insomniaK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δεν καταλαμβάνει όλη την οθόνη, αλλά ναι μεν στρίβει κατά 90 μοίρες, αλλά το πλάτος παραμένει το ίδιο που έχει στην κατακόρυφη θέση του κινητού. Επομένως, η μισή οθόνη είναι κενή.
Sadman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Με τον opera mini σε 5800,όταν το βάζεις σε landscape,καλύπτεται μόνο η μισή οθόνη(όπως αναφερθηκε) Με τον default browser είναι μια χαρά.(αν και τα αχνά γράμματα στα διβασμένα μυνήματα,είναι λίγο ενοχλητικά στην ανάγνωση,λίγο πιο σκούρα πιστεύω θα ήταν καλύτερα)
angmar Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Congrats κι από μένα, ήταν απαραίτητο για όποιον ήθελε να δεί το forum και η πρόσβαση στο διαδίκτυο ήταν στο έλεος της vodafone.
Hal9000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δεν καταλαμβάνει όλη την οθόνη, αλλά ναι μεν στρίβει κατά 90 μοίρες, αλλά το πλάτος παραμένει το ίδιο που έχει στην κατακόρυφη θέση του κινητού. Επομένως, η μισή οθόνη είναι κενή. Με τον opera mini σε 5800,όταν το βάζεις σε landscape,καλύπτεται μόνο η μισή οθόνη(όπως αναφερθηκε)Με τον default browser είναι μια χαρά.(αν και τα αχνά γράμματα στα διβασμένα μυνήματα,είναι λίγο ενοχλητικά στην ανάγνωση,λίγο πιο σκούρα πιστεύω θα ήταν καλύτερα) Χμμ με opera mini δε δοκίμασα είναι η αλήθεια. Κάντε μου μια χάρη, συνδεθείτε στο www.insomnia.gr/agent από το browser του κινητού που έχετε πρόβλημα και κάντε paste εδώ όλο το μήνυμα που σας εμφανίζει
ata1983 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Στο nokia 5800 με τον default browser δουλεύει μια χαρά. Με τον opera mini 5 beta που έχω πηγαίνει στο κανονικό το site. Στο http://www.insomnia.gr/agent βγάζει το μήνυμα: Opera/9.80 (J2ME/MIDP; Opera Mini/5.0.15650/812; U; en) Presto/2.2.0 Πολύ βολικό πάντως!
Hal9000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Στο nokia 5800 με τον default browser δουλεύει μια χαρά. Με τον opera mini 5 beta που έχω πηγαίνει στο κανονικό το site. Στο www.insomnia.gr/agent βγάζει το μήνυμα: Opera/9.80 (J2ME/MIDP; Opera Mini/5.0.15650/812; U; en) Presto/2.2.0 Πολύ βολικό πάντως! Για τσέκαρε τώρα
klainmaingr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Συγχαρητήρια και απο μένα.. Μεγάλη διαφορά Προβλήματα που προέκυψαν όμως με μία πρώτη ματιά. Απο το insomnia.gr δεν υπάρχει απευθείας λίνκ για το φόρουμ. Πρέπει κάποιος να μαντέψει οτι τα ανθρωπάκια πάνω αριστερά είναι το λίνκ. Δέν δίνεται η δυνατότητα να πάς στην τελευταία σελίδα του οποιουδήποτε θέματος. Πατάς και σε βγάζει στην πρώτη σελίδα. Απο εκεί μόνο μπορείς να πάς μετά τέρμα κάτω μετά απο πολύύύύύύύ scroll down και να πατήσεις Τελευταίo>>. Ιδιαίτερα αυτό κάνει την γρήγορη πλοήγηση αδύνατη... Αν κάποιος ποστάρει yt βίντεο φαίνονται μισά και είναι εντελώς alligned στα δεξιά. Όταν μπαίνεις πχ στο Μπλα μπλά.. το Μπλαμπλά είναι γκριζαρισμένο και "στην άκρη" και πρώτη μούρη καραμπάμ είναι το Auto-moto... Φαίνεται αυτό να είναι η κατηγορία που μπήκες Θα προτιμούσα αυτή την χαρακτηριστική γαλαζοτιρκουαζοπράσινη παλέτα του ινσόμνια παρά γκρί και μαύρο. Συγχαρητήρια και πάλι Υγ: Τα παραπάνω σε iphone 3g 3.1.2
sam sam Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μάλλον είμαι ο μοναδικός που του αρέσει περισσότερο η κλασική εμφάνιση Όταν πατάω στο φορουμ την επιλογή "normal view" , αποθηκεύει αυτή την επιλογή και για τις επόμενες εισόδους, στην αρχική σελίδα όμως δεν γίνεται (βασικα δεν μπορώ πλέον να την δω κανονικά και ας πατάω "normal view" )
ata1983 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Για τσέκαρε τώρα Ναι όλα οκ! Αυτό που λένε τα παιδιά όταν είναι landscape ισχύει μόνο όταν γυρίσεις το κινητό σε landscape ενώ έχει φορτώσει η σελίδα. Αν είσαι από την αρχή το κείμενο καλύπτει κανονικά όλο το μήκος της οθόνης
klainmaingr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μετά απο πολλή ώρα στο mobile insomnia και προσπαθώντας να βρώ bugs και παραλέιψεις, έχω να προσθέσω και τα εξής: Όπως και δήποτε να μπεί ένα root στην κάθε σελίδα. Τύπου insomnia»ψυχαγωγία»μουσική»τί ακούτε τώρα. Αλλιώς το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι είτε άπειρα page back, είτε να ξαναματαπάει στο /forum και να ξΑναματαβρεί το section. Επίσης... Μεγαλύτερα page buttons γιατί αυτά είναι unclickable και τέλος έπισημαίνω πάλι το "τελευταία σελίδα" κουμπί ΠΑΝΤΟΥ, που είναι απαραίτητο. Ειδάλλως το browsing είναι πολύ κουραστικο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:47 ---------- Προσθέτω... Δέν είναι δυνατό να κάνει κάποιος scroll up/down ΜΕΣΑ στο msgbox ακόμα και να έχει γράψει σεντόνια (γουός). Ότι γράψεις έγραψες... Δέν έχει δεύτερη ευκαιρία.. Ούτε έντιτ. Το σκρόλ ότι και να κανω εφαρμόζεται σε όλη τη σελίδα και όχι στο πλαίσιο υποβολής μηνύματος.
altair Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 μπράβο παιδιά εξαιρετική δουλειά στο μινι safari του iphone δουλεύει πολύ γρήγορα!
klainmaingr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Επίσης αν απαντήσεις απο mobile insomnia σε βάσικα αυτόματα συνδρομή στο θέμα.. Τουλάχιστον σε μένα αυτό συνέβη...
loukas77 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Σήμερα μπήκα από το ipod touch μου και έμεινα που το είδα! Είναι πάρα πολύ χρήσιμο και πάρα πολύ γρήγορο Μόνο ένα πράγμα θέλω... Η «μετάβαση στο πρώτο μη αναγνωσμένο μύνημα» λειτουργεί ή όχι; Γιατί δεν βλέπω κάποιο εικονίδιο για αυτό. Είναι το μόνο που χρειάζεται. Έτσι ένα έχω να πω... ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. Υ.Γ.: Γράφω από το ipod touch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.