Προς το περιεχόμενο

τη γνωμη σας : lg ku990i

ilona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω να πω 2 πραγματα

1.εχεις ανοιξει 2 θεματα για το ιδιο πραγμα

2.επειδη εχω το κινητο θα σου ελεγα να μην το παρεις,και γενικα να μην παρεις οθονη αφης.συγκεκριμενα, κακη μπαταρια, κακο σημα, κακη αποκριση στην οθονη αφης,χοντροκομμενο.

εγω που πηρα το i ειχε μαζι πενακι φορτιστη καλωδιο για η/υ και προστατευτικο οθονης,πλεον ομως νομιζω δεν δινουν πενακι και καλωδιο για πισι

κανε μια χαρη στον αυτο σου,μην το παρεις.για πριν 2 χρονια ηταν καλο,για τωρα οχι

Δημοσ.
το ιδιο.

τωρα μην σε παρω στο λαιμο μου,ισως φταιει το δικο μου ΄η η wind

H wind φταιει. Με το gt505 που ειναι παρομοιο εχω παντα φουλ σημα με vodafone :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό το μοντέλο το πήρα κατα λάθος..! Μου είπαν πως είχε wi-fi και λέω ok θα το πάρω.. Παώ σπίτι το ανοίγω.. φυσικά δεν είχε.. Γενικώς δε μου άρεσε καθόλου..Το επέστρεψα πίσω την ίδια στιγμή και μου έδωσαν τα λεφτά μου πίσω για το ηλίθιο λάθος που έκαναν σε ένα κατάστημα της Wind. Πήγα αλλού και πήρα το LG GT505, σκάλες ανώτερο, με Wi-fi (πιάνει πολύ καλό σήμα) και GPS, γενικώς δεν έχω κανένα παράπονο..Ψάξ᾽το καλύτερα..Μη πάρεις αυτό το μοντέλο της LG..Συν ότι όταν το πήρα και το άνοιξα δεν είχε τπτ μέσα.. Ούτε ακουστικά,ούτε πενάκι,ούτε προστατευτικό οθόνης..Τίποτα. Το GT505 που σου λέω τα είχε όλα αυτά ;p

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/LG-GT505.htm

Νομίζω πως για τη τιμή του είναι παααρα πολύ καλό..

Δημοσ.
και ομως λεει HSDPA ΝΑΙ

αλλα οτι δεν αξιζει ναι......

To HSDPA ειναι το 3G... Καλυτερα πηγαινε για το 505. Το εχω και εγω και για τα λεφτα του ειναι αψογο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...