aalexop Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στο site. http://www.favorite-sites.com Ξεκίνησε αφού πειραματιζόμουν με κάποια πράγματα και απλά σκέφτηκα να το ολοκληρώσω. Η ιδέα έχει να κάνει με διαχείριση bookmarks. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές τέτοιες εφαρμογές ήθελα κάτι ποιο απλό και λίγο διαφορετικό. Οπότε έχεις τη δυνατότητα να σώζεις μόνο τα πιο αγαπημένα σου ενώ μπορείς να τα βλέπεις και με thmubnails, για πιο "αισθητικό" αποτέλεσμα. Οποίος το δει και θέλει ας το σχολιάσει. Όλες οι γνώμες καλοδεχούμενες!
antonisid Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Γιατί είναι στην Κινεζική γλώσσα? Και παντου βλεπω μηχανηματα της HP.
alexzzz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 γιατί ξέχασε ένα "s" http://www.favorite-sites.com είναι το σωστό
gf030 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Γιατί είναι στην Κινεζική γλώσσα? Και παντου βλεπω μηχανηματα της HP. Απευθυνεται στους Κινεζους, εχουμε πολλους πλεον.
Dr_Michael Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ωραίο φαίνεται! Θα φτιάξεις και ένα module να εμφανίζει τα top10 favorites;
aalexop Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 γενικά ναι, έχω σκοπό να φτιάξω και κάποια πράγματα ακόμα. απλά ήθελα να δουλέψει λίγο πρώτα έτσι. και σιγά-σιγά αν δω ότι πάει καλά να προσθέσω και κάποια πράγματα που έχω στο μυαλό μου
Dr_Michael Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 γενικά ναι, έχω σκοπό να φτιάξω και κάποια πράγματα ακόμα. απλά ήθελα να δουλέψει λίγο πρώτα έτσι. και σιγά-σιγά αν δω ότι πάει καλά να προσθέσω και κάποια πράγματα που έχω στο μυαλό μου Αυτά που θεωρώ άκρως απαραίτητα να φαίνονται άμεσα στον επισκέπτη (όχι μόνο στα μέλη) είναι: α) τελευταίες προσθήκες β) top10 συνδέσμων γ) στατιστικά όπως συνολικό πλήθος συνδέσμων, πόσοι νέοι σύνδεσμοι κατά μέσο όρο τη μέρα, πόσα μέλη, κλπ.
aalexop Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου. κι εγώ κάπως έτσι το έχω σκεφτεί. απλά είναι αυτό που είπα και πριν, πως είναι στην αρχή ακόμα, οπότε θα μπουν σιγα σιγα κι αυτα!
Dr_Michael Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου. κι εγώ κάπως έτσι το έχω σκεφτεί. απλά είναι αυτό που είπα και πριν, πως είναι στην αρχή ακόμα, οπότε θα μπουν σιγα σιγα κι αυτα! Άντε με το καλό! Εσύ έφτιαξες το λογισμικό ή βασίστηκες σε κάποιο; Πόσους συνδέσμους μετράει σήμερα;
aalexop Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 όχι δικό μου είναι όλο εξ'αρχής. απλά πειραματιζόμουν με κάποια πράγματα κι επειδή κάπου θέλησα να εφαρμόσω αυτά που έκανα, μου ήρθε αυτή η ιδέα. Όσο για το άλλο που με ρωτάς, 1-2 μέρες είναι που το έβαλα να παίζει το site online. όποτε μέχρι τώρα καμμια 20ρια άτομα είναι γραμμένα (για να μη σου πω και ψέμματα με τίποτα 'τρελλά' νούμερα. οπότε γι'αυτό όπως σου είπα θέλω να το αφήσω λίγες μέρες έτσι να δω πως θα πάει, να δω αν τελικά αρέσει σαν ιδέα και όρεξη υπάρχει να προσθέσω κι άλλα πράγματα!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Mόνο χειροκίνητα μπαίνουν τα bookmarks? Με drag & drop?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.