electroasd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Επειδη όταν ανοιγω τον υπολογιστην στην δουλεια μου , πρεπει να φορτωσω τουλαχιστον 10 προγραμματα , ελεγα μηπως υπαρχει καποιο προγραμματακι που να μπορω να του ορισω ποια προγραμματα να εκτελεστουν και με ποια προταιραιοτητα οταν κανουν ξεκινουν τα windows. Ξερω οτι μπορω να τα κανω μεσα απο τα windows , ομως δεν θελω να τα πειραξω. Θελω ενα εξωτερικο προγραμμα να κανει αυτη την δουλεια. Εχετε κατι υπ οψην σας?
onty Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Θα σου προτεινω το tune up utilities 2009 το οποιο ειναι τουμπανο γενικα και εχει και την επιλογη που θελεις.
koulouri Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 το tune up utilities 2009 το οποιο ειναι οντως τουμπανο πειραζει την registry των windows κοιτα η registry στο συγκεκριμενο σημειο δεν ειναι επικινδυνη αλλα μπορεις απλα να βαλεις την συντομευση του .exe του καθε προγραμματος που θελεις να ανοιγει στον φακελο startup που υπαρχει στην "Εναρξη" ( start up )
electroasd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Σωστα παιδια αυτα που λετε και τα εχω δοκιμασει , αλλα δεν με βοηθησαν ετσι οπως θελω. Εγω θελω να ορισω πχ να ξεκινησει να φορτωνεται το καθε προγραμμα , μολις τελειωσει το προηγουμενο και αλλες τετοιες ευκολιες. Ειχα βρει παλαιοτερα ενα τετοιο προγραμμα , αλλα δεν θυμαμαι την παραμικρη πληροφορια για αυτο.....
antonl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξέρω τι κάνει το tuneup αλλά για το συγκεκριμένο σκοπό χρησιμοποιώ το Startup Delayer. Το κακό είναι πως δεν έχει επιλογή να ξεκινάει κάποιο πρόγραμμα αφού έχει φορτώσει ένα άλλο. Σε περίπτωση που βρεις κάτι τέτοιο, ενημέρωσέ μας αν θες.
macabre_sunsets Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μήπως αυτό κάνει την δουλειά που θέλεις? The Run Job interface for creating JOBS is extremely user friendly and has the same look and feel as Windows Explorer.When you create a new JOB you can specify any order for launching your start up programs, and you can choose either synchronous or anisochronous execution mode. For example, you can easily launch one application after another has finished doing its work.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Mπράβο, ωραίο θέμα. Μου κολλάει το "Everest" όταν το βάζω να κάνει αυτόματη εκκίνηση...
electroasd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξέρω τι κάνει το tuneup αλλά για το συγκεκριμένο σκοπό χρησιμοποιώ το Startup Delayer. Το κακό είναι πως δεν έχει επιλογή να ξεκινάει κάποιο πρόγραμμα αφού έχει φορτώσει ένα άλλο. Σε περίπτωση που βρεις κάτι τέτοιο, ενημέρωσέ μας αν θες. Μήπως αυτό κάνει την δουλειά που θέλεις? Σας ευχαροστω πολυ παιδια θα τα δοκιμασω και θα σας πω! Mπράβο, ωραίο θέμα.Μου κολλάει το "Everest" όταν το βάζω να κάνει αυτόματη εκκίνηση... Τι εννοεις? Μπορεις να γινεις ποιο σαφης?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Εννοώ, πως επειδή(ς) μου κολλάει, είναι ευκαιρία να χρησιμοποιήσω το delay..
electroasd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξέρω τι κάνει το tuneup αλλά για το συγκεκριμένο σκοπό χρησιμοποιώ το Startup Delayer. Το κακό είναι πως δεν έχει επιλογή να ξεκινάει κάποιο πρόγραμμα αφού έχει φορτώσει ένα άλλο. Σε περίπτωση που βρεις κάτι τέτοιο, ενημέρωσέ μας αν θες. Το δοκιμασα το προγραμμα που μου εδειξες και ειναι αρκετα καλο για απλο και δωρεαν προγραμμα. Το δοκιμασα και επαιζει κανονικα , αν και δεν μου ετρεχαν ολα τα προγραμματα μεσω αυτου. Θα το ξανακοιταξω και θα ξανα-ενημερωσω. Αν παντως βρεθει τιποτα αλλο ας το πειτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.