Προς το περιεχόμενο

Mobile Insomnia

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μάλλον είμαι ο μοναδικός που του αρέσει περισσότερο η κλασική εμφάνιση :(

Όταν πατάω στο φορουμ την επιλογή "normal view" , αποθηκεύει αυτή την επιλογή και για τις επόμενες εισόδους, στην αρχική σελίδα όμως δεν γίνεται :( (βασικα δεν μπορώ πλέον να την δω κανονικά και ας πατάω "normal view" :( )

Το bug είναι πλέον νεκρό.

Συγχαρητήρια και απο μένα.. Μεγάλη διαφορά :-)

Προβλήματα που προέκυψαν όμως με μία πρώτη ματιά.

• Απο το insomnia.gr δεν υπάρχει απευθείας λίνκ για το φόρουμ. Πρέπει κάποιος να μαντέψει οτι τα ανθρωπάκια πάνω αριστερά είναι το λίνκ.
  • Δέν δίνεται η δυνατότητα να πάς στην τελευταία σελίδα του οποιουδήποτε θέματος. Πατάς και σε βγάζει στην πρώτη σελίδα. Απο εκεί μόνο μπορείς να πάς μετά τέρμα κάτω μετά απο πολύύύύύύύ scroll down και να πατήσεις Τελευταίo>>. Ιδιαίτερα αυτό κάνει την γρήγορη πλοήγηση αδύνατη...
  • Αν κάποιος ποστάρει yt βίντεο φαίνονται μισά και είναι εντελώς alligned στα δεξιά.
  • Όταν μπαίνεις πχ στο Μπλα μπλά.. το Μπλαμπλά είναι γκριζαρισμένο και "στην άκρη" και πρώτη μούρη καραμπάμ είναι το Auto-moto... Φαίνεται αυτό να είναι η κατηγορία που μπήκες
  • Θα προτιμούσα αυτή την χαρακτηριστική γαλαζοτιρκουαζοπράσινη παλέτα του ινσόμνια παρά γκρί και μαύρο.

Συγχαρητήρια και πάλι :-D

Υγ: Τα παραπάνω σε iphone 3g 3.1.2

Το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε/αντιμετωπίζουμε με τη mobile έκδοση είναι ο περιορισμένος χώρος για να μπουν οι λειτουργίες που πρέπει για μια όσο το δυνατόν πιο κοντινή εμπειρία με το κανονικό site. Πάντως δεν συμφωνώ για το πολύ scrolling που αναφέρεις ενώ για κάποια άλλα, είναι θέμα συνήθειας. Θα κοιτάξω τα yt links και αυτό με τα subforums.

Μετά απο πολλή ώρα στο mobile insomnia και προσπαθώντας να βρώ bugs και παραλέιψεις, έχω να προσθέσω και τα εξής:

Όπως και δήποτε να μπεί ένα root στην κάθε σελίδα. Τύπου insomnia»ψυχαγωγία»μουσική»τί ακούτε τώρα. Αλλιώς το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι είτε άπειρα page back, είτε να ξαναματαπάει στο /forum και να ξΑναματαβρεί το section.

Επίσης... Μεγαλύτερα page buttons γιατί αυτά είναι unclickable και τέλος έπισημαίνω πάλι το "τελευταία σελίδα" κουμπί ΠΑΝΤΟΥ, που είναι απαραίτητο. Ειδάλλως το browsing είναι πολύ κουραστικο...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:47 ----------

Προσθέτω... Δέν είναι δυνατό να κάνει κάποιος scroll up/down ΜΕΣΑ στο msgbox ακόμα και να έχει γράψει σεντόνια (γουός). Ότι γράψεις έγραψες... Δέν έχει δεύτερη ευκαιρία.. Ούτε έντιτ. Το σκρόλ ότι και να κανω εφαρμόζεται σε όλη τη σελίδα και όχι στο πλαίσιο υποβολής μηνύματος.

Θα κοιτάξουμε το θέμα του path αν και πιστεύω ότι ειδικά στο iphone, δεν χρειάζεται τόσο scrolling ή page backs. Ένα κόλπο είναι το άγγιγμα στην ώρα του iPhone με το οποίο γίνεται επιστροφή στη κορυφή της σελίδας που βρίσκεσαι.

