Predatorkill Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Usenet με SSL FTW 9 ευρω unlimited με 30 connections το μηνα και το SSL πλεον στη τιμη και αντε γεια... Site υπαρχουν με .nzb αφθονα πλεον (το supersearch κοβει κωλους) , το τορρεντ για μενα εχει πεθανει εδω και 1.5 χρονο.... Και 30 ευρω το χρονο για supersearch του newsleecher και κοιμαμαι ησυχος!!! Ασε που δινεις κωδικο σε οσα ατομα θες (αρκει να μην ξεπερνα τα 30 connections ολοι μαζι) και κανεις και εξυπηρετηση σε φιλαρακια...
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Αντι η V.I. Labs να καθετε και να μετραει για το ποσοι ειναι και το που πανε οι πειρατες καθε φορα,δεν θα ηταν καλυτερο να ρωτησει το γιατι γινετε κανεις σημερα πειρατης?Μηπως θα ηταν καλυτερο να ρωτησει τις εταιριες που πουλανε τα διαφορα ψιψινια κοκοψονια,για το πως αντιμετωπιζουν τους πελατες τους,σε τι τιμες πουλανε τα προιοντα τους και καθε ποτε βγαζουν νεο προιον κτλ κτλ? αυτό που λες πάντως είναι σα να ρωτάει νεκροθάφτης από τί πέθανε ο μακαρίτης για ν' αποφασίσει αν θα τον θάψει...
user12 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 9 ευρω unlimited με 30 connections το μηνα και το SSL πλεον στη τιμη και αντε γεια... Site υπαρχουν με .nzb αφθονα πλεον (το supersearch κοβει κωλους) , το τορρεντ για μενα εχει πεθανει εδω και 1.5 χρονο.... Και 30 ευρω το χρονο για supersearch του newsleecher και κοιμαμαι ησυχος!!! Ασε που δινεις κωδικο σε οσα ατομα θες (αρκει να μην ξεπερνα τα 30 connections ολοι μαζι) και κανεις και εξυπηρετηση σε φιλαρακια... Το θεμα ειναι να τα πιανεις γιατι αμα πας με 100kbps καλυτερα να πας σε ρ2ρ λυση γενικα οι ταχητυτες ειναι καλες και ειναι τσαμπα δεν βρισκω λογο να αρχισω να πληρωνω κατι αλλο εκτος τον παροχο μου
Predatorkill Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Το θεμα ειναι να τα πιανεις γιατι αμα πας με 100kbps καλυτερα να πας σε ρ2ρ λυση γενικα οι ταχητυτες ειναι καλες και ειναι τσαμπα δεν βρισκω λογο να αρχισω να πληρωνω κατι αλλο εκτος τον παροχο μου με 4 κονεκτιονς πιανω 760-780 στα 8μβιτ, φιλοι μου που κλειδωνουν στα 18μβιτ με ον τελεκομς πιανει 1700 με 8 κονεκτιονς, με οτενετ στα 14μβιτ τερματιζει με 8 κονεκτιονς. Εννοειται οτι η ταχητυτα ειναι κολλημενη στο peak, δεν εχει σκαμπανεβασματα. αμα μπεις στο τρυπακι του γιουζνετ δεν σε νοιαζουν τα 9 ευρω.....
andreasl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Έχεις εσύ κάποιες έγκυρες πηγές ότι δεν ισχύουν αυτά που αναφέρονται στο άρθρο? Γιατί ως έξυπνος δεν διαφωτίζεις και εμάς τους ηλίθιους , και μας αφήνεις στο σκοτάδι? Αυτά που αναφέρονται στο άρθρο είναι άκυρα για το λόγο ότι η εταιρεία που επικαλείται το περιοδικό σαν πηγή, έχει συμφέροντα να βλέπει μεροληπτικά το θέμα και να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις. Δεν είναι εταιρεία δημοσκοπίσεων, είναι εταιρεία που κονομάει διώκοντας τα torrents. Αν εσύ αδυνατείς να καταλάβεις αυτό το απλό πράγμα, δεν είναι σωστό να ειρωνεύεσαι όλους όσους το ξέρουν. Μάλλον εσένα σου χρειάζεται brain fart για να διώξεις την κακή ενέργεια και να αρχίσει να δουλεύει πάλι.
