Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για innovator netbook

vasilis 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για ένα netbook μέχρι 400e. Στα μόνα που έχω δει διαφορά στο hardware είναι αυτά του e-shop και συγκεκριμένα τα innovator με 2 giga μνήμη και μεγαλύτερο σκληρό από τον ανταγωνισμό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω κατά πόσο η e-shop φτιάχνει “ποιοτικά” netbook? Οι όποιες σας γνώμες θα με βοηθήσουν. :-D

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909226

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909229

Δημοσ.

φιλε μου παρε ενα lenovo-asus-lg-msi. εστω acer-turbox αλλα οχι innovator

μνημη και 2 γιγα να βαλεις δεν εχει διαφορα γιατι ο επεξεργαστης δεν ειναι για πολλα πολλα

και ο σκληρος,σιγα τι 120 τι 160

παρε κατι καλο να χεις το κεφαλι σου ησυχο

Δημοσ.

Από την μια έχεις δίκιο αλλά από την άλλη έχει και 3 χρόνια εγγύηση και με 2 giga μνήμη ίσως κάνω και την αναβάθμιση στα windows 7 κάποια στιγμή… Δεν ξέρω είμαι 50/50.

• Moderators
Δημοσ.
φιλε μου παρε ενα lenovo-asus-lg-msi. εστω acer-turbox αλλα οχι innovator

μνημη και 2 γιγα να βαλεις δεν εχει διαφορα γιατι ο επεξεργαστης δεν ειναι για πολλα πολλα

και ο σκληρος,σιγα τι 120 τι 160

παρε κατι καλο να χεις το κεφαλι σου ησυχο

μου αρεσουν οι εμπεριστατωμενες αποψεις

oh wait!

Καλο θα ηταν τις αποψεις μας να τις στηριζουμε με επιχειρηματα :o

(και οχι, 2GB μνημη κοστιζει 25ευρω και αντι για 160GB σκληρος 250 κοστιζει καποια λεφτα. Συν τα επιπλεον δωρα που μπορεις να παρεις αγοραζοντας μαθητικο netbook innovator).

Δημοσ.

τα innovator εχουν κακης ποιοτητας πλαστικα, κακες οθονες και πολυ κακη θερμικη συμπεριφορα.οποιος εχει πιασει στα χερια του μπορει να το επιβεβαιωσει.

τα 3 χρονια εγγυηση σην συγκκριμενη κατηγορια δεν μου λενε τπτ προσωπικα καθως ακομα και να σου χαλασει το κοστος επισκευεις ειναι πολυ μικρο.οποτε καλυτερα ενα asus με 2 χρονια παρα ενα innovator με 3 για μενα+οτι το σερβις του eshop δεν φημιζεται ουτε για την αξιοπιστια του ουτε για την ταχυτητη του.

Ο atom γενικα ειναι πολυ καλος επεξεργαστης για ενεργειακη οικονομια αλλα μεχρι εκει.ειναι εκνευριστικα αργος, σε βαθμο που μεχρι και ο firefox ζοριζεται.

τα περισσοτερα gb στον σκληρο δεν κανουν την διαφορα στην κατηγορια που συζηταμε, αφου τι θα βαλεις πια μεσα σε 10 ιντσες για να δουλεψεις κλπ;ταινιες; δηλ ας πουμε 160 γιγα χωρουν τοσο λιγες ταινιες που δεν βγαζεις ας πουμε 2 βδομαδες διακοπες;

θα αξιζε μοναχα αν ανεβαινε σε ταχυτητα ο σκληρος.

οσον αφορα τηνμνημη η αναβαθμιση ειναι τοσο ευκολη που μπορει να την κανει ο καθενας -με εξαιρεση ισως κατι παραξενα acer-ακια.

τελος θα δεχομουν να παρω το εν λογω νετμπουκ αν ηταν σημαντικα φθηνοτερο απο τα υπολοιπα γνωστα και επωνυμα μικρα λαπτοπακια, αλλα εδω μιλαμε για τα ιδια χρηματα πανω κατω.

