Προς το περιεχόμενο

δουλεια για φοιτητες!

-f-o-f-o13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια,

ειμαι φοιτητης στο οικονομικο πανεπιστημιο αθηνων(πρωην ασοεε) και θα ηθελα να βρω δουλεια να βγαζω χαρτζιλικι!ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε εργασια!

θα προτιμουσα να δουλευω πσκ λογω της σχολης!εχετε να μου προτεινετε κατι?

Σας ευχαριστω!

Δημοσ.

Πολλοί φοιτητές δουλεύουν και στον ΟΤΕ (11888 κλπ..) part-time.Είναι βέβαια κάθε μέρα αλλά ουσιαστικά η δουλειά είναι 3,5 ώρες,όχι τόσο κουραστική και τα χρήματα πολύ καλά..

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις!δηλαδη θα πρεπει να ψαξω για παραδειγμα σε internet cafe για αγγελιες?δεν υπαρχει καπου που μπορω να απευθυνθω?

Δημοσ.

και εγω φοιτητης ειμαι φιλε και πιστευω η καλυτερη δουλεια που μπορεις να κανεις ειναι σερβιτορος σε καποιο καφε η εστιατοριο.γιατι 1)εχει καλα χρηματα(περιπου 60euro την μερα μαζι με tips),2)βολικο ωραριο,3)υπαρχουν αρκετες διαθεσιμες θεσεις εργασιας.

Δημοσ.
πάρε όλες τις καφετέριες σβάρνα και ρώτα αν ζητάνε προσωπικό απλό ειναι.

αυτο ακριβως κανε.δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις δουλεια

Δημοσ.

Απλα αν κανεις αυτο που σου λένε οι απο πάνω, ξεχνάς την καθημερινή παρακολούθηση στα μαθηματα του εξαμήνου σου.

Για μενα το να δουλευεις σε καφέ ειναι καταστροφικό εκτος αν βρεις καφέ με 4ωρη απασχόληση - πράγμα σπάνιο.

Αν δουλευεις 8 ώρες στην καφετέρια ακόμα και αν δεν πέφτει η εργασία σου πάνω στο μάθημα (που στις περισσότερες περιπτώσεις θα πέφτει) δεν θα έχεις μετά ή πρίν όρεξη να πας να παρακολουθησεις.

Έκτος βέβαια αν δεν έχεις προβλημα να βγάλεις τη σχολη σε κανα 2 χρόνια παραπάνω.

Έτσι θα γίνεις ο κλασσικός Ελλήνας φοιτητής, θα βγάλεις μια σχολή με καθυστέρηση περνώντας τα περισσότερα μαθηματα με σκονάκια ή απλα πετυχαίνοντας παλιά θέματα, θα βγεις χωρις να ξέρεις τπτ και μετά θα ψάχνεις ανασφαλής δουλειά.

Σκέψου καλα λοιπόν τι κάνεις.

Δική μου γνώμη αν θες απλα χαρτζιλικι όπως λες, μοίρασε φυλλάδια (που το κανονιζεις όποτε θες και ειναι και λίγες ώρες), δες στον ΟΤΕ που ειναι 4ωρο και ψιλοflexible απότι ξερω και γενικα πράγματα που να μην σε πολυαποσπάνε απο τη σχολή.

Δημοσ.

o[f]o13;2950338']θα προτιμουσα να δουλευω πκσ[/b'] λογω της σχολης!εχετε να μου προτεινετε κατι?

'Ετσι διάβασα λάθος κι ακόμα γελάω.

Δημοσ.

Συμφωνώ με Critter σχετικά με τη δουλειά για καφετέρια. Όσα άτομα ξέρω που δούλευαν σε καφετέριες δεν είχαν κουράγιο να έρθουν στα ρεπό τους να παρακολουθούν, τους έπιανε η μέση τους, δεν μπορούσανε να ξυπνήσουνε. Δούλευα ένα καιρό ως προωθήτρια και η ορθοστασία με τα τακούνια ( για τις γυναίκες λέω) ήταν το κάτι άλλο. Άντεξα ένα τρίμηνο σε αυτήν την δουλειά ( πήγαινα κανονικά κάθε πρωί στη σχολή για εργαστήρια και θεωρίες).

