psarontoufekas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 enas filos exi ena apoli8wma ipologisti (p133) etc etc kai prospa8ei na doulepsei optic mouse ps2 me adaptora se serial ipodoxi.de dinei kan reuma na fwtisei!!bazw to inteli tipota ta win98 den blepoun mouse...kapote ixa idio problima me win95 kai telika oute egw katafera na to kanw na doulepsei.moni lisi na bri serial mouse sta mouseia i iparxi kapios tropos na doulepsei?? :confused:
Gabriel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Ο adaptor που έχεις φταίει. Πρέπει να έχεις τον δικό του.Δεν έχουν όλα την ίδια pin to pin διάταξη.
psarontoufekas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 basika apo to plaisio ta pire ola.o paparas o politis les na mi tou dwse ton diko tou adaptora??8a to tsekarw exis dikio.
georgeadams Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δεν έχω δει μέχρι τώρα αντάπτορα που να δουλεύει (εκτός κι αν τον είχε το ποντίκι μέσα στη συσκευασία του). Απορώ γιατί τους πουλάνε τα μαγαζιά! Εγώ πάντως, αν πουλούσα 5 και μου επέστρεφαν πίσω και τους 5 γιατί δεν δούλευαν, δεν θα ξαναπούλαγα άλλον!!
petros1815 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2002 Δε φταίει ο αντάπτορας. Απλά, ο αντάπτορας δε μπορεί να μετατρέψει ένα ποντίκι από PS2 σε Serial. Ο αντάπτορας δουλεύει μόνο όταν το mouse είναι Serial/PS2. Σχεδόν όλα τα ποντίκια που υπάρχουν σήμερα στην αγορά είναι είτε PS2 είτε USB και με κανενα αντάπτορα δε μπορούν να δουλέψουν σε σειραϊκή θύρα. Ψάξε να βρεις ένα Serial ή Serial/PS2 ποντίκι για τον υπολογιστή σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Εγώ θυμάμαι πάντως ότι πριν πολλά χρόνια πωλητής στο Πλαίσιο (ένας ψηλός γεμάτος με γυαλιά που είναι ακόμα εκεί) μου είχε πει ότι δεν δουλεύει και είχα πάρει PS2
psarontoufekas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote petros1815:</font><hr> Δε φταίει ο αντάπτορας. Απλά, ο αντάπτορας δε μπορεί να μετατρέψει ένα ποντίκι από PS2 σε Serial. Ο αντάπτορας δουλεύει μόνο όταν το mouse είναι Serial/PS2. Σχεδόν όλα τα ποντίκια που υπάρχουν σήμερα στην αγορά είναι είτε PS2 είτε USB και με κανενα αντάπτορα δε μπορούν να δουλέψουν σε σειραϊκή θύρα. Ψάξε να βρεις ένα Serial ή Serial/PS2 ποντίκι για τον υπολογιστή σου. <hr /></blockquote> auto tou ipa idi.an imaste tixeroi 8a broume se kana mouseio seiriako mouse. gia 8esaloniki milas kwsn-men?
UserX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote psarontoufekas:</font><hr> an imaste tixeroi 8a broume se kana mouseio seiriako mouse. gia 8esaloniki milas kwsn-men? <hr /></blockquote> mou fenetai oti kati pire to mati mou sto laografiko mouseio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.