E-SURFER Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μπορεις επισης να μαζεψεις τις φωτος σε φορματ cbz/cbr και μετα τις βλεπεις με καποιο comic book reader (Comical, κλπ). Η διαδικασια περιγραφεται εδω και εδω το Comical το comical υπάρχει για windows 64bit; Έχω windows 64bit.
parsifal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Φίλε Parsifal, Μόλις τελείωσα την διαδικασία. Όλα πήγαν καλά πλην όμως έχω τα εξή προβλήματα: 1) Αρκετός χρόνος για να δημιουργηθεί το αρχείο (μισή ώρα λέω...) 2) Πολύ μεγάλο (Aπό τα 181mb να παώ στα 2 και Gb είναι κάπως υπερβολικό νομίζω...) 3) το αρχείο χώρεσε μόνο 87 από τις 103 φωτογραφίες και το έκανα μάλιστα δύο φορές (μήπως δεν τις έβαλα όλες μέσα αρχικά) αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο!!!! Έκανα μία δοκιμή, με 98 δικά μου JPEG images από ψηφιακή φωτογραφική, που πιάνουν συνολικά 181 MB: Οι ρυθμίσεις για το compression ήταν όπως παρακάτω: Το αποτέλεσμα ήταν ένα multipage μεγέθους 192 MB που περιείχε και τις 98 εικόνες σε ισάριθμες σελίδες: Η έκδοση IrfanView που χρησιμοποίησα ήταν η 4.23.
E-SURFER Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Έκανα μία δοκιμή, με 98 δικά μου JPEG images από ψηφιακή φωτογραφική, που πιάνουν συνολικά 181 MB: [ATTACH]21315[/ATTACH] Οι ρυθμίσεις για το compression ήταν όπως παρακάτω: [ATTACH]21316[/ATTACH] Το αποτέλεσμα ήταν ένα multipage μεγέθους 192 MB που περιείχε και τις 98 εικόνες σε ισάριθμες σελίδες: Η έκδοση IrfanView που χρησιμοποίησα ήταν η 4.23. η μόνη διαφοράς μας είναι η έκδοση. 4.25 εδώ. επίσης, input directory και output file βρίσκονται σε φλασάκι... καμμία άλλη διαφορά.
parsifal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Έχεις βάλει τικ στο ρύθμιση που κυκλώνω στο screenshot; Αν ναι, τότε κάθε image γράφεται αυτούσιο στην αντίστοιχη σελίδα χωρίς recompression. Αν όχι, τότε λαμβάνονται υπ' όψιν οι ρυθμίσεις compression που είναι ακριβώς από πάνω και αν εκεί είναι επιλεγμένο το "None", τότε κάθε JPEG θα αποκωδικοποιείται σε raw bitmap (με τις γνωστές απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο).
E-SURFER Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Έχεις βάλει τικ στο ρύθμιση που κυκλώνω στο screenshot; Αν ναι, τότε κάθε image γράφεται αυτούσιο στην αντίστοιχη σελίδα χωρίς recompression. Αν όχι, τότε λαμβάνονται υπ' όψιν οι ρυθμίσεις compression που είναι ακριβώς από πάνω και αν εκεί είναι επιλεγμένο το "None", τότε κάθε JPEG θα αποκωδικοποιείται σε raw bitmap (με τις γνωστές απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο). NAI. και έχω αρχίσει να σκέυτομαι να περάσω τον υπολογιστή μου από μηχάνημα chipper πλέον...[ame] [/ame]
parsifal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δοκίμασε και με την 4.23, ίσως παίζει κανένα regression bug...
Crizzt Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 το comical υπάρχει για windows 64bit; Έχω windows 64bit. Εχει σταματησει το development απο το 2005, αλλα δουλευει μια χαρα σε ολα τα windows.
