Προς το περιεχόμενο

laptop με 499E αξίζει ομως?

marouranou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

Με πρόδωσε ένα acer που είχα καιρό πριν από μερικές ημέρες. Τρόμαξα να βρω μια άκρη και τελικά μου είπαν να το στείλω Αθήνα (από Ηράκλειο) για να μου πουν το ακριβές κόστος επισκευής, Πιστεύω όμως ότι θα πάνε άδικα τα χρήματα οπότε λέω να αγοράσω ένα καινούριο.

Έψαξα και βρήκα ποιες εταιρίες έχουν τοπικό service γιατί δεν την ξαναπατάω με αποστολές Αθήνα κτλ.

Βρήκα αυτό το Toshiba http://www.multitec.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=93&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=5

που είναι στα λεφτά που θέλω - μου ήρθε ξαφνικά και δεν μπορώ να διαθέσω και παραπάνω- το μόνο που κάνω είναι surfing, facebook , msn κανένα τραγουδάκι άντε όταν είναι on the road να δω καμιά ταινία. Μου κάνει όμως ή θα τα πετάξω τα λεφτα. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι το Service. Έχει εδώ στο Ηράκλειο κάποιον ή θα τρέχω Αθήνα?

Αυτό που μου κάνει εντύπωσει με το e-shop είναι η άμεση αλλαγή με νέο. Δηλ. σε 1 Χρόνο που το μοντέλο δεν θα κυκλοφορεί τι θα μου δώσουν? Ότι θέλουν? Και αν νομίζω ότι δεν μου κάνει και θέλω κάτι άλλο? Πόσο γρήγορα/εύκολα θα αναγνωρίσουν ότι πράγματι είναι hardware το πρόβλημα? Τα παλιά τι θα τα κάνουν? Πολλές απορίες... Λίγο μούφα μου φαίνεται όλο αυτό.... Θα πάω αύριο από τη multitec να δω από κοντά το laptop.

Δημοσ.

τοτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις μια μαρκα που σε περιπτωση βλαβης ερχονται σπιτι σου το παιρνουν και σto επιστρεφουν,παντα με κουριερ

οπως: sony, LG, dell (ειδικο πακετο εγγυησης), asus (νομιζω)

Δημοσ.

Το πήρα!

Μια χαρά pcακι για τα λεφτά του.

Πήγα από τη multitec και τα βρήκα καλύτερα από ότι τα περίμενα.

Ευγενάστατοι, έχουν οι ίδιοι το service εδώ, μου κάναν και μια τσαντούλα δώρο. θα μου μεταφέρουν και τα δεδομένα, όλα μια χαρά.

Βέβαια αν έιχα επιλογή θα επέλεγα Dell αλλά γενικά δεν βρήκα κάτι σε αυτά τα λεφτά.

Εντυπωσιάστικα από ένα Qosmio http://www.multitec.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=43&vmcchk=1&Itemid=5 που ήταν σε πολύ καλή τιμή. Αλλά δεν μπορώ να ανέβω σε αυτά τα λεφτά.

@ basilis5 kai pctechgr: Το νόημα το έχει πιάσει η Dell. Εγώ pc που δεν μου το επισκευάζουν εδώ ξανα δεν αγοράζω.

Αν θέλουν να αγοράζουμε τα προιόντα τους να μας εξυπηρετούν τοπικά.Για όσους ζουν Αθήνα μπορεί να είναι πιο εύκολα τα πράγματα.

Αφού το βρήκα και σε αυτά τα λεφτά όλα καλά.

Αντε καλορίζικο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...