Daimon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Οι πρόσφατες εξελίξεις σε διάφορους torrent trackers, με αποκορύφωμα την καταδίκη των υπευθύνων του Pirate Bay, ίσως να σηματοδοτούν σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά τον παράνομο διαμοιρασμό αρχείων. Η εταιρεία λογισμικού κατά της πειρατείας V.I. Labs διαβλέπει μια τάση μετακίνησης των "πειρατών" από τα torrents στις υπηρεσίες file hosting, όπως το RapidShare. Σύμφωνα με τη V.I. Labs, η μετακίνηση εξηγείται από το γεγονός ότι οι υπηρεσίες file hosting προσφέρουν αυτή τη στιγμή τη μέγιστη δυνατή ανωνυμία. Οι torrent trackers είναι σχετικά εύκολο να εντοπιστούν από τους φορείς που πολεμούν την πειρατεία, κάτι που ευνοεί τις νομικές πρωτοβουλίες κατά των trackers. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, η κίνηση στο RapidShare και τις άλλες υπηρεσίες έχει αυξηθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό. Αν και το πρωτόκολλο BitTorrent παραμένει η διαδικτυακή οδός με τη μεγαλύτερη κίνηση, η μεταφορά δεδομένων μέσω HTTP κερδίζει διαρκώς έδαφος, χάρη στη διακίνηση μεγάλων αρχείων. Πηγή: PC Magazine
Blondeamon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ναι το παρατήρησα και εγώ, πέφτουν ενας ενα σαν τις μύγες οι trackers. NOT. Ρε τι προπαγανδα πέφτει στα τεχνολογικά άρθρα στο διαδίκτυο
giorgos147 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δε ξέρω για πιο λόγο, αλλά καθώς διάβαζα το άρθρο, ένιωθα οτι το Internet "πεθαίνει".
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δε ξέρω για πιο λόγο, αλλά καθώς διάβαζα το άρθρο, ένιωθα οτι το Internet "πεθαίνει". :lol:...charge!Clear!..μπιπ,μπιπ,μπιιιιιιιιιιιπ.....Γμτ δεν το προλαβαμε.Ειχε χασει πολλα bytes.
Blondeamon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δε ξέρω για πιο λόγο, αλλά καθώς διάβαζα το άρθρο, ένιωθα οτι το Internet "πεθαίνει". Γιατί ακριβώς αυτο θέλανε να σε κάνουνε να νιώσεις.Όπως έχει πεθάνει 30 φορές ώς τωρα οταν έκλεισε το kazaa,napster blah blah blah Κάθε τεχνολογικό άρθρο απο ύποπτες πηγές (pc magazine) που τα παίρνει απο τον κάθε ενα για να προμοτάρει τα λογισμικά της Μ$ , της Apple και κάθε κολοσσού εκεί έξω μπορεί να λέει οτι μπαρούφα θέλει για να βγάλει κάνα φραγκο ακόμα. :lol:...charge!Clear!..μπιπ,μπιπ,μπιιιιιιιιιιιπ.....Γμτ δεν το προλαβαμε.Ειχε χασει πολλα bytes. χααχαχχαχα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) all aboard the fail train παρακαλώ! πόσο γουστάρω τέτοια άρθρα που μπορώ να χρησιμοποιώ χωρίς άγχος το φτυάρι μου να φανταστώ ότι περιλαμβάνει και private trackers η φοβερή έρευνα ή μόνο μερικούς γνωστούς public? Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2009 από ThReSh
andreasl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Η εταιρεία λογισμικού κατά της πειρατείας V.I. Labs διαβλέπει..... Σύμφωνα με τη V.I. Labs,..... Όταν βλέπω να χρησιμοποιήται σαν έγκυρη πηγή πληροφόρησης μια εταιρεία λογισμικού κατά της πειρατείας, μια σκέψη μόνο μου έρχεται στο μυαλό: Η είναι εντελώς ανεγκέφαλοι, ή περνάνε εμάς για τέτοιους. Μάλλον το δεύτερο.
kfyros Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Κάθε τεχνολογικό άρθρο απο ύποπτες πηγές (pc magazine) που τα παίρνει απο τον κάθε ενα για να προμοτάρει τα λογισμικά της Μ$ , της Apple και κάθε κολοσσού εκεί έξω μπορεί να λέει οτι μπαρούφα θέλει για να βγάλει κάνα φραγκο ακόμα. Άντε πάλι, μπλέξαμε τα torrents με τη Microsoft και την apple. Για τους Νεφελίμ τίποτα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:38 ---------- Όταν βλέπω να χρησιμοποιήται σαν έγκυρη πηγή πληροφόρησης μια εταιρεία λογισμικού κατά της πειρατείας, μια σκέψη μόνο μου έρχεται στο μυαλό: Η είναι εντελώς ανεγκέφαλοι, ή περνάνε εμάς για τέτοιους. Μάλλον το δεύτερο. Έχεις εσύ κάποιες έγκυρες πηγές ότι δεν ισχύουν αυτά που αναφέρονται στο άρθρο? Γιατί ως έξυπνος δεν διαφωτίζεις και εμάς τους ηλίθιους , και μας αφήνεις στο σκοτάδι? Πέρα από τα brain farts που διαβάζω στο topic, έχω μια απορία.. Εταιρία λογισμικού κατά της πειρατείας τι στο καλό σημαίνει ?? Υπάρχει λογισμικό antipiracy ?? Και τι κάνει? Εκτός από το windows validation δεν έχω υπόψη μου κάτι άλλο... Αν πάντως δεν είναι άθλια η ελληνική μετάφραση, τότε το άρθρο από σύνταξη είναι ΓΤΠ. Από περιεχόμενο δεν ξέρω γιατί δεν έχω αντίθετα στοιχεία για να επιχειρηματολογήσω..
kfyros Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Όχι ρε φίλε, υπάρχει τέτοιο πράγμα ??? :confused: Τι είναι οι τύποι < C.I.A. ??
FarCry Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Ρε τι προπαγανδα πέφτει στα τεχνολογικά άρθρα στο διαδίκτυο party pooper
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ..προς όσους χολόσκασαν με την ανάγνωση του άρθρου : Αυτό που λέει, είναι ότι θα ανεβοκατεβάζετε στο μέλλον, περισσότερο μέσω HTTP, απ' ότι μέσω BitTorrent, για να είστε πιο ασφαλείς. Μετάφραση : χέστηκε η Φατμέ στο Γενί-Τζαμί, και η φοράδα της στ' αλώνι...
grimpr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Αντί να πάνε σαν τα πρόβατα σε fat servers όπως το rapidshare, μπορούν κάλλιστα να υποστηρίξουν και να απογειώσουν την τεχνολογία που ήδη υπάρχει. http://www.anonymous-p2p.org/
CROM271 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Αντί να πάνε σαν τα πρόβατα σε fat servers όπως το rapidshare, μπορούν κάλλιστα να υποστηρίξουν και να απογειώσουν την τεχνολογία που ήδη υπάρχει. http://www.anonymous-p2p.org/ Για κανε και μια εξηγηση. Τι ειναι αυτα? Μπηκα στην ιστοσελιδα αλλα δεν καταλαβα και πολλα. Πως εξασφαλιζουν την ανωνυμια αυτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις