Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για trillian (multi messenger program)

takis345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη to windows live messenger κανει 2 ωρες εγκατασταση και τελευταια φορα που το βαλα μου φανηκε πολυ αβολο εβαλα το trillian 4.

Το προβλημα ειναι οτι ενω εβαλα τους κωδικους του windows live messenger που ειχα απο προηγουμενη εγκατασταση δε φαινεται η επιλογη video chat (chat απλο κανω βεβαια).

Μηπως για να κανουμε video chat με καποιον που εχει win live messenger πρεπει να το εγκαταστησουμε και εμεις ? (αν και δε μου φαινεται ιδιαιτερα λογικο)

Δημοσ.
Δεν απάντησες στην ερώτηση του parsifal. Έχεις την basic έκδοση ή την pro; Η basic από ότι βλέπω από το παραπάνω link δεν δίνει τη δυνατότητα videochat.

ναι την pro εχω -αλλα η απορια μου ειναι : για να κανουμε video chat με καποιον που εχει win live messenger πρεπει να το εγκαταστησουμε και εμεις ή αντιστοιχα καποιος που δεν εχει το trillian πρεπει να το εγκαταστησει για να μιλησουμε μεσω του astra?

Δημοσ.

εγω εχω το trillian σε ενα παλιο pc λογο του οτι ειναι ελαφρυτερο απο το live messenger και το προβλημα που εχω ειναι οτι οταν μου στελνουν καποια αρχεια και δειχνει οτι τους σταλθηκαν σε εμενα δεν ερχονται.

ξερει κανεις τιποτα γιατι συμβαινει αυτο?

εχω pro εκδοση.

• Members
Δημοσ.

Αν και δεν χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα (είχα pidgin μέχρι πρότινος και digsby τον τελευταίο καιρό), το έψαξα λίγο και βρήκα αυτό: http://www.ceruleanstudios.com/features/index.php?select=2

Can I video chat with a user running MSN Messenger?

Yes, but only with MSN Messenger 6.2. Compatibility with newer versions of MSN Messenger is currently being researched for a future release.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έχει πρόβλημα με τις νεότερες εκδόσεις του msn...

Δημοσ.
Αν και δεν χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα (είχα pidgin μέχρι πρότινος και digsby τον τελευταίο καιρό), το έψαξα λίγο και βρήκα αυτό: http://www.ceruleanstudios.com/features/index.php?select=2

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έχει πρόβλημα με τις νεότερες εκδόσεις του msn...

O ΜSN Messenger ειναι ο ιδιος με τον Windows Live Messenger? Γιατι με καποιο φιλο που εχει τον 2ο δε μπορω να κανω chat.

• Members
Δημοσ.
Αν δεν κάνω λάθος, ο Live είναι εξέλιξη του MSN Messenger (εκδόσεις 9+).

Κι εγώ αυτό νομίζω - από ένα σημείο και μετά απλά μετονομάστηκε σε live messenger

Δημοσ.
Κι εγώ αυτό νομίζω - από ένα σημείο και μετά απλά μετονομάστηκε σε live messenger

και το trillian δεν ειναι συμβατο με video chat με τον πιο δημοφιλη messenger? einai dynato?

Δημοσ.

Άμα το λένε οι δημιουργοί του είναι! :)

Πιθανόν να ήταν και κάποιος τρόπος της micrsoft να κόψει κόσμο από άλλους IM (δικιά μου υπόθεση). Αλλά εντάξει, δε νομίζω να χρησιμοποιεί και τόοοσος πολύς κόσμος το video chat.

• Members
Δημοσ.
Άμα το λένε οι δημιουργοί του είναι! :)

Πιθανόν να ήταν και κάποιος τρόπος της micrsoft να κόψει κόσμο από άλλους IM (δικιά μου υπόθεση). Αλλά εντάξει, δε νομίζω να χρησιμοποιεί και τόοοσος πολύς κόσμος το video chat.

Κάτι τέτοιο φαντάζομαι κι εγώ. Δεν ξέρω δηλαδή αν είναι ευθύνη του trillian ή της Microsoft. Για άλλους clients από ότι διάβασα το trillian έχει κανονικά υποστήριξη σε video chat.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...