phadomas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Εγω παντος που δοκιμασα στην 4.25 εκδοση δεν ειχα κανενα προβλημα και μου το εκανε κ γρηγορα.υποψιν το pc μου δεν ειναι καινουριο.. P4 3ghz,1gbram
E-SURFER Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δοκίμασε και με την 4.23, ίσως παίζει κανένα regression bug... και με 4.23 τα ίδια... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:11 ---------- Δοκίμασε και με την 4.23, ίσως παίζει κανένα regression bug... και με 4.23 τα ίδια... τι να πω τι να ομολογήσω; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:33 ---------- Δοκίμασε και με την 4.23, ίσως παίζει κανένα regression bug... αν έχεις το χρόνο δες σε videaki (wmv) τι ακριβώς κάνω... Κατέβασε το από εδώ: http://rapidshare.com/files/293078107/Video_2009-10-15_002411.wmv ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Το είδα το video. Τα ίδια κάνουμε, η μόνη διαφορά όπως είπες είναι ότι εσύ δουλεύεις με αρχεία από και προς το USB stick σου. Δε νομίζω να παίζει αυτό κάποιον ρόλο, αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις τί γίνεται. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου τώρα για να βοηθήσω περαιτέρω, σόρυ. Ίσως θα πρέπει να απευθυνθείς στο επίσημο forum του IrfanView για να εντοπιστεί το πρόβλημα.
Members gsarig Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Πάντως η λύση που πρότεινε κάποιος πιο πριν, να γίνει το πακέτο των εικόνων .cbr και να το βλέπεις με κάποιον comic reader πιστεύω κι εγώ πως είναι η πιο βολική...
E-SURFER Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Πάντως η λύση που πρότεινε κάποιος πιο πριν, να γίνει το πακέτο των εικόνων .cbr και να το βλέπεις με κάποιον comic reader πιστεύω κι εγώ πως είναι η πιο βολική... Κοίτα έτσι πίστευα και εγώ αλλά "comic reader"= image viewer κατά εμένα και μάλιστα σκαλιά ποιό κάτω... Προτιμώ την λύση του Parsival...Απλά, πρέπει να δω που κολλάει η φάβα... Αυτά. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:56 ---------- Το είδα το video. Τα ίδια κάνουμε, η μόνη διαφορά όπως είπες είναι ότι εσύ δουλεύεις με αρχεία από και προς το USB stick σου. Δε νομίζω να παίζει αυτό κάποιον ρόλο, αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις τί γίνεται. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου τώρα για να βοηθήσω περαιτέρω, σόρυ. Ίσως θα πρέπει να απευθυνθείς στο επίσημο forum του IrfanView για να εντοπιστεί το πρόβλημα. το δοκίμασα και διαφορετικά... input και output το desktop. ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:05 ---------- προσπαθώ να μπω στο γαμoφόρουμ της irfanview αλλά είναι down... Freeware σου λέει μετά... Την δουλεία μας Irfan μου πότε θα την κάνουμε όμως;
Members gsarig Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μόλις είδα ότι ο FSViewer (ο image viewer που χρησιμοποιώ) έχει επιλογή να φτιάξεις pdf από ένα σύνολο εικόνων (επιλογή: Create / multipage file builder). Το δοκίμασα σε καμιά 10αριά εικόνες και τις έφτιαξε μια χαρά - δεν ξέρω πώς θα τα πάει με περισσότερες, αλλά ίσως αξίζει μια δοκιμή. Έχει και portable έκδοση αν δεν θες να τον εγκαταστήσεις.
E-SURFER Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μόλις είδα ότι ο FSViewer (ο image viewer που χρησιμοποιώ) έχει επιλογή να φτιάξεις pdf από ένα σύνολο εικόνων (επιλογή: Create / multipage file builder). Το δοκίμασα σε καμιά 10αριά εικόνες και τις έφτιαξε μια χαρά - δεν ξέρω πώς θα τα πάει με περισσότερες, αλλά ίσως αξίζει μια δοκιμή. Έχει και portable έκδοση αν δεν θες να τον εγκαταστήσεις. δεν δουλεύει.. το ξεκίνησα και το αρχείο είδη βρίσκεται στα 300MB. Το διέκοψα κατευθείαν (πριν γίνει η διαδικασία). Πάντως σαν πρόγραμμα είναι καλό... Θα κάνω το εξής... Θα δοκιμάσω το Ιrfan σε άλλο PC. Και βλέπουμε... Έχω αρχίσει να τα παίρνω!!!! ΑΣΧΗΜΑ (για να μην γράψω τίποτα άλλο...)
isay Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Πάντως η λύση που πρότεινε κάποιος πιο πριν, να γίνει το πακέτο των εικόνων .cbr και να το βλέπεις με κάποιον comic reader πιστεύω κι εγώ πως είναι η πιο βολική... Πολυ καλη ιδεα. Δοκιμασε την
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.