j11h Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 αυτό που λες πάντως είναι σα να ρωτάει νεκροθάφτης από τί πέθανε ο μακαρίτης για ν' αποφασίσει αν θα τον θάψει... Βρε εγω το ξερω και δεν θα διαφωνησω καθολου μαζι σου,αλλα οταν θελει καποιος να αυξησει τις πωλησεις του δεν πρεπει να κοιταει μονο αν εχει σωστα προιοντα αλλα και πως προμηθευει αυτα τα προιοντα.Για να σου κλεβει ο αλλος κατι,σημαινει οτι δεν μπορει να το εχει ευκολα η σημαινει οτι η τιμη που εβαλες σε αυτο που πουλας ειναι καθαρα τιμη για κλεψιμο(δεν μπορεις να πουλας φικια για μεταξωτες κορδελες!).Επισης απειρες φορες εχουμε συζητησει εδω στο forum και εχουμε πει οτι η διανομη καποιων προιοντων στο 2009 που ειμαστε σημερα πρεπει να αλλαξει.Πχ στο θεμα της μουσικης και των ταινιων παρατηρουμε οτι ο κοσμος στρεφεται προς το ιντερνετ αρα και οι εταιριες θα πρεπει να στραφουν προς τα εκει.Μου αρεσε η κινηση μια δυο εταιριων μουσικης(βλεπε πιο παλιες ειδησεις insomnia) που θα μπορει ο καθενας να πληρωνει ενα ποσο το μηνα και να εχει διαθεσημα παρα πολλα τραγουδια για download(και μιλουσαν για πολυ καλες τιμες μαλιστα). Δυστυχως η ευτυχως η αληθεια αυτη ειναι,το νετ ειναι το μελλον και οποιος δεν το χειριστει σωστα (με σκοπο να πουλησει παντα) θα το χασει το παιχνιδι. Πω πω παλι πολλα ειπα :-)
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 [...]Πω πω παλι πολλα ειπα :-) ...με κάνεις και αισθάνομαι ντροπή... (άκου "πολλά", ένα ποστ των μόλις 10 σειρών ) ...Kι ένα σχόλιο για το ποστ (αναφορικά με το σχόλιό μου στο προηγούμενό σου) : Πολύ λογικό, για ένα έχει θέση σε έναν κόσμο όπως ο του 2009...
mamerlux Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 [/color] 9 ευρω unlimited με 30 connections το μηνα και το SSL πλεον στη τιμη και αντε γεια... Site υπαρχουν με .nzb αφθονα πλεον (το supersearch κοβει κωλους) , το τορρεντ για μενα εχει πεθανει εδω και 1.5 χρονο.... Και 30 ευρω το χρονο για supersearch του newsleecher και κοιμαμαι ησυχος!!! Ασε που δινεις κωδικο σε οσα ατομα θες (αρκει να μην ξεπερνα τα 30 connections ολοι μαζι) και κανεις και εξυπηρετηση σε φιλαρακια... Ποιο usenet είναι;
Predatorkill Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 hxxp://www.newshosting.com NH Unlimited 14.95$ το μηνα (σημερινη ισοτιμια 10 ευρω περιπου το μηνα) εαν τελικα το χρησιμοποιησεις, στο προγραμμα που θα κατεβαζεις να βαλεις τον Ευρωπαικο σερβερ τους και οχι τον Αμερικανικο. Η πληρωμη γινεται καθε μηνα αυτοματα (ξεκινωντας ημερολογιακα την ημερα που ξεκινησες), σε περιπτωση που η καρτα δεν εχει χρηματα τοτε ή το κανεις χειροκινητα ή καθε 2-3 μερες κοιταει μονο του το συστημα. Φυσικα μπορεις να ακυρωσεις τη συνδρομη οποτε θες. ειναι απο τους κορυφαιους providers.
MixalisX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 εδώ και 3 χρόνια που είμαι συνδρομητής rapidshare έχω ξεχάσει τι θα πεί p2p. Πέρα ότι κατεβάζω ταινία σε 10 λεπτά, είναι σίγουρα και ποιο ασφαλές, με τα p2p ποτέ δεν είσαι σίγουρος τι κατεβάσεις και τι προίκα έχει μαζί του το αρχείο...
StrEaMLiNe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Καλά ότι θέλουν λένε μου φαίνεται, ποίος θα πάει να πληρώσει κάτι το οποίο διατίθεται δωρεάν μέσω των torrents; Επίσης όσο αναφορά το rapidshare (το γερμανικό, αν θυμάμε σωστά) για θυμηθείτε στο παρελθόν που είχε δώσει στοιχεία χρηστών του που κατέβαζαν πειρατικό υλικό, οπότε μαλακίες... Edit: Εδώ είναι...
MixalisX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Καλά ότι θέλουν λένε μου φαίνεται, ποίος θα πάει να πληρώσει κάτι το οποίο διατίθεται δωρεάν μέσω των torrents; Edit: Εδώ είναι... κοίτα φίλε, μπορείς να πας στο χωριό με αεροπλάνο, μπορείς με αυτοκίνητο, μπορείς και με τα πόδια. Εγώ προτιμώ να πάω με το αμάξι, εσύ πάλι πεζός.....
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Εγώ προτιμώ να πάω με το αμάξι, εσύ πάλι πεζός..... Εισαι λιγο υπερβολικος.Μια χαρα πας και με"αμαξι"στο χωριο κ ας γραφει torrent πανω του.Αρκει να βρεις το καταλληλο μαγαζι για να παρεις το αμαξι.
antonl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Εξάλλου όσες περισσότερες πηγές υπάρχουν, τόσο καλύτερα για όλους μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις