Προς το περιεχόμενο

DVD DECRYPTER

jimn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

kata prwton sou sistinw kalitera na douleueis to smart ripper kai sti katigoria files na epilegis ola ta arxika kai oxi mono ta proepilegmena.auti ine i kaliteri lisi.gia na bris tous subs dokimase me SubRip i VobSub to opoio 8a breis sto http://www.doom9.net mazi me pola alla kaloudia peri divx....good luck

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν συμφωνώ, στα ελάχιστα DVD που έχω κάνει rip, προτιμώ το DVDDecrypter.

Και δεν μου σπάει και τα @ρμίδια με το aspi... :grin:

Οι υποτιτλοι θα πρέπει να εμπεριέχονται στο/στα decrypted vob.

Αν δεν υπάρχουν ή έκανες stream processing και τους απενεργοποίησες ή δεν είχε το dvd (λίγο απίθανο).

Αποκλείεται το DVDdecrypter να μην σου έχει αντιγράψει τους υπότιτλους γιατί δεν κάνει stream processing. Εαν έχεις αντιγράψει και το αρχείο .ifo δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα. Αν όχι, την πάτησες καθώς οι πληροφορίες γιά τα substreams περιέχονται εκεί και χωρίς αυτό δεν μπορείς να δεις τους υπότιτλους.

Εγώ πάντα κάνω rip ολόκληρα τα DVD με το DVDdecrypter και άν μετά θέλω να πάρω κάποια συγκεκριμένα streams ανοίγω το αντίγραφο που βρίσκεται στο σκληρό με το Smart ripper. Χρειάζεται περισσότερο χώρο αλλά δεν με έχει προδώσει ποτέ σε σχεδόν 300 divx που έχω φτιάξει.

<blockquote><font class="small">Quote dim_b:</font><hr>δεν κάνει stream processing<hr /></blockquote>

Κάνει stream processing, στο IFO mode, δεύτερη καρτέλα με τίτλο... stream processing.

Στο file mode δεν κάνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...