Μετά βρήκα σε internet cafe 20-30 ώρες τη βδομάδα που είναι χαλαρή δουλειά . Ήταν ξεκούραστη δουλειά και έτσι διάβαζα κιόλας για την εξεταστική. Την σχολή θα την βγάλω σε 5,5 χρόνια βγάλε όμως καταλήψεις βγάλε τη γραφειοκρατία με την πτυχιακή ( έγκριση θέματος, παρουσίαση κ.λ.π. παίρνουν χρόνο αυτά :P) και το βασικό ότι για ένα χρόνο δούλευα και στο μαγαζί του πατέρα μου. Διαβάζω κανονικά, 0 σκονάκια , 0 αντιγραφή και διαβάζω και άλλα βιβλία πέραν της σχολής.

ΟΤΕ είναι η καλύτερη φάση για φοιτητή απ' ότι ακούω αλλά μέχρι να σε πάρουν δε θα έχεις φράγκα και πρέπει να έχεις πολύ καλό βαθμό απολυτηρίου. Άλλα παιδιά που ξέρω κάνανε μαθήματα σε παιδάκια γυμνασίου και κάποιοι με Proficiency κάνανε ιδιαίτερα.

Δημοσ.

'Ετσι διάβασα λάθος κι ακόμα γελάω.

Και εγώ έτσι το είχα διαβάσει στην αρχή. Αλλά θα μου πεις εδώ νόμιζα ότι είναι Τετάρτη και τσαμπουκαλεύτηκα στη γραμματεία της σχολής " Μα γιατί δεν ανοίξατε ;":devil:

Δημοσ.
Δούλευα ένα καιρό ως προωθήτρια και η ορθοστασία με τα τακούνια ( για τις γυναίκες λέω) ήταν το κάτι άλλο.

Τι ακριβώς είναι μία προωθήτρια; Επειδή -αφήνοντας το βρώμικο μυαλό μου να μην οργιάσει- πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ, προώθηση των διερχόμενων πελατών εντός του καταστήματος/εξευγενισμένος κράχτης; Δημόσιες σχέσεις σε σταντ στην είσοδο; Διαφήμιση;

Εγώ την αλήθεια δουλεύω εδώ και 5 χρόνια σε καφέ-μπαρζ-κλαμπζ, κάθε χρόνο λέω ότι θα σταματήσω αλλά εν τέλει μάλλον μου αρέσει να μαζοχίζομαι και συνεχίζω, οπότε μπορώ να σου πω με σιγουριά πως αν δουλεύεις σε μαγαζί που τηρεί το ωράριο (3.00-3.30) μπορείς να κάνεις τα πάντα την επόμενη. Ο μόνος χρόνος που μου βγήκε καμένος από άποψη μαθημάτων ήταν όταν δούλευα σε μπυραρία που έκλεινε 9.00 το πρωί. Που και τότε ήταν επιλογή μου ενδόμυχα να απέχω από σχολή και τον κόσμο.

Πλέον δουλεύω σε μπυραρία που τηρεί το ωράριο, κάνω μαθήματα, χορό, διαβάζω για σχολή και γενικά δεν έχω πρόβλημα με το ξενύχτι -το οποίο μάλλον συνήθισα- είναι μέρος της ρουτίνας.

Θα πρότεινα πάντως να κοιτάξεις για δουλειά στη γειτονιά σου, πιθανότατα και σε κάποιο μικρό μαγαζί (εκτός από καφέ: βιβλιοπωλείο-χαρτικά κλπ) που έχεις πιθανότητες να δουλέψεις και 4ωρο.

Κι εγώ πσκ διάβασα. =/

Δημοσ.

Προωθήτριες είναι αυτές που σου δίνουν να δοκιμάσεις τυροπιτάκι ή λουκάνικο ή τυρί με οδοντογλυφίδα μέσα στο σουπερμάρκετ. Η αυτές που σου δίνουν κάτι κουπόνια με τα γάλατα τελοσπάντων. Συνήθως είναι ή κυράτσες 50+ ή ωραία γκομενάκια (ψιλοκυριλέ όμως, μάλλον τους βάζουν χέρι απ τις εταιρίες).

Δημοσ.
Προωθήτριες είναι αυτές που σου δίνουν να δοκιμάσεις τυροπιτάκι ή λουκάνικο ή τυρί με οδοντογλυφίδα μέσα στο σουπερμάρκετ. Η αυτές που σου δίνουν κάτι κουπόνια με τα γάλατα τελοσπάντων. Συνήθως είναι ή κυράτσες 50+ ή ωραία γκομενάκια (ψιλοκυριλέ όμως, μάλλον τους βάζουν χέρι απ τις εταιρίες).

....με τεραστιο προβλημα φλεβιτιδας λογω της ορθοστασιας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...