giannisgt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Καλημερα σε ολους.. Εχω ενα compal fl90 (multirama flg90) και εχ8ες πηγα να το ανοιξω και δεν ανοιγε η οθονη..Αφου πατουσα το κουμπι να ανοιξει δουλευε το ανεμιστηρακι, αναβε για λιγο το λαμπακι του σκληρου(1-2 δευτερολεπτα και εμενε σβιστο) αλλα η οθονη τιποτα..Ουτε το φως της οθονης απο πισω αναβε..Νεκρη.. Αυτο που υποψιαζομαι και θελω να μου πειτε τη γνωωμη σας ειναι οτι καηκε η καρτα γραφικων(για τον σκληρο δεν θελω να το πιστεψω με τιποτα). Δοκιμασα και τον ανοιξα χωρις σκληρο,χωρις μνημη,χωρις επεξεργαστη και σε ολες τις φασεις εκανε τον ιδιο(διχως καποιο μπιπ) και μετα αφου ξαναπαταγα μια φορασ το κουμπι που ανοιγει εκλεινε(σαν να πατας το κουμπι στο bios)..Οταν τον ανοιξα χωρις το σκληρο δεν αναβε το λαμπακι βεβαια.. τι πιστευετε λοιπον πως μπορει να εχει καει..?Εαν ειναι η καρτα γραφικων υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν αλλες ή εαν καει παει για πεταμα ολο το πς..?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ο σκληρος ειναι το λιγοτερο πιθανο φιλε μου Αν ειναι μητρικη -> δεν αξιζει. Αν ειναι οθονη -> δεν αξιζει. Αν ειναι vga, η οποια ειναι σε MXM slot (αποσπωμενη), τοτε ισως να αξιζει η αλλαγη. Σε καθε περιπτωση, πρεπει να το πας για σερβις να σου πουν τι ειναι, και μετα κρινεις πως θα πραξεις. Εγγυηση εχει το laptop? Αν οχι, ρωτα ενα παιδια εδω στο φορουμ που ασχολειται με μεταχειρισμενα parts απο λαπτοπς...ψαξε στις αγγελιες θα τον πετυχεις σιγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.