Προς το περιεχόμενο

δουλεια για φοιτητες!

-f-o-f-o13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικό είναι, αφού είναι τόσες ώρες στημένες εκεί σε κάτι τραπεζάκια με ένα φουρνάκι πίσω. Το μυστικό είναι άνετα παπούτσια όμως σκάνε όλες με 10ποντο γι' αυτό οι περισσότερες είναι στραβωμένες και σου λένε "πάρτε τυροπιτάκι" με ύφος σα να σου λένε "πάρτε το μπούλο".

'Εχω πετύχει και μαντράχαλους κάτι φορές να το κάνουν αυτό. Φάση έχουν.

Δημοσ.

Ε ναι ρε φίλε αλλά άμα έρθει η μπλακ γουήντο με παντόφλα και σου πει "γεια, δοκίμασες το νέο λάκη στράηκ" δε θα ψηθείς πολύ.

Δημοσ.

Δεν κάνει η παντόφλα τον άνθρωπο. Η μπλακ γουίντο σας ρίχνει όλους με καρκίνο από λακι στράηκ και ξυπόλυτη.

Δημοσ.
Τι ακριβώς είναι μία προωθήτρια; Επειδή -αφήνοντας το βρώμικο μυαλό μου να μην οργιάσει- πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ, προώθηση των διερχόμενων πελατών εντός του καταστήματος/εξευγενισμένος κράχτης; Δημόσιες σχέσεις σε σταντ στην είσοδο; Διαφήμιση;

In store promotion έκανα, το μεγαλύτερο διάστημα έκανα προώθηση μικροσυσκευές, espressieres- σκούπες- καφετιέρες. Είχαμε καθημερινά σε ένα κατάστημα στο Mall ένα χώρο σε περίοπτη θέση με τέτοιες συσκευές, ερχόντουσαν οι πελάτες από περιέργεια να δούνε και τους φτιάχναμε espresso να δοκιμάσουν, ακούγανε τα χαρακτηριστικά των συσκευών, πώς χρησιμοποιούνται και τα σχετικά, είχαμε brochures με τα προιόντα της εταιρείας. Τέτοια είδους προγράμματα διαρκούν κάτι βδομάδες με μήνα,έχει πρωί και απόγευμα και διαλέγεις, εγώ δούλευα απογεύματα για 5 ώρες, Το κακό είναι ότι έχεις standard αμοιβή, δεν παίρνεις bonus από τις πωλήσεις ( η πώληση προσμετράται στις πωλήσεις των υπαλλήλων του καταστήματος), ότι πρέπει να υπομένεις τα τακούνια τόσες ώρες ( εκτός και αν είσαι ψηλή,εγώ είμαι κανονικού ύψους) και ότι περνάς casting, δηλαδή πάνε πολλές υποψήφιες και αν τους αρέσει η φάτσα σου παίρνεις τη δουλειά. :P Ευτυχώς ντυνόμασταν αξιοπρεπώς όχι σαν κάτι άλλα προγράμματα άλλων προωθητικών εταιρειών που έπρεπε να ντύνεσαι ξε...λέ

Είχε και κάτι άλλα casting για επιδείξεις κομμωτικής αλλά λυπόμουν τα μαλλιά μου μην καούνε και δεν πολυγουστάρω όλα αυτά τα casting και τις μοντελοκαταστάσεις, δεν είναι του τύπου μου :devil:

Δεν έκανα τσιγάρα, ποτά ( παίζουν άλλα εκεί περίεργα) ούτε supermarket ( είχα κάνει ένα 3 ημερο μόνο supermarket). Tα τακούνια δεν τα φορούσαμε από μαζοχισμό, ήταν υποχρεωτικό για να δείχνουμε πιο ψηλές....

Δημοσ.
Δεν κάνει η παντόφλα τον άνθρωπο. Η μπλακ γουίντο σας ρίχνει όλους με καρκίνο από λακι στράηκ και ξυπόλυτη.

Ναι ρε παιδί μου, μπορεί η μπλακ γουήντο να ναι φεμ φατάλ σάλτα μορτάλε μοτσαρέλα η κοπέλα (γιο) αλλά εγώ, ως αγοράκι, όταν μου ζμπρώχνουνε κάτι δε θέλω να σκέφτομαι "τι ωραία που θα ήταν με τακούνι και φουσταμπλούζα αντί για παντόφλα και φόρμα αντίντας". Θέλω να λέω "ΑΜΑΝ, ΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΗ, ΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 4".

Γενικά εντάξει, ελιτιστές και διαλογής, αλλά σε κάποια πράματα είμαστε απλά και απροβλημάτιστα αρσενικά.

(Post lez pics me widow plz&thx)

Δημοσ.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ξεφύγαμε από το θέμα καλέ, ο άνθρωπος δουλειά ψάχνει!

Τακούνια φόραγα αλλά το υπόλοιπο ντύσιμο ήταν σεμνό, παντελονάκι και όχι προκλητικές μπλούζες, οπότε....

Δημοσ.

η πιο επικερδής και ξεκούραστη εργασία σε αυτήν τη φάση είναι να δουλεύεις του δικούς σου, απλά έπρεπε να προπονείσαι 18 χρόνια για να συνεχίσεις επιτυχώς...

αλλιώς ανάλογα τα προσόντα σου, πχ έχεις μηχανάκι; ντιλιβεράς. ψιλοπιάνει το αυτί σου; dj, πιάνεις δίσκο; σερβιτόρος, δεν πιάνεις δίσκο; λάτζα, έχεις υπομονή; ιδιαίτερα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:16 ----------

Μπορούσες να το έχεις κάνει και χειρότερο (; )

Ναι ρε παιδί μου, μπορεί η μπλακ γουήντο να ναι φεμ φατάλ σάλτα μορτάλε μοτσαρέλα η κοπέλα (γιο) αλλά εγώ, ως αγοράκι, όταν μου ζμπρώχνουνε κάτι δε θέλω να σκέφτομαι "τι ωραία που θα ήταν με τακούνι και φουσταμπλούζα αντί για παντόφλα και φόρμα αντίντας". Θέλω να λέω "ΑΜΑΝ, ΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΗ, ΠΑ ΝΑ την ΠΑΡΩ στα 4".

Γενικά εντάξει, ελιτιστές και διαλογής, αλλά σε κάποια πράματα είμαστε απλά και απροβλημάτιστα αρσενικά (<---μένει ως έχει).

(Post lez pics me widow plz&thx)

Δημοσ.
αλλιώς ανάλογα τα προσόντα σου, πχ έχεις μηχανάκι; ντιλιβεράς. ψιλοπιάνει το αυτί σου; dj, πιάνεις δίσκο; σερβιτόρος, δεν πιάνεις δίσκο; λάτζα, έχεις υπομονή; ιδιαίτερα. )

Την πίνεις; Βέρια.

Σόρι, δεν κρατήθηκα, ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω πάντως. ;Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...