Το scrolling μέσα σε μια edit φόρμα είναι δυνατό απλά θέλει συνήθεια γιατί όντως δεν είναι τόσο άνετο. Το link για μετάβαση στη τελευταία σελίδα δεν μου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.

Επίσης αν απαντήσεις απο mobile insomnia σε βάσικα αυτόματα συνδρομή στο θέμα.. Τουλάχιστον σε μένα αυτό συνέβη...

Super bug το οποίο διορθώθηκε και προστέθηκε μια νέα λειτουργία. Πλέον εμφανίζεται ένα pull down menu στη φόρμα της απάντησης/νέου θέματος με την οποία μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε συνδρομή για το θέμα.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια θα γινει τιποτα για bold 9000? Μπαινω συχνα απο το blackberry μου και θα ηταν πολυ βολικο..

Δημοσ.

Τώρα είδα την απάντηση και έχω πολλά και διάφορα ακόμα που έχω βρεί αλλα θα τα γράψω αύριο γιατί τώρα είμαι απο mobile.

Ένα που έβγαλε μάτι και γι αυτό μπήκα είναι οι απαντήσεις σε παλιά θέματα. Σε ένα που βλέπω τώρα του 2003 μετά το αρχικό πόστ όλες οι απαντήσεις έχουν στην αρχή τους, τίτλο RE:"όνομα αρχικού πόστ" και μάλιστα με μπόλντ και τεράστια γραμματοσειρά.

Πλοήγηση στο έντιτ μπόξ γίνεται μόνο με πατέντα... (κράτημα του αντίχειρα μέχρι να βγεί ο μεγεθυντικός φακός και κατέβασμα με αυτόν σιγά σιγά)

Τα σκρόλ για να Φτάσω στο down της σελίδας ήταν 11!! Δεν τα λές λίγα. Καλή ιδέα είναι η προσθήκη αρίθμησης σελίδων στο τόπ. (καλό αυτό με τη μπαταρία)

Δημοσ.
Ρε παιδια θα γινει τιποτα για bold 9000? Μπαινω συχνα απο το blackberry μου και θα ηταν πολυ βολικο..

Δεν είμαι σίγουρος αν υποστηρίζει webkit ο browser του bold 9000. Ας το δοκιμάσουμε πάντως. Πήγαινε στο www.insomnia.gr/agent και γράψε μου τι ακριβώς σου εμφανίζει.

Και εγώ το ίδιο εχω το Omnia .καμμια βοήθεια?

ρε παιδια εγω δε βρισκω το λινκ για το forum σε opera beta σε wm6,1

Το link του forum είναι αυτό πάνω αριστερά με τους insomniacs. Δεν εμφανίζεται ?

picture.php?albumid=45&pictureid=456

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στον opera mobile 10 εμφανίζει το mobile insomnia οσοι δεν θελουν να βλέπουν σε mini μορφη τι μπορούν να κάνουν;

Επίσης που πας για να δεις τα θέματα που παρακολουθεις;;

Δημοσ.
Στον opera mobile 10 εμφανίζει το mobile insomnia οσοι δεν θελουν να βλέπουν σε mini μορφη τι μπορούν να κάνουν;

Επίσης που πας για να δεις τα θέματα που παρακολουθεις;;

Στο κάτω μέρος κάθε σελίδας μπορείς να αλλάξεις σε Normal Style. Οι συνδρομές δεν υποστηρίζονται ακόμα, θα μπουν μελλοντικά

Δημοσ.

Και γω μπηκα απο το κινητο μου

Sony Ericsson G705

Ψιλοκαλά τα δείχνει μονο μερικες σε κατηγοριες δεν φαινονται οι τίτλοι

Και στο Forum φαινονται οι γραμματοσειρες με ιδιο χρώμα και μεγεθος με αποτελεσμα να μην ξεχωρίζουν και πολυ καλα!Αλλα ωραία φάση:-)

• Moderators
Δημοσ.

Θα ηθελα μια πιο εντονη γραμματοσειρα, ισως η ιδια σε bold γιατι σε κινητο με μικρη οθονη και μεγαλη αναλυση κυριολεκτικα τα ματια κανουν πουλακια για να διαβασεις κατι...

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά σε μένα δεν εμφανίζεται η φορητή έκδοση του ινσομνια παρά μόνο η κανονική,σε ανδροιδες με τον μαμά πλοηγητη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...