάδες ευρώ για λίγες ώρες μαθημάτων που πιστεύουν ότι θα τους στείλουν στον παράδεισο, η απάντηση είναι ότι όχι μόνο υπάρχουν αλλά έχουν κάνει τη μέθοδο «Ρ.U.Α. Τraining» περιζήτητη. Η απήχηση είναι τέτοια, ώστε τα στελέχη της PUA ταξιδεύουν για σεμινάρια και στις ΗΠΑ, αφού, όπως φαίνεται, οι απογοητευμένοι από την ερωτική τους ζωή είναι ουκ ολίγοι και δεν περιορίζονται μόνο σε ευρωπαϊκό έδαφος. Καθώς η ζήτηση είναι αυξημένη και οι θέσεις σε κάθε σεμινάριο περιορισμένες, οι αιτούντες πρέπει να σπεύσουν γιατί θα δυσκολευτούν να εξασφαλίσουν συμμετοχή, όπως προειδοποιεί ο Ρίτσαρντ Λα Ρουίνα. Καθόλου άσχημη εξέλιξη για τον ιδρυτή της P.U.A. που σύμφωνα με δική του ομολογία, στα νιάτα του απείχε πολύ από το να χαρακτηριστεί γυναικοκατακτητής. Αντιθέτως όπως επισημαίνει ο ίδιος, μέχρι να γίνει 21 δεν είχε φιλήσει κάποιο κορίτσι. «Ημουν νευρικός, ντροπαλός, αδέξιος στις κοινωνικές μου επαφές. Και το χειρότερο ήταν ότι τα κορίτσια μου έλεγαν κατάμουτρα ότι ήμουν άσχημος» γράφει στην ιστοσελίδα της σχολής ο Λα Ρουίνα. Η μετάλλαξη Απογοητευμένος αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του. Αρχισε να διαβάζει βιβλία και να συναντά «ειδικούς» στην τέχνη της αποπλάνησης που του έδειξαν τον δρόμο. Μάλιστα στο σάιτ παραθέτει και φωτογραφίες, που επιβεβαιώνουν τη μετάλλαξή του από αδέξιο έφηβο σε σύγχρονο Καζανόβα, με πλήθος γυναικών να χαμογελούν δίπλα του στον φακό. Με άλλα λόγια παρηγοριά αλλά και δέλεαρ για όσους τον ζηλεύουν και φιλοδοξούν να του μοιάσουν, καταβάλλοντας βεβαίως το ανάλογο τίμημα. Αλλωστε πέρα από «playboy», ο Λα Ρουίνα είναι και ένας επιτυχημένος και διάσημος στην πατρίδα του επιχειρηματίας με τηλεοπτικές εμφανίσεις, συνεντεύξεις και βιβλίο στο ενεργητικό του. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&tag=8334&pubid=3668798#
Lucifer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Αλέτζο, ξέρουμε ήδη τι θα γράψεις, ευχαριστούμε για την συνεισφορά σου εκ των προτέρων.
subdee Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Αλέτζο, ξέρουμε ήδη τι θα γράψεις, ευχαριστούμε για την συνεισφορά σου εκ των προτέρων. lol@Lucifer Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα πλήρωναν τόσα λεφτά για κάτι τέτοιο.
klainmaingr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Barney stinson>all ρε... Ποιός la ruine και μλκείες... 5 season himym σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο... Πραγματικά θα ήθελα να δώ τα μούτρα του (άν υπάρχει) άθλιου που θα δώσει τα 5100... Gosh...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Barney stinson>all ρε... πέστα πέστα... ήμουν και εγώ εδώ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 εγω θα παω στον αλετζο αν μου κανει καλυτερη τιμη απο 5100
thomasG4 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 που πηγε εκεινο το κατεβατο που ειχε γραψει...???
aledjo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 εγω θα παω στον αλετζο αν μου κανει καλυτερη τιμη απο 5100 λυπαμαι αλλα τις γνωσεις μου τις εχω για προσωπικη χρηση
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Το πιο γρήγορο έντιτ του πλανήτη είσαι ε. και εσυ το γρηγοροτερο refresh ever. E ειδα οτι εξελισεται σε επικ η κατασταση, οποτε ειπα να μεινω εντος epic κλιματος. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:29 ---------- λυπαμαι αλλα τις γνωσεις μου τις εχω για προσωπικη χρηση καποια στιγμη πρεπει να τις εξαργυρωσεις παντως. 5100 παιρνουν αλλοι...
evabb Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Που κολλάει αυτό; στο οτι με τα ιδια λεφτα θα μαμησει σιγουρα και χωρις τοσο κοπο:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.