Προς το περιεχόμενο

Royal Airmail (small Packets)

magnum83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω κάνει μια παραγγελία από το ΕΒΑΥ και ακόμη περιμένω το δέμα (που όπως μου έχει πει το έστειλε στις 23/09 με το Royal Airmail) από την Αγγλία. Δεν θα έπρεπε να έχει έρθει; Μια παραγγελία που μου έστειλαν μερικές μέρες αργότερα έχει ήδη έρθει. Το Tracking Number που μου έδωσε δεν είναι 13ψήφιο, άρα δεν είναι συστημένο, έτσι; Πρέπει να καταφύγω στο Paypal άν δεν βρώ άκρη;

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

αφού έχεις νετ γιατί δεν πας στη σελίδα να μάθεις ότι χρειάζεσαι και ανησυχείς άδικα?

Ναι έχουν απεργίες, και για τον κωδικό tracking δες εδώ:

http://track.royalmail.com/portal/rm/content2?catId=400145&mediaId=15400472

αν ο τύπος δεν στο έστειλε με airmail, τότε κάνε περισσότερη υπομονή γιατί μπορεί να έχει μπλοκάρει και στο λιμάνι με τις εδώ απεργίες...

Δημοσ.

Ανυσηχώ γιατί, άλλα πράγματα που έχω παραγγείλει από Αγγλία και εστάλησαν ημέρες αργότερα, τα έχω ήδη πάρει. Δεν το έχει στείλει συστημένο, απ'ότι μου έχει πει, αλλά ούτε και τα υπόλοιπα που έφτασαν είχαν αποσταλεί ώς συστημένα.

Δημοσ.

Που μένεις αν επιτρέπεται? Σε τίποτα χωριά είναι περίεργα τα πράγματα. Προσωπικά ότι είχα πάρει από Αγγλία, Ολλανδία, Γερμανία και Χονκ Κονκ πάντα μέσα σε 7 εργάσιμες τα είχα..

Δημοσ.

Κέρκυρα.

Ό,τι άλλο έχω παραγγείλει έχει φθάσει σε 6 εργάσιμες. Μόνο αυτό έχει αργήσει έτσι. Γι'αυτό σκέφτομαι να κάνω dispute στο EBAY.

Δημοσ.

Νομίζω πρέπει να έχει περάσει κάποιο διάστημα x ημερών από την ημέρα της παραγγελίας για να κάνεις dispute..για τσέκαρε.

Από 23/9 πάντως αρκετά έχει αργήσει.. ξεκίνα dispute αν μπορείς γιατί φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά...

Δημοσ.

Eχω 2 παραγγελιες εγω που περιμενω ακομα!

To Πρωτο απο 27/09 και το δευτερο απο 6/10

Εγω μενω Βολο. Εχω παραγγειλει πολλες φορες απο ebay, ειχαν ερθει ολα, το περισσοτερο σε 3 βδομαδες.

Δημοσ.

και εγω εχω παραγγειλει 3 μπαταριες, 2 απο κινα στις 7 Σεπτεμβριου και 1 απο αγγλια προχθες και ακομα δεν εχουν ερθει λογω της απεργιας που γινεται στον πειραια. Απ οτι ακουσα σε μια βδομαδα θα αποσειρουν ολα τα κοντεινερ και θα παραδοθουν τα δεματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...