Προς το περιεχόμενο

Πως αφαιρώ πληροφορίες από αρχεία mp3;

George!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα ή κάποιο τρόπο ώστε να αφαιρεθούν πληροφορίες που εμφανίζονται σε αρχεία mp3 κατά την αναπαραγωγή τους. π.χ. σε κάποια αρχεία mp3 εμφανίζει στον windows media player το site που κατέβηκαν τα αρχεία παρόλο που δεν υπάρχει γραμμένη αυτή η πληροφορία κάπου στις ιδιότητες του αρχείου.

Δημοσ.
...παρόλο που δεν υπάρχει γραμμένη αυτή η πληροφορία κάπου στις ιδιότητες του αρχείου.

Με ποιον(-ους) ID3 tag editor(s) τσέκαρες το αρχείο;

Δημοσ.
Με ποιον(-ους) ID3 tag editor(s) τσέκαρες το αρχείο;

Αν σου πω ότι δεν είχα ιδέα για τα ide tag editor; Έχεις κάποιο εύχρηστο και αποτελεσματικό να μου προτείνεις;

Δημοσ.
Ενας καλος,ευκολος και ευχρηστος

http://www.id3-tagit.de/

Το κατέβασα, πήγα όπου είχε το όνομα του site, το έσβησα αλλά συνεχίζει να μου εμφανίζει το όνομα του site και δίπλα του σε παρένθεση γράφει Συνθέτης.

Δημοσ.

εγώ ψάχνω κάτι τέτοιο αλλά να αφαιρεί την εικόνα!γιατί κάποια mp3 όταν τα παίζω με windows media player μου βγάζει και μια εικόνα μπροστά συνήθως από το site που κατέβηκε.γίνετε με κάποιο πρόγραμμα να βγάλω όποια εικόνα έχουν και να βάλω όποια θέλω εγώ??

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν και κατάλαβα λίγα πράγματα(όπως ότι είναι ένα διεθνές πρότυπο), το isrc είναι το ίδιο με το tsrc;

Επίσης, το κουμπί stamp(φώτο) στο πρόγραμμα stamp id3 tag editor τι ακριβώς κάνει;

stamps.th.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...