ολα αυτα αποτελουν την δικη μου τεκμιριωμενη σε βαθμο γραφικοτητας αποψη, προς αποφυγη παρεξηγησεων

Δημοσ.

οχι innovator Λυπησου τον ευατο σου.δεν θα παιρνα κατι απο μια ετερια οπως το eshop που ειναι μαυρο χαλι σε εξυπηρετηση και β.ποιοτητα χαλια .το βλεπεις και νομιζεις οτι ειναι λαπτοπ των 30 ευρω.

Δημοσ.

Eγώ πάντως πήρα πριν το καλοκαίρι τον Acer D150X με την 6άρα την μπαταρία και Ν280 ΑΤΟΜ και πάει σφαίρα. Ούτε ο firefox κολλάει ούτε τπτ. Παίζει και HD. Επίσης Τρέχει Windows 7 Και Ubuntu με 1gb ram που έχει πάνω και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Επίσης έχε στο νου σου οτι το netbook δεν το παίρνεις για να κάνεις βαριές δουλιές αλλά για να χαζεύεις λίγο στο νετ να βλέπεις καμιά ταινιούλα να γράφεις κανα κειμενάκι, κανά GPS στο αμάξι, τέτοια πράματα.. αμα θες ισχύ πάρε ένα laptop. Αυτά....αα και μην πάρεις Innovator προς θεού. Πάρε Brand να έχεις και support μη κακό :)

Δημοσ.
τα innovator εχουν κακης ποιοτητας πλαστικα, κακες οθονες και πολυ κακη θερμικη συμπεριφορα.οποιος εχει πιασει στα χερια του μπορει να το επιβεβαιωσει.

τα 3 χρονια εγγυηση σην συγκκριμενη κατηγορια δεν μου λενε τπτ προσωπικα καθως ακομα και να σου χαλασει το κοστος επισκευεις ειναι πολυ μικρο.οποτε καλυτερα ενα asus με 2 χρονια παρα ενα innovator με 3 για μενα+οτι το σερβις του eshop δεν φημιζεται ουτε για την αξιοπιστια του ουτε για την ταχυτητη του.

Ο atom γενικα ειναι πολυ καλος επεξεργαστης για ενεργειακη οικονομια αλλα μεχρι εκει.ειναι εκνευριστικα αργος, σε βαθμο που μεχρι και ο firefox ζοριζεται.

τα περισσοτερα gb στον σκληρο δεν κανουν την διαφορα στην κατηγορια που συζηταμε, αφου τι θα βαλεις πια μεσα σε 10 ιντσες για να δουλεψεις κλπ;ταινιες; δηλ ας πουμε 160 γιγα χωρουν τοσο λιγες ταινιες που δεν βγαζεις ας πουμε 2 βδομαδες διακοπες;

οσον αφορα τηνμνημη η αναβαθμιση ειναι τοσο ευκολη που μπορει να την κανει ο καθενας -με εξαιρεση ισως κατι παραξενα acer-ακια.

τελος θα δεχομουν να παρω το εν λογω νετμπουκ αν ηταν σημαντικα φθηνοτερο απο τα υπολοιπα γνωστα και επωνυμα μικρα λαπτοπακια, αλλα εδω μιλαμε για τα ιδια χρηματα πανω κατω.

ολα αυτα αποτελουν την δικη μου τεκμιριωμενη σε βαθμο γραφικοτητας αποψη, προς αποφυγη παρεξηγησεων

Για τον επεξεργαστή που ανάφερες από ότι έχω δει όλα τον atom φοράνε σε αυτήν την κατηγορία. Ίσα ίσα που αυτό έχει 1.6ghz σε σχέση με τα 1.33 των περισσότερων. Τώρα για τα πλαστικά και την οθόνη που λες έχω ακούσει και γω ότι δεν είναι και τα καλυτέρα γι’ αυτό άνοιξα και το thread αυτό. Και από τι βλέπω όλοι τα κράζουν οπότε θα πάω μάλλον σε κάτι πιο αξιόπιστο.

• Moderators
Δημοσ.

Τωρα μαλιστα :-)

Και να ψιλοδιαφωνουσα καπου, με τετοια διατυπωση δε μου αφηνεις περιθωρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...